працуе нават на тых bluetooth?
працуе нават на тых bluetooth?
Хлопцы, у мяне elm я swichato кантакты 6-14 на 1-9 праз перамыкач двухполюсны? цяпер я ў гэтай сітуацыі я заяўляю, што я вялікую кропку: з девиатором з " здані ў рухавік, электроніка цэнтр, abs, выраўноўванне проксі і проста пры перамяшчэнні адцягвае ад іншага боку не пазней нідзе! Як ніколі? Я хацеў бы ўвайсці ў airbarg і ў сэрвіс
Прывітанне,
паставіць усе перамыкачы, каб таксама мець інтэрфейс тыпу 3 ? змены, якія я хачу зрабіць таксама....
на ваш пытанне, я заўважыў, што есць розныя адаптары, у залежнасці ад таго, што вы хочаце пераносіць толькі апісанне, чаму? для regolamanto вы не можаце размяшчаць спасылкі:
*********** ДЫЯГНАСТЫЧНЫ АДАПТАР SET ABS, SRS :
The GREEN Adaptor allows you to cover ABS and Power Steering.
The RED Adaptor allows you to access SRS (Падушка бяспекі)
The YELLOW Adaptor allows low speed CAN BUS communication
Вы павінны ведаць розніцу злучэнняў паміж трыма адаптарамі для таго, каб змяніць elm для legegre усе
Прывітанне
для giarras: у вас адключаныя паведамленні ў лічку, для ўсіх карыстальнікаў, калі адзін хацеў бы папрасіць перадаць, каб адкрыць сціснутую тэчку як трэба рабіць??? так, каб зразумець.. дзякуй..
хлопцы, я купіў elm нядаўна, адкрыў і зрабіў фота платы. Скажыце, ці магу я размяшчаць фатаграфіі cos? вы скажыце мне, калі патрабуецца змена супраціву?
Я таксама ў ELM usb трохі часу, у пачатку не працаваў, затым я адкрыў яго, і я выдаліў супраціў, а менавіта "R04", сабраў усе і атрымалася... вядома, я павінен узяць адаптар....
прывітанне, прабачце за шум, я хацеў бы некаторы тлумачэнне,я купіў obd2 elm327 blothot, праца з дадаткам крутоўны момант pro, у мяне fiat punto evo 1.3 дызель 75cv, гэта абсталяванне працуе ўсе, ці амаль, гэта значыць, калі я спрабую памылкі мне кажа, што не знаходзіць памылак,але мой аўтамабіль сыходзіць сігнал няспраўнасці airbeg, што мне рабіць? я павінен знайсці іншы obd2 падыходзіць да маей машыне? дзякуй
Адбываецца тое ж самае, нават мне. З ноўтбукам я час ад часу памылка, што тэлефон не выяўляе, хоць і прысутнічае. Спрабаваў нават з іншага інтэрфейсу (я маю на ўвазе эканамічных, але я не думаю, мяжу розніцы ў дадзеным выпадку). Таму я лічу, гэта праблема, ці, хутчэй, абмежаванне праграмнага забеспячэння.