Старонка 6 з 7 PrimaПерад ... 4567 АпошняеUltima
Вынікі ад 51 да 60 72

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    Трэвіза
    Паведамленні
    75
    Я не ведаю, калі гэтыя праграмы робяць гэты мод, ці не выкарыстоўваю іх...
    Трэба змяніць біт у карце.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    66
    але ў выпадку, калі не працуе першы зонд,блок кіравання, што стратэгія выкарыстоўвае?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    135
    Выкарыстоўвае стандартныя параметры, я думаю. Без autoadattarsi значэння, які ўваходзіць паветра. (Датчык выдатку паветра няспраўнасць) і газаў на выхадзе (лямбда з ладу), як я зразумеў, губляе autoadattivita. Папраўце мяне, калі я памыляюся

Некаторыя старыя рухавікі карбюратар і загадзя фіксаванай. Ставіў адзін жиклер ў карбюратар і проста. Вы не маглі б змяніць смесеобразования на аснове значэнняў, паветра і нічога. Вы ўстаўляеце значэння, і яны заўседы, у любых умовах.
    Апошні раз рэдагавалася leandro89; 25-12-2013 да 19:15

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    66
    ах,тыпу ціску turbo 0,матылек, якая адкрываецца макс маляняці,паліўнай гіпер тоўшчы, і загадзя фіксаваны?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    135
    Ціск турбо не будзе? да нулю, але ў тое ж значэнне, што і першы, як я лічу, нават авансы. А науглероживания вы ingrasser? шмат і не будзе? pi? зменнай на аснове значэнняў тэмпературы паветра і гэтак далей... так жа, чаму? ? першы зонд, каб даць гэтыя значэння на блок кіравання. Таму я лічу, што першы зонд з ладу, значыць, паліўнай фіксаванай. Тое ж самае для другой датчык. Для?: ад таго, што я ведаю, я піна зонд правіла науглероживания, а другая правярае, ці з'яўляецца ці коткі ? і пломбаў. Калі вы адмяніце другі ў эбу значэння заўседы будуць зменныя, чаму? першая працуе. А калі адмовіцеся ад першага-няма.

Спадзяюся, я не сказаў, што расы-фігня, але, у прынцыпе, і для большасці аўтамабіляў гаворка ? гэта.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    першы зонд служыць для рэгулявання паліўнай тым, што каталізатар функцыі аптымальна.
    другі служыць толькі для дыягностыкі каталізатара.
    калі першы зонд будзе заблакаваны, аўтамабіль працуе, як і ўсе іншыя параметры і датчыкі, якія застаюцца, толькі, што не ліквідаваны з-за старэння будзе гарантавана правільнай працы catalizzatore. акрамя таго, не забяспечваецца прамыванне бака.
    гэта не азначае, што аўтамабіль павінен пайсці моцна ў ей, што прадукцыйнасць мяняюцца.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    135
    Так што коткі заданняў аптымальным чынам, гэта азначае, што твар паліўнай 14.1 затым, калі адключыць, не будзе? pi? аўтаматычнае што-тое, але павінен справіцца карту раз і назаўжды, такім чынам, калі змяняецца час, c'? вецер, вільготнасць? etc пастаяннага току avr? заўседы ж карту, а затым вы губляеце autoadattivita правільна?

Затым іншая справа, калі мы ўносім змены ў табліцы ўпырску, autoadattivita варта змяніць іх заўседы рэгулярныя 14.1? Карацей кажучы, карта павелічэнне значэння ўпырску паліва, каб хацець зрабіць паліўнай побач з 13.1 або нават 12.1 вам трэба адключыць, каб прымусіць абодвух зондаў або проста сказаць у autoadattivita змазваць ўсю карту (пры ўмове, што вы можаце зрабіць) я спадзяюся, што для таго, каб зразумець :-)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    Citazione Першапачаткова Напісаў giannimini Visualizza Messaggio
    Так што коткі заданняў аптымальным чынам, гэта азначае, што твар паліўнай 14.1 затым, калі адключыць, не будзе? pi? аўтаматычнае што-тое, але павінен справіцца карту раз і назаўжды, такім чынам, калі змяняецца час, c'? вецер, вільготнасць? etc пастаяннага току avr? заўседы ж карту, а затым вы губляеце autoadattivita правільна?

Затым іншая справа, калі мы ўносім змены ў табліцы ўпырску, autoadattivita варта змяніць іх заўседы рэгулярныя 14.1? Карацей кажучы, карта павелічэнне значэння ўпырску паліва, каб хацець зрабіць паліўнай побач з 13.1 або нават 12.1 вам трэба адключыць, каб прымусіць абодвух зондаў або проста сказаць у autoadattivita змазваць ўсю карту (пры ўмове, што вы можаце зрабіць) я спадзяюся, што для таго, каб зразумець :-)
    праверка лямбда працуе, як вы апісалі.
    калі зонд ? адключана карты нармалей паліўнай будуюць аднолькава жа стехиометрической паліўнай.
    толькі, што, каб добра працаваць каталізатар патрабуе стехиометрической з дакладнасцю, што сонца карты не даюць, калі не c'? зонд, які карэктуе.
    для працы на паліўнай проста прымаць пад увагу, што адзін зонд перад рэгуляванне паліўнай

іншыя rafinatezze на кантроль лямбда, гэта залежыць ад таго, якой зонд ? выкарыстоўваецца, калі класічная, on-off або лінейнай.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    135
    Затым, як вы кажаце, калі вы вырашыце вышмараваць смесеобразования ў маей машыне. Акрамя працы на час/колькасць? ін'екцыі, я павінен адключыць яго і першы лямбда-зонд, чаму? senn? науглероживания заўседы будзе аптымальным для каталізатара. На практыцы, то не мае сэнсу павялічваць або памяншаць гэтыя значэння, калі першы зонд працуе, чаму? хочаце ці не хочаце, андрэ? усе змены смесеобразования, як яму падабаецца, каталізатар, правільна? :-)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Насельніцтва
    Паведамленні
    329
    правільна, калі modifici карты на бензін у канцы перамяшчэнні значэння autoadattamento, але сутнасці гэта не зменіць? rspetto ai арыгінал.
    трэба проста пачакаць некалькі дзен і сам перакладае ўсе ў парадку.

Старонка 6 з 7 PrimaПерад ... 4567 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •