Я не бачыў карту, але x ацэнкі ? лепш пачакаць, хто-то больш? эксперт.
Я не бачыў карту, але x ацэнкі ? лепш пачакаць, хто-то больш? эксперт.
Жыць і не спрабаваць азначае застацца сумневаў, што ез б зрабіў
Калі вы, здараецца, даць ей погляд, вы скажыце мне, калі гэта тое, што вы мелі на ўвазе, каб карту паведамлена? Два лім iq былі змененыя, правільна?
У папярэднім пасце я вам адказаў на пытанне, карту падмануў і lamba кажа, што не трэба змяняць, але калі запыт на педалі, цікава, х, нм, і гэта x адпавядае значэнне ў мм3-й? вышэй, чым тое, у карту fumosit? я не абмежаваны ў любым выпадку? Cos? раблю, не атрымліваю павелічэнне мм3, чаму? я павялічыў час, але не на аснове значэння ў мм3, што я думаю, але на аснове кошту, абмяжоўваецца карту lamba?
Limit, iq павялічваецца ў піках дзе ? максімальная далекасць, вы маглі б таксама паспрабаваць яго cos? і рабіць часопіс, аднак X надаць pi? у 80mm3 трэба moddare іншыя абмежавальнікі, то ў выпадку впрысните + 80 варта даць трохі загадзя, я магу сказаць, што з 80mm3 машына v? незаўважна, і вы нават не трэба дакранацца час, зрабіце што толькі можна спампаваць карту, што я напісаў, і паспрабуйце зрабіць яе роўнай, можа быць, пачаўшы з крокам 1500 аб, увагу? што ? defappata і не блытайце mod fap з другога.
Ок, між іншым, мая нават не мае fap. Ісці па RE, але для defappare вы змянілі адзін біт, аб якім гаворыцца ў "edc16 давайце вучыцца" ці ў вас выкарыстоўваецца спецыяльнае праграмнае забеспячэнне? Па крайняй меры, вы спрабавалі праверыць, ці, як паводзіць сябе машына з mod адзін біт defap? Канец OT
Іншыя абмежавальнікі iq, калі не памыляюся, вы казалі пра двух іншых яны ўжо есць? значэнні вышэй 100, я не ведаю, калі вы riferivi тыя, ці іншыя. Пытанне авансавыя плацяжы, я, здаецца, зразумеў, што soft будзе вар'іравацца прыкладна 1 градус, для? быць шчырым ? што яшчэ я нават не глядзеў, хацеў бы знайсці якое-то абмеркаванне-й? спецыфікацыя.
Я выкарыстаў "Разам" для defappare, і не ? адзін біт, але ў некаторых абласцях я правільна ўручную.
Іншыя абмежавальнікі, ce ne, адзін на 100, адзін 110 і адзін на 83...на авансы ? даволі складана, і я таксама st? спрабую зразумець.
Мне не хапае таго, да 83, я знайшоў 2 і 77, якія, як вы бачылі, я ўжо? павялічваецца, а 2 іншых на 100, а 110, што я пакінуў арыгінальныя.
Паспрабуе? зрабіць некаторыя часопісы ў арыгінале, каб убачыць, як ен паводзіць сябе з зменамі.
Я хацеў паспрабаваць зрабіць мод, прыкладна ў 80mm3, як вам параіў, каб вы маглі пакінуць арыгінальныя, так і час inj, што колькасць? паліўны inj. Проста каб зразумець, як ен паводзіць сябе з толькі гэтыя змены. Практычна, змяняючы педаль, каб дайсці да гэтага парога inj і розныя абмежавальнікі, у тым ліку lamba, можа быць, cos? я магу, дайце мне ідэю на практыцы.
Тое, у 83 нясі ў 85 у камандзе, калі вы хочаце надаць 80 (для мяне добрыя), то калі вы хочаце больш? вядома, трэба забраць...
Учора я быў р? тупа для абдзімання свечкі, і я не мог адказаць, але дзякуючы вашаму радзе я знайшоў гэты абмежавальнік. Акрамя таго, сення я зрабіў "p"? часопіс з арыгінальным блокам кіравання, практычна не ўкараняе-й? у 70mm3, а затым прайсці? ваш савет спрабуе атрымаць каля 80 і паглядзець, як паводзіць сябе аўтамабіль. Я змяніў раздзел педалі, каб паспрабаваць атрымаць значэнне крутоўнага моманту ставіцца да 80mm3 ў табліцы iq x nm (нават крыху больш) так што вам не прыйдзецца inrevenire пра час, што яны ўжо есць? пашыраны для гэтага значэння. Раблю тады спасылку на часопіс паведаміў масы паветра, вымераная я панізіў значэння ў карту lamba каля 650, у на, практычна, калі значэнне масы паветра misuarta падае ніжэй гэтага парога было ў рэліз або на нізкіх абарачэннях, проста каб зразумець, калі спрацоўвае як абмежавальнік расходу дызельнага паліва, а затым, апусціўшы дадзеныя ў табліцы павінна забяспечыць павелічэнне прытоку дызель. Абмежавальнікі iq актыўных (якія павінны быць у тры з тое, што вы мне прапанавалі) я іх змененыя ў пікі пі? высокія, а не то, па адносінах да педалі я змяніў прыкладна на 50%, пакінуўшы але зыходныя значэння ў 0. Я спадзяюся, у які-то рада, толькі для тэставання на дарозе карту.
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 30-01-2014 да 00:02
Вы даеце мяне прыгожая рука, але я зразумеў, заўтра паспрабуе? карту з яго часопіса. Калі я магу заўтра ўвечары я кладу часопіс, проста, каб зрабіць два зняволення. Я не змяніў ні часу ні колькасці? дызель, карту часу ? дастатковы для 80-х і цяпер, я змагу, я не патраплю на гэта значэнне, каб не даводзілася рэдагаваць. Безумоўна, adeguer? ла-lamba, у лепшым выпадку там lavorer? у step.
Але, як логіка, карту педалі павінен быць, чым карта iq x нм на 80\85, таму я думаю, што можа пакінуць час на врі.
Сення я спрабаваў карту змяняцца ў limi iq, як ты мне раіў. Дзякуючы малюнку, якое ен размясціў іншы карыстальнік у дыскусіі, якую вы мне параілі прачытаць, я адэкватны абмежавальнік iq. Ад часопіса ўводзіцца прыкладна 80mm3, я не думаю, што машына дыму, і падачы мне падабаецца. Адзінае сумнеў ? для турба, што ўваход быў толькі пік каля 1,69 бар, як правіла, застаецца на 1,50\1,60 бар. Я хацеў зразумець з пункту гледжання ўлады, што гэта значыць надаць 80mm3 і быць шчырым, больш? што задаволены. Безумоўна, не ? карта змянілася з многіх пунктаў гледжання, але я рады, што я зразумеў, - вядома, дзякуючы дапамозе некалькіх, якія я атрымаў. Я спадзяюся, што яшчэ акрамя panterargento мне дае іх думку, каб паспрабаваць палепшыць маю карту. Аднак ****llo прадукцыйнасці я не буду нічога больш. Сення я думаў, іншым карыстальнікам, якія ўводзяць у колькасць? значна вышэй, чым, за 90 і больш, але з гідам балістычнай ракетыяны прагныя коней
Я спадзяюся, што некаторыя крытыкі, яшчэ раз дзякуй.
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 30-01-2014 да 00:04