Стар. 6 з 14 PrimaПерад ... 45678 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 51 да 60 з 146

Абмеркаванне: alfa mito 1.4 tjet 155cv

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК L'avatar di gorimotors
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    SanMarino (RSM) і Pesaro (PU)
    Паведамленні
    44
    Супакойся нічога не адбываецца...
    З гэтым трэба быць на 1.5, 1.6 і інш. Працы звычайны і ультра праверана на гэтыя рухавікі, асабліва калі ў вас турбіна крычы.
    Калі працягваць? не salirti ціск, бачылі, што ты сказаў мне, што пі? калі-то вы зламалі трубку ад WG, вы б ricontrollarli...

PS: Пераканайцеся, што падзенне ціску цяпер avverr? 1000 аб пра-ы? пазней, чым на арыгінальнай карце.

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Паведамленні
    44
    PS: C'? сколкава? справіцца з ціскам turbo толькі з матыльком ўсмоктвання... У гэты момант не дапаможа, нават не іп? перепускной клапан!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    Трэвіза
    Паведамленні
    75
    што гэта за мод 098403? першы з іх, ведаю, таму што я damos 1.4 атмасферны...
    і гэтыя, і то адразу пасля 0A8038? капіюю з esseesse я:-)

ps. ціск можа? рэгулярна, але знішчыць турбіну, калі не ўспышкі выхлапных газаў.... толькі для рэгулявання да асноўных славутасцяў...

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Паведамленні
    44
    Паспрабуйце карту, то я растлумачу ўсе..
    PS: не разбураць нічога, чаму? закрыцця дросельнай засланкі памяншэнне ціску і, адпаведна, расходу выхлапных газаў на выхадзе.. падобная сістэма ? выкарыстоўваецца ў WRC нават.
    У любым выпадку, відавочна, не ? рэкамендуецца рабіць гэта з turbo арыгінал.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    Трэвіза
    Паведамленні
    75
    досыць мне гэтыя тры рэчы... астатняе я ведаю прыкладна:-)
    заўтра ўвечары, магчыма, я магу паспрабаваць...
    змяніць 2 рэчы на паліўнай?...:-) cos? я трохі баюся...прабач... я павінен быць упэўнены, каб паспрабаваць мод:-)

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Паведамленні
    44
    як вы хочаце

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di matech
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Et
    41
    Паведамленні
    353
    cjack! загрузіць яго cos? com'?.... максімум зрабіць толькі пару выпрабаванняў, а затым панізьце трохі ціск...

У любым выпадку дзякуй Фабри за добрыя ідэі:

Карты кіравання матылек: :-O я б ніколі не прыйшло: -), чым я пакінуў залатых, дзве іншыя-у incrementavo як esseesse, і апошні, і я надзела яе на макс, як у вашай. то есць тры, якія паўтараюцца, vabb?...

я атрымаў пацверджанне, што карты пасля 9e0c0 есць турбо... але я не ведаў, што вы decrementassero, я заўседы параўнанне з тымі esseesse...

Потым яшчэ што-то новае, і я не хацеў бы страляць*******, але пу? быць кіраванне дэтанацыяй?

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Паведамленні
    44
    На гэта кіраванне логіку turbo працуе ў зваротным парадку, а затым, каб павялічыць ціск, трэба паменшыць значэння ў карту...

У любым выпадку, карту ў 8бит, што паглядзець ? менавіта кіраванне, датчык дэтанацыі!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    Трэвіза
    Паведамленні
    75
    Citazione Першапачаткова Напісаў MaTech Visualizza Messaggio
    cjack! загрузіць яго cos? com'?.... максімум зрабіць толькі пару выпрабаванняў, а затым панізьце трохі ціск...

У любым выпадку дзякуй Фабри за добрыя ідэі:

Карты кіравання матылек: :-O я б ніколі не прыйшло: -), чым я пакінуў залатых, дзве іншыя-у incrementavo як esseesse, і апошні, і я надзела яе на макс, як у вашай. то есць тры, якія паўтараюцца, vabb?...

я атрымаў пацверджанне, што карты пасля 9e0c0 есць турбо... але я не ведаў, што вы decrementassero, я заўседы параўнанне з тымі esseesse...
    Потым яшчэ што-то новае, і я не хацеў бы страляць*******, але пу? быць кіраванне дэтанацыяй?

карты кіравання дросельнай засланкі: вы кажаце, тыя ў пачатку карты? тыя, якія абмяжоўваюць крутоўны момант (можа быць, яны робяць закрыцце дросельнай засланкі)... паміж двума групамі карт "матылек", там і кіраваць-то трохі... ? памылка або ? хацеў?

апошнія карты ў рэшце рэшт, для чаго патрэбныя?(penultina ? для абароны турбіны ў тэорыі)

caricherei непасрэдна гэтай Фабри, але не ўпэўнены, змены на карту карэкцыі паліва...
    ен мае вопыт, я няма, але я павінен пераканаць сябе ў тым, чаму вы змяніць...

для астатніх не finir? ніколі б падзякаваць Фабры за дапамогу....

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Паведамленні
    44
    Апошнія крывыя бяспекі turbo (абмежаванне максімальная частата кручэння)
    У penultime (лініі борта), ? абмежаванне дросельнай засланкі/ціск у залежнасці ад абаротаў рухавіка.

Для науглероживания cos? вы атрымаеце аптымальную прадукцыйнасць з абмежаваннем AFR 12.5 о, так вы ў стандарты надзейнасці? і вы павінны стаяць на 840-850? тэмпературы выхлапных газаў (для праверкі).

Я паеду з аналагічнай канфігурацыі больш чым на адзін год, і для pi? з завода GPL..

Стар. 6 з 14 PrimaПерад ... 45678 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •