Старонка 6 з 6 PrimaПерад ... 456
Вынікі 51 54 54
    Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    шчыра кажучы, гэты пост я лічу амаль бескарысным, гэта значыць, карысна даведацца некаторыя пытанні і адказы на гэтай машыне ці на такі рухавік, але цалкам бескарысна, калі не падабаецца выгляд аўто і хоча купіць, таму што так прыходзьце толькі ў роспач,я магу даць вам толькі адзін савет,вам падабаецца alfa gt ? калі вы comprala ўмове, вы праверце, ці добра ад autoriparatore ўпэўненасці, што вы той stabene,не існуе машыны, якая не мае дэфектаў ад матчынай ці не будзе ацэненая няспраўны, хто робіць гэта рамяство або, што ен належыць,у мяне была alfa 147 1.9 jtd 115cv купіў новы з 2004 па 2011 год і, шчыра кажучы, акрамя замены помпы, счаплення, што на ранніх мадэлях быў з пластыка і даў праблемы расколін у мяне ніколі не было праблемаў, усе гэта не жывела,адзіны балючае пытанне на жаль, падвескі, якія cigolano,такім чынам, факты, доказы, на шляху і перайсці на павольны крок на шляху адключаны, і паглядзець, калі лічыце гэтыя rumorini,для астатніх, зачыніўшы тут ў тэме, хто кажа вам, каб узяць турбо бензін кажу, што дызель сур'езныя, не, што вы ніколі не вядомыя.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    шчыра кажучы, гэты пост я лічу амаль бескарысным, гэта значыць, карысна даведацца некаторыя пытанні і адказы на гэтай машыне ці на такі рухавік, але цалкам бескарысна, калі не падабаецца выгляд аўто і хоча купіць, таму што так прыходзьце толькі ў роспач,я магу даць вам толькі адзін савет,вам падабаецца alfa gt ? калі вы comprala ўмове, вы праверце, ці добра ад autoriparatore ўпэўненасці, што вы той stabene,не існуе машыны, якая не мае дэфектаў ад матчынай ці не будзе ацэненая няспраўны, хто робіць гэта рамяство або, што ен належыць,у мяне была alfa 147 1.9 jtd 115cv купіў новы з 2004 па 2011 год і, шчыра кажучы, акрамя замены помпы, счаплення, што на ранніх мадэлях быў з пластыка і даў праблемы расколін у мяне ніколі не было праблемаў, усе гэта не жывела,адзіны балючае пытанне на жаль, падвескі, якія cigolano,такім чынам, факты, доказы, на шляху і перайсці на павольны крок на шляху адключаны, і паглядзець, калі лічыце гэтыя rumorini,для астатніх, зачыніўшы тут ў тэме, хто кажа вам, каб узяць турбо бензін кажу, што дызель сур'езныя, не, што вы ніколі не вядомыя.
    я згодны з вамі, я прымаю вашы парады, для мяне мы можам закрыць... бескарысна гаварыць на сэкс анелаў або аўто..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    109
    Citazione Першапачаткова Напісаў sportknight Visualizza Messaggio
    ну,скажам, тыя ж недахопы, што яны трохі усе аўтамабілі

а ў мяне есць альфа 159, шчыра кажучы,у нас 2 у сям'і 150cv маей і 120cv майго бацькі, і мы абодва soddisfattissimi ад 3-х гадоў, чаму? мы зрабілі толькі купоны!!! вазьміце яго і не пашкадуеце, нават, чаму? ездзіць ? відовішча,асабліва, калі q2...
    Прывітанне sportknight, у мяне праблемы трохі часу з маей 159 1900 150CV seghettamento я ўжо зрабіў некалькі замен дэталяў б вы параіць мне вам прыводжу спасылку, у якой я напісаў
    http://www.professionalchiptuning.ne...4178#post44178

Прывітанне і Дзякуй

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    Адвядзі ўсе, і ў вас не будзе больш ніякіх праблем, dpf, egr swirl г.д....

Старонка 6 з 6 PrimaПерад ... 456

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •