Старонка 6 з 7 PrimaПерад ... 4567 АпошняеUltima
Вынікі ад 51 да 60 62

Абмеркаванне: КРОК 2 156 Альфа Crosswagon 150CV

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    няма titus...]
    вы амаль каля мэты, але раздзел " абмежавальнік крутоўнага моманту і карты педаль не ідуць па-ранейшаму добра, вы можаце праверыць іх і паглядзець, калі вы рушылі ўслед маей парадзе, я даю вам ключ да ўсяго, газ вам добра, калі вы адчуваеце, павелічэнне матэрыяльнага толькі вышэй 3000 абаротаў? абмежавальнік крутоўнага моманту, не чапай яго пад 1500 абаротаў і да 2000 аб лягчэй

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    26
    У гэтую нядзелю я зрабіў тэсты, да гэтага тэсту, што прыкладаю !
    Я не супраць , добры штуршок , fumosit? амаль адсутнічае, рухавік-пі? слізгаценне газу зачынены .

Меркаванні ?
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 28-05-2013 да 08:47

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    выдатная карта, я рады, што ты слухаў парады, апошні савет, які я даю вам, правяраць яе на абмежавальнік максімальнага крутоўнага моманту пры 1750 girir, мне здаецца, u-po-высокі,c пачынае ад 490nm пасля 2000 абаротаў, так, каб захаваў махавік, tnto гэтага значэння не атрымаеце, што вы перастанеце абмежавальнікі і раней, але comuncuq да 2000 вы ніжэй, то ад 2000 абаротаў і далей перайсці таксама ціха

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў tidus1985 Visualizza Messaggio
    выдатная карта, я рады, што ты слухаў парады, апошні савет, які я даю вам, правяраць яе на абмежавальнік максімальнага крутоўнага моманту пры 1750 girir, мне здаецца, u-po-высокі,c пачынае ад 490nm пасля 2000 абаротаў, так, каб захаваў махавік, tnto гэтага значэння не атрымаеце, што вы перастанеце абмежавальнікі і раней, але comuncuq да 2000 вы ніжэй, то ад 2000 абаротаў і далей перайсці таксама ціха
    Як вы сказалі, пара, у рэшце рэшт, абмяжоўваецца, ад limitayori дызельнага паліва, але звернеце ўвагу, што схема, у якой група махавік - счапленне імкнецца pi? ? на 2000 аб / мін, калі машына дасягае максімальнага крутоўнага моманту

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    26
    Ок , у гэты вечар у рэтушы p? і тады я дам вам ведаць адчуванні !

Я зрабіў выпраўленне , вядома, пачуцці засталіся ранейшымі , каб захаваць, магчыма, у наступнай версіі проста p? таксама на прыступку вышэй 2000 вас ! Каб вярнуцца да адчуваннях, машына да 3000, канферэнц-й? востры, але вы адчуваеце, p? адсутнасць у спіне , безумоўна, з-за адсутнасці дызельнага паліва. Падводзячы вынік, я павялічыў ціск у магістралі rail 5% такіх як час ўпырску , тэарэтычна павінны атрымаць p? pi? дызельнае паліва, правільна ? Цяпер для таго, каб удасканальваць штуршок, я павінен таксама павялічвацца, "справа? дызельнае паліва ўпырскваецца" ? Карту, што я бачу, ECMT ? Робячы гэта, я павінен пачаць працаваць на картах "фаза ўпырску" ? І карты Лямбда ?
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 29-05-2013 да 00:37

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    "фаза ўпырску" пакіньце яе на врі, ecm называецца cos? у egr, лямбда-карты пры змене часу ўпырску такім чынам "варвар", яны залатыя, і апошняе, што ціск дызельнага паліва не прыводзіць да павелічэння дызель, адзіны эфект, што мае ? каб знізіць час ўпырску, але на карту не нармальны ? неабходнасці, ен робіць гэта змяненне, калі трэба надаць 120мм^3/i (і, такім чынам, турба плюс і інш)

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    26
    Так што калі вы хочаце павялічыць p? комы б вы параілі мне ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    я abbandonerei змяненне часу (па меншай меры на першым этапе) і месцазнаходжанне шукаеце фільтры дызельнага паліва (якая ў цяперашні час даступная для шырокай грамадскасці)... заўтра будзеце бачыць? калі ў мяне есць час напісаць вам адрасы

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    26
    Можа быць,...........

Але прабачце, вы кажаце, што фаза ўпырску ? у egr ў ecm......................але тады карту "справа? газу пад назвай" што ? ? У pi? карты "крок inieziione" маюць значэнняў тыпу -1.20 +2.4 , мне здаецца, градусаў!!!!!!!! Ці мой драйвер ecm ? farlocco ці есць рэчы, якія не надаюць квадратную форму !

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў 156crosswagon Visualizza Messaggio
    Можа быць,...........

Але прабачце, вы кажаце, што фаза ўпырску ? у egr ў ecm......................але тады карту "справа? газу пад назвай" што ? ? У pi? карты "крок inieziione" маюць значэнняў тыпу -1.20 +2.4 , мне здаецца, градусаў!!!!!!!! Ці мой драйвер ecm ? farlocco ці есць рэчы, якія не надаюць квадратную форму !

колькасць газу зноў заўседы мае справу з клапанам egr, але не блытайце 5 карт на этапе ўпырску базавая карта
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Старонка 6 з 7 PrimaПерад ... 4567 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •