віншаванні для пошуку..а я б сказаў, што пасля таго, як гэты дыяпазон б вы пайшлі да паўнаце таксама, як gi? тоўстая...
віншаванні для пошуку..а я б сказаў, што пасля таго, як гэты дыяпазон б вы пайшлі да паўнаце таксама, як gi? тоўстая...
ад таго нямногага, што я зразумеў, і што гэта па-ранейшаму выкарыстанне матацыкла мае свае пустыя і ? худы, такім чынам, dp цябе сістэма.? магчыма, гэта быў арыгінальны рухавік толькі з варонкі і фільтра-й? басейн калі вы зробіце запуск на стэндзе вы ўбачыце ў поўнай меры, дзе рухавік не хапае, і ты гэта выправіць
Гледзячы на табліцы, можна заўважыць, што есць адрозненні нават у мінус паміж двух карт! Як вы думаеце, дзе ? абмежаванай DP? Cio? па параўнанні з арыгінальнай, што пу? быць лепш?
глядзіце, калі я магу сказаць, мая вы павінны, перш за ўсе, увайсці ў канцэпцыі атмасферны бензін, то, як добра вы зразумееце, большай прадукцыйнасці не атрымаеце aumetando, як гэта адбываецца ў турба дызельным рухавіком і гаворкі яшчэ больш? іншае для рухавікоў з турбонаддувом бензіну.
затым вы заўважыце, што ў dp будзе? адзін smagrimento ў пэўныя кропкі, каб павялічыць рэакцыю рухавіка, а таксама змяненне авансаў ? зрабіў, вынікаючы гэтаму крытэру....спрабуючы аптымізаваць згаранне, што на нізкіх і сярэдніх тэндэр? быць magara, каб адкарміць, а затым у дотык,але не занадта, каб мець больш? працягну....
вядома ? прыняць пад увагу, што dp прызначаны для выкарыстання на трасе так, як вы заўважыце, sar? усе на нізкіх....добры вынік вышэй.вы таксама будзеце вы выявілі, што матацыкл з разрадаў арыгінальныя ? вельмі аператыўна нізкім, што губляе з адкрытым сцекам....таму мой савет ? усе паспрабаваць у межах, дапушчальных з упырскам паліва і дасягненняў з тым, каб знайсці канфігурацыю, лепш на ўсіх абарачэннях, а затым пачаць, каб зразумець працу выпраўлення і перамяшчаць іх у межах, дапушчальных....робячы іншых выпрабаванняў....тэстуюць на поле адрозненні і зразумець, калі паляпшае або пагаршае комплекс.....? на матацыклах часта вы не можаце? казаць абвастрэнняў...стыль кіраўніцтва, я думаю, уплывае вельмі шмат цюнінгу....і тое, што для аднаго добра, для іншага можа быць undriveable...
C ? сказаць, што варта трымаць пад кантролем нават egt..з фарсунак на врі ў гэтых, калі перабраць грэюць ад звера...
хм, ніколі не было гэтых праблем...а чаму? ужо грэюць іх, і калі што-то не то вы разумееце, што праз некаторы час, што выцягніце шыю і запавьце вы заўседы вентылятараў ў залежнасці....калі з астуджэннем вадкасцю....калі мы гаворым аб двух клапанаў....ну, гэта зойме некаторы вуха....калі высокія тэмпературы змяняюць гук...а тое, каб дабрацца да тых ****lli, вы павінны выйсці на вуліцы больш, чым перастарацца....
Dirdan, чытання і капіявання кіраўніцтва па рамонце трэба вельмі мала, каб супаставіць
Цікава, а не зразумець, што яны зрабілі: яны разгледзелі карту толькі ў гэтай галіне, чаму? проста DP для разгрузкі, як у арыгінале не выкарыстоўваецца лямбда і каталізатара. Такім чынам, у гэтай галіне карты, вы павінны перагледзець каліброўкі для адаптацыі працы аддзялення впрыска і запальвання на новыя параметры. Цікава таксама і тое, што дзякуючы наяўнасці лямбда-зонда, цяпер выкарыстоўваюць каталізатары менш жорсткім, чым у мінулым. Вось тады і крычы, што DP уверх роўныя. На выпрабавальны самай справе адзіная розніца, што вы чытаеце ? лепш характарыстыкі рухавіка прыняць спіны, што-то ў пі? як магутнасць і крутоўны момант на сярэдніх, але максімальная магутнасць у асноўным нязменнай.
Я хачу ўдакладніць, што карты DP існуе некалькі версій, што больш? прадукцыйны ? адзін для разгрузкі з лікам 2: 1, і кулачкі, якія, на самай справе, d? што-то ў пі? як максімальная магутнасць, пачынаючы ад сярэдніх абарачэннях да атрымання 3, максімум 5 коней максімальнай магутнасці ў-ы? у залежнасці ад таго, як ? быў сабраны і пастаўлены на месца рухавік (без atoccare паветраводы, хлюпала, etc..).
Для іншай, як я ўжо казаў-й? раз, ісці "у пачуцце", каб супаставіць ? шлях pi? няправільна. Вы павінны мець па крайняй меры чытанне параметраў A/F з parzializzati і паспрабуйце на стэндзе, у адваротным выпадку, калі не выходзіць. Адчуванні мець іп? rapidit? прыняць абаротаў або больш? "зло" не заўседы супадаюць з фактычнымі increnmenti праверцы інструментальна.
M999
Не крок files, і іншае!! Пішыце вашы запыты на форуме.
m999 кіраўніцтва майстэрні мне ? здавалася, адзіным крыніцай інфармацыі, з якога мы зможам зразумець сее-што! Я выдатна разумею, што тое, не проста, менавіта таму я спадзяюся на вашыя парады, падказкі і ўрокі.
? чытаючы вашыя водгукі, intuisco, што есць шмат шляхоў і шмат дарог, каб супаставіць... спадзяюся знайсці яго зразумелым і рэальным для мяне! Не ў мяне выпрабавальны ne лічу, абсталявання для счытвання parzializzati.Мне было б дастаткова, каб зразумець, як зрабіць, каб карту ўпырску, што змены есць паміж арыгіналам і DP, і дзе ? можна палепшыць (з пункту гледжання спажывання і прадукцыйнасці).
Вас, пачынаючы ад арыгінала, як бы вы не ўмяшаліся?
Нарэшце, для curiosit?, карту DP 2 у 1 ? адаптыўны выхлапных газаў, 2-2?
Дзякуй і добрай вам працы.
Я фіксацыі для школы для планавання руху запасаў я не растлумачу, таму як мы паўтараем некалькі ўсе, карту на гэтых рухавіках не даюць вялікай магутнасці ў-ы? але раўнасільна ўстаноўка, супаставіць на экскурсійнае бачу яго лішнім і марнатраўным....
вядома, калі вы будзеце дзейнічаць механічным спосабам, то ? відавочна, і павінны спадзявацца на выпрабавальны.
? праверыць матацыкл з дыягназам, а вы, я думаю, шлях pi? хутка і танней, чым па карце, якая дае некаторы прадстаўленне ў pi? у параўнанні з арыгінальным, з прыняццем выхлапных басейн і u спорт паветраны фільтр.
вядома, есць думкі....
Згодны з вамі, ducati83, я не ўнікаў у прамовы школы-выпрабаванне (я пішу падчас працы... так хутка!!), але як я ўжо казаў, трэба перш за ўсе мець захоп дадзеных A/F з parzializzati, у адваротным выпадку вы не атрымаеце нічога. Мець выпрабавальны стэнд, каб зрабіць "rullata" трэба, каб пераканацца, што вы ? працаваў так, па крайняй меры, годнай. Гэта карта з матацыкла, у агульным сцек. З рухавіком flussato, разабралі-скончыў-сабраў, поршні і cammes гаворкі змяняецца і l? калі вы хочаце выкарыстоўваць усе ці f? карту на лаве з parzializzati або адстае!!
З матацыкла стандарт (фільтра, выхлапной трубы і трохі больш, я лічу іх толькі "аздаблення") проста справаздачу Ў/F пасля 50in < зроблены так, ажыўлены. L?, я пацвярджаю, што ? цяжка выцягнуць што-то больш? што не скончыць прадастаўлення на сярэдніх і часам коні уверх... дзе некалькі millantano тысячы конскіх сіл з фільтрам басейн і поўнага разраду, я не я і, адпаведна, нічога больш 3-5 коней не сказаць добра (я маю на ўвазе рухавік 1100 EVO)... хацелася б убачыць на маім Fuchs, што адбываецца з адной з гэтых матацыклаў superprerateracingultrasuper!!
M999
Не крок files, і іншае!! Пішыце вашы запыты на форуме.