Першапачаткова Напісаў
msport (exil77grande)
шчыра кажучы, гэты пост я лічу амаль бескарысным, гэта значыць, карысна даведацца некаторыя пытанні і адказы на гэтай машыне ці на такі рухавік, але цалкам бескарысна, калі не падабаецца выгляд аўто і хоча купіць, таму што так прыходзьце толькі ў роспач,я магу даць вам толькі адзін савет,вам падабаецца alfa gt ? калі вы comprala ўмове, вы праверце, ці добра ад autoriparatore ўпэўненасці, што вы той stabene,не існуе машыны, якая не мае дэфектаў ад матчынай ці не будзе ацэненая няспраўны, хто робіць гэта рамяство або, што ен належыць,у мяне была alfa 147 1.9 jtd 115cv купіў новы з 2004 па 2011 год і, шчыра кажучы, акрамя замены помпы, счаплення, што на ранніх мадэлях быў з пластыка і даў праблемы расколін у мяне ніколі не было праблемаў, усе гэта не жывела,адзіны балючае пытанне на жаль, падвескі, якія cigolano,такім чынам, факты, доказы, на шляху і перайсці на павольны крок на шляху адключаны, і паглядзець, калі лічыце гэтыя rumorini,для астатніх, зачыніўшы тут ў тэме, хто кажа вам, каб узяць турбо бензін кажу, што дызель сур'езныя, не, што вы ніколі не вядомыя.