Старонка 6 з 6 PrimaПерад ... 456
Вынікі 51 54 54

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    45
    ад таго, што я бачу толькі пакрыўджаных ? яна. Я даў просты погляд, я падпісаўся на гэты форум, каб даведацца больш? ci? што coosco gi? і я ? давялося спампаваць карты зробленыя з "прафесіяналаў", што было дадзена толькі 25% дызельнага паліва і больш? ад 2000 абаротаў, то з 50% нагрузкі, то, не дакранаючыся нічога іншага!!! А я не суджу нікога і не прэтэндую судзіць, чаму? я мог бы быць хто заўгодна, вы мяне не ведаеце!!!

Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    рахунак-фактура рэдка? а не таму, што мы не кажам, як ідуць справы?
    калі вы кажаце кліенту + пдв вам адказваюць:

АЛЕ ЦІ АБАВЯЗКОВА РАБІЦЬ РАХУНАК-ФАКТУРУ? ВЫ НЕ МОЖАЦЕ ЗЭКАНОМІЦЬ, НЕ РОБЯЧЫ ЯЕ?

таму мы не кажам, смецце,праблема не' ne дэмакратыі ne адчуваць сябе праблема ў тым, што людзі scompetente ў поле, як табе будзе на форуме, і калі даведаецца, што з тб кітайскі 20? і sw crack можа пераносіць на 2 рэчы, у выпадку, або і бачыць трохі дыму яшчэ і перакананы, ведаючы, як супаставіць, і што прафесіяналы крадуць грошы прасіць прыйшлося затым вы маглі б пазбегнуць некаторых непатрэбных каментарыяў, таму што людзі, як вы, якія робяць і кажуць так, калі яны знаходзяцца ў c...і амаль плачу яму, які косткі, разумееце?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    45
    не ? ясна, падрабязна, я не rimappo аўто няма, толькі на мае чаму? я хацеў, каб наладзіць характар майго аўтамабіля, у залежнасці ад маіх патрэбаў. Калі я зрабіў некаторыя змены ў іншым ? было, чаму? я не мог адмовіць. Але калі я звярнуся прафесіяналам, каб пераўтварыць аўтамабіль і марнаваць 360,00 € на аўтамабілі тыпу Alfa 156 mjet я чакаю, па крайняй меры, чытаць +20cv да школы. Я лічу, што гэта правільна. Толькі + 6cv, калі дадатковы модуль ne я атрымліваю больш, гэта азначае, што rimappatore толькі "гладзіў" карту.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    ? суб'ектыўнае меркаванне: я, напрыклад, калі б мне прыйшлося выбіраць паміж 6cv, але факты з палітыкай і 150-200 € за модуль і 20cv шчыра кажучы, я б выбраў першы, так? надзейнасць? не мае цаны....падмануць ecu аўтамабіля, не ? як зарабіць коней....вядома, канцэпцыя-й? дызель-й? прадукцыйнасць запар і максімум ? гэта спосаб атрымаць больш высокую прадукцыйнасць,але, калі не зроблены добра, на доўгі кампанентаў рухавіка, што адбіваецца і калі вы павінны былі зрабіць, 100 тыс. км язды на машыне, вы зробіце менш паловы?, гэта-тое, чаму? аддаю перавагу марнаваць, пры ўмове, што той, хто пакладзе рукі гатовыя абавязак....
    я нейкі руцінай, я раблю, калі я думаю, я зразумеў і дыягназ на руках...інакш, дарагія аўтамабілі або запыты дзіўныя, я звяртаюся да профі...хоць чаму? у не зарэгістраваны ? мая праца...я раблю механічную частка...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    глядзіце, я згодны з msport у тым сэнсе, што, хто робіць працу з абсталяваннем ufficili праграмы " афіцэр і праводзіць курсы для трымаць сябе абноўлены, але ў асноўным, каб лепш даведацца, аўто, што будзе? для падлучэння я лічу, што есць велізарная розніца, хто як мяне якое-то час таму нейкі руцінай...нават калі пі? часам раблю толькі з дапамогай каб не ствараць беспарадак бачыў, не ? мае поле...і я нават магу сказаць, што ведаць некаторыя рэчы ? у аснове alvoro......нават калі потым з кабелі ад 50€, вы можаце атрымаць адны і тыя ж рэчы....? прафесіянал, сутыкнуўшыся з праблемай, не трымае машына спынілася на працягу тыдня ў выпадку, калі ўзнікаюць якія-небудзь праблемы....а я для прыкладу, калі блок edc15....я павінен як мінімум сядзець нерухома 3 дні...час, што я прафесіянал у рамонце шкоды,....
    таму веды, якія вы плаціце, а вы павінны плаціць, і вам, пі?, калі я магу зрабіць гэта кожны столькі працы ? дзякуй тым людзям, якія бяруць шмат грошай для майго ж моташна....
    таму мы не гаворым дзярмо....і больш, чым тых, хто робіць гэты свет сваей асноўнай працы....там ядуць і іх сем'яў....зганьбаваць бачу рэальнае зло...

Старонка 6 з 6 PrimaПерад ... 456

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •