цяпер кітайцы кланаваць ўсе, а ў нас няма, і ня дзіўна, у асноўным яны ядуць для гэтага вы праводзіце, я без прэтэнзій, я шчаслівы, я знайшоў таксама tacho pro 190 eurozzi.... потым вы ідзяце ў на
прывітанне,quancuno вам і атрымалася падключыць zee смарт-версія, з dp3?
я не магу гэта чытаць ні ў якім выпадку з кабелем 30...
вы frienz але, як звычайна, колеру правадоў клон не вяртаюцца...
bluted, я пацвярджаю і падтрымліваю, кабелі казіно для ўсіх тых, хто купляе ў краме кітайскіх, бессэнсоўна кіраўніцтва, так як кожная мадэль збіраецца з выразаць кабелі ў задавальненне, а не пасля афарбоўкі.. так што праца ўжо " і " пацярпелых ад гэтага , не кажучы ўжо паслаць паказанні, дадзеныя ў eprom адчувальныя, спрабуючы зразумець, калі колер правільна, вы рызыкуеце прыгатаваць ўсе, ужо здарылася са мной у двух выпадках.
Усім прывітанне, і з святам.
І ў еўропе?я digiprog і праз obd працаваў на passat bg3 1.9 tdi, opel astra дызель 2005 прадаваць, калі я памыляюся.
Тое, што мяне цікавіць ? злучэнне з ПК. Я б хацеў прачытаць eeprom.Хто-то есць ? атрымалася?І калі магчыма, калі ласка, крок х крок мне, як ен гэта зрабіў.
Дзякуй
вы скажыце мне, як адключыць
oppue існуе мадэль chenn адключыць?
Лінус... у спасылцы на што , прабачце ?
ciao.in спасылкай на тое, што я не магу зразумець, як адключыць, каб атрымаць поспех у riprogrammarla. у гэты момант я сумняваюся, што блок кіравання ( zee)мая машына не можа smontare. ці трэба разбіраць блок засцерагальнікаў?