Старонка 6 з 8 PrimaПерад ... 45678 АпошняеUltima
Вынікі ад 51 да 60 80

Абмеркаванне: Погляд карту Альфа Gt MJET

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di panterargento
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Маці
    Et
    48
    Паведамленні
    215
    Я не бачыў карту, але x ацэнкі ? лепш пачакаць, хто-то больш? эксперт.
    Жыць і не спрабаваць азначае застацца сумневаў, што ез б зрабіў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў panterargento Visualizza Messaggio
    Я не бачыў карту, але x ацэнкі ? лепш пачакаць, хто-то больш? эксперт.
    Калі вы, здараецца, даць ей погляд, вы скажыце мне, калі гэта тое, што вы мелі на ўвазе, каб карту паведамлена? Два лім iq былі змененыя, правільна?

У папярэднім пасце я вам адказаў на пытанне, карту падмануў і lamba кажа, што не трэба змяняць, але калі запыт на педалі, цікава, х, нм, і гэта x адпавядае значэнне ў мм3-й? вышэй, чым тое, у карту fumosit? я не абмежаваны ў любым выпадку? Cos? раблю, не атрымліваю павелічэнне мм3, чаму? я павялічыў час, але не на аснове значэння ў мм3, што я думаю, але на аснове кошту, абмяжоўваецца карту lamba?

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Маці
    Et
    48
    Паведамленні
    215
    Citazione Першапачаткова Напісаў GPoint Visualizza Messaggio
    Я чытаў абмеркавання, рэкамендацыі, спадзяюся, яны прызначаныя проста, каб зразумець логіку паведаміць карту. Я спрабаваў зрабіць некаторыя змены, але, будучы не вельмі ўпэўнены ў тым, што дзейнічалі, не ведаю, калі карту, як гэта я мог бы паспрабаваць яго, ці будзе шкодным. Мае намер ? прыбыць прыкладна ў 85mm3 і паглядзець, як паводзіць сябе машына, як у прадукцыйнасці, што і расход паліва, але як я ўжо казаў, не ў стане ацаніць якасць? (таксама надзейнасць? у часе) гэтых змяненняў, маючы вельмі мала вопыту працы.

Есць яшчэ рэчы, якія не ідуць у абмежавальнікі iq за межамі драйвер...раз вы разумееце, як паведаміць ім толькі тое, што неабходна размяшчаць малаток, для informalra цалкам адсутнічаюць некалькі BP ў якасці авансу, vgt, rail і турбонаддувом (выконвайце пачатку часоў), я б лепш выправілі на педаль (я не рост у працэнтах) і турба, ціску ў рампы я пакідаю крычы, я паўтараю ? меркаванне аднаго, які st? вучуся...

Citazione Першапачаткова Напісаў GPoint Visualizza Messaggio
    Калі вы, здараецца, даць ей погляд, вы скажыце мне, калі гэта тое, што вы мелі на ўвазе, каб карту паведамлена? Два лім iq былі змененыя, правільна?

У папярэднім пасце я вам адказаў на пытанне, карту падмануў і lamba кажа, што не трэба змяняць, але калі запыт на педалі, цікава, х, нм, і гэта x адпавядае значэнне ў мм3-й? вышэй, чым тое, у карту fumosit? я не абмежаваны ў любым выпадку? Cos? раблю, не атрымліваю павелічэнне мм3, чаму? я павялічыў час, але не на аснове значэння ў мм3, што я думаю, але на аснове кошту, абмяжоўваецца карту lamba?
    Правільна, як вы кажаце, але калі павялічваецца час, не паведаміўшы ім, я думаю, што лямбда-выразы могуць уплываць...
    Ва ўсякім выпадку я спадзяюся на ўмяшанне каго-то больш? эксперт.

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Маці
    Et
    48
    Паведамленні
    215
    Limit, iq павялічваецца ў піках дзе ? максімальная далекасць, вы маглі б таксама паспрабаваць яго cos? і рабіць часопіс, аднак X надаць pi? у 80mm3 трэба moddare іншыя абмежавальнікі, то ў выпадку впрысните + 80 варта даць трохі загадзя, я магу сказаць, што з 80mm3 машына v? незаўважна, і вы нават не трэба дакранацца час, зрабіце што толькі можна спампаваць карту, што я напісаў, і паспрабуйце зрабіць яе роўнай, можа быць, пачаўшы з крокам 1500 аб, увагу? што ? defappata і не блытайце mod fap з другога.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Limit, iq павялічваецца ў піках дзе ? максімальная далекасць, вы маглі б таксама паспрабаваць яго cos? і рабіць часопіс, аднак X надаць pi? у 80mm3 трэба moddare іншыя абмежавальнікі, то ў выпадку впрысните + 80 варта даць трохі загадзя, я магу сказаць, што з 80mm3 машына v? незаўважна, і вы нават не трэба дакранацца час, зрабіце што толькі можна спампаваць карту, што я напісаў, і паспрабуйце зрабіць яе роўнай, можа быць, пачаўшы з крокам 1500 аб, увагу? што ? defappata і не блытайце mod fap з другога.
    Ок, між іншым, мая нават не мае fap. Ісці па RE, але для defappare вы змянілі адзін біт, аб якім гаворыцца ў "edc16 давайце вучыцца" ці ў вас выкарыстоўваецца спецыяльнае праграмнае забеспячэнне? Па крайняй меры, вы спрабавалі праверыць, ці, як паводзіць сябе машына з mod адзін біт defap? Канец OT

Іншыя абмежавальнікі iq, калі не памыляюся, вы казалі пра двух іншых яны ўжо есць? значэнні вышэй 100, я не ведаю, калі вы riferivi тыя, ці іншыя. Пытанне авансавыя плацяжы, я, здаецца, зразумеў, што soft будзе вар'іравацца прыкладна 1 градус, для? быць шчырым ? што яшчэ я нават не глядзеў, хацеў бы знайсці якое-то абмеркаванне-й? спецыфікацыя.

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Маці
    Et
    48
    Паведамленні
    215
    Я выкарыстаў "Разам" для defappare, і не ? адзін біт, але ў некаторых абласцях я правільна ўручную.

Іншыя абмежавальнікі, ce ne, адзін на 100, адзін 110 і адзін на 83...на авансы ? даволі складана, і я таксама st? спрабую зразумець.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Я выкарыстаў "Разам" для defappare, і не ? адзін біт, але ў некаторых абласцях я правільна ўручную.

Іншыя абмежавальнікі, ce ne, адзін на 100, адзін 110 і адзін на 83...на авансы ? даволі складана, і я таксама st? спрабую зразумець.
    Мне не хапае таго, да 83, я знайшоў 2 і 77, якія, як вы бачылі, я ўжо? павялічваецца, а 2 іншых на 100, а 110, што я пакінуў арыгінальныя.

Паспрабуе? зрабіць некаторыя часопісы ў арыгінале, каб убачыць, як ен паводзіць сябе з зменамі.

Я хацеў паспрабаваць зрабіць мод, прыкладна ў 80mm3, як вам параіў, каб вы маглі пакінуць арыгінальныя, так і час inj, што колькасць? паліўны inj. Проста каб зразумець, як ен паводзіць сябе з толькі гэтыя змены. Практычна, змяняючы педаль, каб дайсці да гэтага парога inj і розныя абмежавальнікі, у тым ліку lamba, можа быць, cos? я магу, дайце мне ідэю на практыцы.

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Маці
    Et
    48
    Паведамленні
    215
    Тое, у 83 нясі ў 85 у камандзе, калі вы хочаце надаць 80 (для мяне добрыя), то калі вы хочаце больш? вядома, трэба забраць...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Тое, у 83 нясі ў 85 у камандзе, калі вы хочаце надаць 80 (для мяне добрыя), то калі вы хочаце больш? вядома, трэба забраць...
    Учора я быў р? тупа для абдзімання свечкі, і я не мог адказаць, але дзякуючы вашаму радзе я знайшоў гэты абмежавальнік. Акрамя таго, сення я зрабіў "p"? часопіс з арыгінальным блокам кіравання, практычна не ўкараняе-й? у 70mm3, а затым прайсці? ваш савет спрабуе атрымаць каля 80 і паглядзець, як паводзіць сябе аўтамабіль. Я змяніў раздзел педалі, каб паспрабаваць атрымаць значэнне крутоўнага моманту ставіцца да 80mm3 ў табліцы iq x nm (нават крыху больш) так што вам не прыйдзецца inrevenire пра час, што яны ўжо есць? пашыраны для гэтага значэння. Раблю тады спасылку на часопіс паведаміў масы паветра, вымераная я панізіў значэння ў карту lamba каля 650, у на, практычна, калі значэнне масы паветра misuarta падае ніжэй гэтага парога было ў рэліз або на нізкіх абарачэннях, проста каб зразумець, калі спрацоўвае як абмежавальнік расходу дызельнага паліва, а затым, апусціўшы дадзеныя ў табліцы павінна забяспечыць павелічэнне прытоку дызель. Абмежавальнікі iq актыўных (якія павінны быць у тры з тое, што вы мне прапанавалі) я іх змененыя ў пікі пі? высокія, а не то, па адносінах да педалі я змяніў прыкладна на 50%, пакінуўшы але зыходныя значэння ў 0. Я спадзяюся, у які-то рада, толькі для тэставання на дарозе карту.
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 30-01-2014 да 00:02

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Педаль можа пайсці, але я раблю па-рознаму, лямбда-значэння порта ў 1 тыя, што вышэй, чым у 1 660mg, turbo павялічвае толькі апошнія 2 слупка перадапошні 50 ачкоў і апошняе ў 100 ачкоў, павінна хапіць, limit turbo і ўсып іх у 2600, ціску ў рампы я пакідаю на врі, але ў вашым выпадку павялічвае свае абмежавальнікі на 1 працэнтны пункт у +, чым да карце (5%), limit, iq за драйвер мне не падабаюцца (акрамя таго, што ў камандзе, што v? добра) толькі павялічвае пікі, дзе расход дызельнага паліва ? максімальная ўстаноўка ў 80mm3.
    Ты не апавешчаны аб тым, што добра, карты, але вы маглі б таксама паспрабаваць яго cos?, затым зрабіце мод, які я рэкамендаваў вам, і вы адчуваеце, адрозненні ў пачуцце, і робім часопіс.
    Вы даеце мяне прыгожая рука, але я зразумеў, заўтра паспрабуе? карту з яго часопіса. Калі я магу заўтра ўвечары я кладу часопіс, проста, каб зрабіць два зняволення. Я не змяніў ні часу ні колькасці? дызель, карту часу ? дастатковы для 80-х і цяпер, я змагу, я не патраплю на гэта значэнне, каб не даводзілася рэдагаваць. Безумоўна, adeguer? ла-lamba, у лепшым выпадку там lavorer? у step.

Але, як логіка, карту педалі павінен быць, чым карта iq x нм на 80\85, таму я думаю, што можа пакінуць час на врі.

Сення я спрабаваў карту змяняцца ў limi iq, як ты мне раіў. Дзякуючы малюнку, якое ен размясціў іншы карыстальнік у дыскусіі, якую вы мне параілі прачытаць, я адэкватны абмежавальнік iq. Ад часопіса ўводзіцца прыкладна 80mm3, я не думаю, што машына дыму, і падачы мне падабаецца. Адзінае сумнеў ? для турба, што ўваход быў толькі пік каля 1,69 бар, як правіла, застаецца на 1,50\1,60 бар. Я хацеў зразумець з пункту гледжання ўлады, што гэта значыць надаць 80mm3 і быць шчырым, больш? што задаволены. Безумоўна, не ? карта змянілася з многіх пунктаў гледжання, але я рады, што я зразумеў, - вядома, дзякуючы дапамозе некалькіх, якія я атрымаў. Я спадзяюся, што яшчэ акрамя panterargento мне дае іх думку, каб паспрабаваць палепшыць маю карту. Аднак ****llo прадукцыйнасці я не буду нічога больш. Сення я думаў, іншым карыстальнікам, якія ўводзяць у колькасць? значна вышэй, чым, за 90 і больш, але з гідам балістычнай ракеты яны прагныя коней

Я спадзяюся, што некаторыя крытыкі, яшчэ раз дзякуй.
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 30-01-2014 да 00:04

Старонка 6 з 8 PrimaПерад ... 45678 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •