Стар. 6 з 23 PrimaПерад ... 4567816 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 51 да 60 231

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    машына абмяжоўвае высокіх, па сутнасці, чаму? турбіна ад 3000rpm, то абавязкова павінна змяншацца, а затым вы знаходзіцеся ў пік крутоўнага моманту, 3000rpm, і максімальная магутнасць на 4500, пераважна, каб даць пі? дызель на высокіх вы робіце, каб паспрабаваць raccimolare-то каня ў pi? нягледзячы на ціск паветра ідзе на змяншэнне.

garret
    Guest
    каб абыйсці гэтую праблему, вы можаце змяніць кіраванне, turbo, магчыма, змяніўшы той жа для павелічэння патоку паветра, збіраюцца краніце карты, які кіруе зменнай геаметрыяй ? можна палепшыць або паменшыць падзенне пасля 3000 абаротаў?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Citazione Першапачаткова Напісаў paolo159 Visualizza Messaggio
    хлопцы, вось мая картка, а таксама некаторыя дадатковыя штрыхі на аснове вашых саветаў...на што гэта падобна?

159_NO.EGR_step8.rar
    выгляд,
    тады давайце пачнем з карты педаль, не паслядоўныя, у вас зроблены адзін адрозніваецца ад іншых, памятай, што ен выкарыстоўвае толькі 1, ammeno, што вы не маеце кнопку, тыпу ДНК, крокам пара да 0, 400 і 1000 аб. не год сэнсу, максімум на 1250, калі вы хочаце senitre трохі больш была гатовая да нізкіх коштах, але трэба не даваць шмат, каб падоўжыць тэрмін службы счаплення, я сказаў бы вам пачынаюць змяняць ад 50% педалі на ammeno, што ты не хочаш эфект sprint booster; Абмежавальнік крутоўнага моманту, патрабаваць мала, то можна падняць яшчэ больш ? толькі абмежавальнік, есць лепшыя карты, каб абмежаваць тып гэтай пары, пошук, пачынаючы з 1500 аб да ? бескарысна і шкодна, але ўсе ж ? абмежавальнік, такім чынам, не стварае праблем пры нізкіх абарачэннях; першай і другой перадачы,першая ок, другая, ці можаце вы даць трохі больш рост, які вы далі, што не адчуваеце сябе так, com'?, карта паліце, у вас павялічваецца мінімум паветра вымяраецца, то есць на нізкіх, проста arriivare ўжо менш мета нагрузкі педалі, якая ўжо падымаецца на 800mg паветра, і ? лепш злегку апусціць да высокіх, так і нізкіх коштах, не паліць, па-мойму; Карта пераўтварэнні iq бескарысна, ен тыпу mod, што вы зрабілі, то ў вас есць in bad dad у sexione 450-500, што нават туды патрапіць з-за перавышэння дызельнага паліва, што вы не закранулі, ўніз нават прыстойна moddarla як ты ўжо in bad dad карты педаль; карту час, калі вы хочаце крыху больш прадукцыйнасці ад, па меншай меры, 7-8%, 4% адчуваеце сябе крыху розніца і часткі d a20-30mm3, раней, не ведаю, як служанку, як ты ўжо дакрануўся да карты педаль для гэтага колькасці дызельнага паліва, было б як павялічыць у 2 разы; turbo ок, абмежавальнікі ок, я я вазьму іх 2600 мбар; карту rail можа ісці крокам нізкія, але ок, я асабіста varrivo заўседы ў 1680 макс, але іх кожны робіць як хоча, абмежавальнік rail павялічвае ўсе значэння ў stssa колькасць, яны з'яўляюцца абмежавальнікамі шмат. я б сказаў, што не c'? іншыя, аднак, логіка c'? вы проста павінны зразумець, як умяшацца ў адносіны паміж карту і іншае, таму што ў кожнай карце ідзе чытанне іншы

Citazione Першапачаткова Напісаў мансардных Visualizza Messaggio
    каб абыйсці гэтую праблему, вы можаце змяніць кіраванне, turbo, магчыма, змяніўшы той жа для павелічэння патоку паветра, збіраюцца краніце карты, які кіруе зменнай геаметрыяй ? можна палепшыць або паменшыць падзенне пасля 3000 абаротаў?
    не c'? трэба, проста краніце карты turbo і даць больш дызель, карту overboost ен мае намер закрануць толькі, каб павялічыць хуткасць рэакцыі і павялічваецца пік, але ціск стабільна ўсе роўна будзе разлічвацца з карты, turbo і яго абмежавальнік, добра ведаю карту геаметрыі, я працаваў вельмі за downpipe і airbox

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    няма, вы можаце? вырашыць, але не так? раблю accorceremo жыцце турбіны, каб мець стрэл на 4000rpm (добра) вы павінны змантаваць турбіны-й? вялікі (асабліва выпускных) і мець сістэму ўпырску паліва-якасць, у гэтым аўтамабілі? ? gi? маецца серыя...

garret
    Guest
    ок думку, добрае тлумачэнне, як заўседы выдатна!

garret
    Guest
    у мяне есць сябар, які рамантуе мадыфікацыі і дасягае поўнага турбокомпрессоры і частцы прыбудовы, есць пэўныя параметры, якія неабходна выконваць, каб не мець праблем, для гіпатэтычнай змяненне турбіна арыгінал, ен робіць апрацоўкі 2 гайкі, ўпускаючы і выпуску, замяняе слуп арыгінальны з адным з тытана дагавор спецыяльна і sotituisce усе кампаненты, такія як падшыпнікі ўтулкі і "cos? называюцца" з іншымі, занадта вялікі, акрамя таго, дзеянне алею, якое змазвае восі, будзе цалкам перагледжаны і аптымізаваны такім чынам, каб, напрыклад, экскурсія на аўтамабілі на пытанне вы можаце? спакойна трымаць ціск 2,5 бар канстанты з піка да 2,8, не дрэнна, я б сказаў, лагічна сістэма ўсмоктвання і выхлапу павінны быць перагледжаны і аптымізаваныя да самае лепшае для таго, каб выкарыстоўваць увесь патэнцыял турба

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    у мяне есць сябар, які рамантуе мадыфікацыі і дасягае поўнага турбокомпрессоры і частцы прыбудовы, есць пэўныя параметры, якія неабходна выконваць, каб не мець праблем, для гіпатэтычнай змяненне турбіна арыгінал, ен робіць апрацоўкі 2 гайкі, ўпускаючы і выпуску, замяняе слуп арыгінальны з адным з тытана дагавор спецыяльна і sotituisce усе кампаненты, такія як падшыпнікі ўтулкі і "cos? называюцца" з іншымі, занадта вялікі, акрамя таго, дзеянне алею, якое змазвае восі, будзе цалкам перагледжаны і аптымізаваны такім чынам, каб, напрыклад, экскурсія на аўтамабілі на пытанне вы можаце? спакойна трымаць ціск 2,5 бар канстанты з піка да 2,8, не дрэнна, я б сказаў, лагічна сістэма ўсмоктвання і выхлапу павінны быць перагледжаны і аптымізаваныя да самае лепшае для таго, каб выкарыстоўваць увесь патэнцыял турба
    у залежнасці ад зша, каб дабрацца да 2,5 бар канстанты? і км, перш чым вы пашкодзілі?
    Я, як правіла, яны песімістычныя на апрацоўку турбін, орган-й? комплекс таго, што здаецца, не проста пашырыць трохі трубаправоды, паставіць крыльчатку-й? грос, а затым, магчыма, прыбудзе ў бітком дынаміка...

garret
    Guest
    таксама будуе крыльчаткі ўсмоктвання з розных матэрыялаў, у тым ліку эргаль, атрыманай ад поўнай ;-) спытайце ў папярэдніх гульнях серыі, ен бачыў некаторыя яго працы, з'яўляюцца творамі мастацтва

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    я змяніў карту, як бы я soft тып мод часоў, што вы хочаце зрабіць гэта, вы паглядзіце, як я зрабіў гэта, мы кажам, што ? агульны больш ці менш
    File Allegati Файл Ўкладання

garret
    Guest
    мае свой сайт у сеткі інтэрнэт і робіць прэпараты таксама вельмі павышае, балансаваць ? зроблена залежнасці ад 300.000 абаротаў да 400 000 для тых, pi? імкнення, у адрозненне ад многіх робіцца 2 разы, першы проста слуп, а затым на ўвесь асноўнай восі, я кажу толькі, што ен мае dobl? з 2,5 бар канстанты і 300 000 км, не праблема ;-)

Стар. 6 з 23 PrimaПерад ... 4567816 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •