Але для тых, хто, як робіць гэта толькі для хобі, павінен працаваць з тым, што здараецца, і сродкаў вылічэнні пі? або менш дакладныя інтэрпаляцыі і, магчыма, нейкія выпрабаванні ў пі? карта скончана![]()
Але для тых, хто, як робіць гэта толькі для хобі, павінен працаваць з тым, што здараецца, і сродкаў вылічэнні пі? або менш дакладныя інтэрпаляцыі і, магчыма, нейкія выпрабаванні ў пі? карта скончана![]()
Так ? ясна! Зразумеў! Прывітанне ўсім
хлопцы часта некаторыя карты edc16 групы fiat бачу, унясення змяненняў у іншыя дзве карты, пасля абмежавальнікам крутоўнага моманту....у значэнне 8192 як я мяркую, гэта дызель, а іншы? чаму? расцягваюцца?
Тыя, якія мне зрабіў "Раз", калі я defappato...шчыра кажучы, не ведаю, што яны![]()
Жыць і не спрабаваць азначае застацца сумневаў, што ез б зрабіў
Адзін, які падымае толькі трохі больш? з 100 пунктаў прыкладна, што ад арыгінала ? 10000 фіксаваны ? абмежавальнік дызельнага паліва ў залежнасці ад абаротаў рухавіка. І, вядома ж, не трэба для defap. Той, ад 8192, што вы кажаце, не бачачы экрана, не ведаю, у якім вы кажаце, але не ? адносна дызельнага паліва. 8192=100% педаль або "функцыянаванне сістэмы" для іншых карт.
Толькі карту 'дызель' у гэтай галіне з 8192 на break point ? абмежавальнік дызельнага паліва ў залежнасці ад рэжыму працы сістэмы, якая знаходзіцца крыху пасля, але толькі ад таго, што я памятаю, не тычыцца.
я разумею, але тое, што рухацца, рабіць? або лепш, калі яны ідуць пастукаеце? чаму? так і тое, што ты кажаш, што прама перад са значэннем 8192, чым быць павялічаны да 10000, а другі-крыху больш? як вы сказалі, я таксама працягнуў, як ніколі?
1cbd90 і іншы 1cbdf6 ўсе адразу пасля абмежавальніка крутоўнага моманту;першы ? 8192 затым, як сказалі, да значэння 100 у дзесятковай сістэме,іншы ? да 10000, але будзе набярэжнай крыху больш 10200....
на самай справе, робячы рахункаў....будзе абмяжоўваць абароты...або педалі...на самай справе даведзены да 8192, што будзе 100...але, растлумачце мне, як атрымаць гэта значэнне?8192 ? у hex...