дарэчы, каб зрабіць рэчы, якія вы павінны bmw павінны зрабіць абнаўленне на паперы, наклад новай кавалерыі дасягнута...
што ў перакладзе азначае больш грошай, каб плаціць гербавы збор,страхаванне і г. д...
я не разумею, чаму чалавек павінен марнаваць bang грошай больш, каб мець тое, што калі спытаць у вас, хлопцы тут, на форуме, напрыклад..яны, безумоўна, лепш...я маю на ўвазе адлюстраванне...і з упэўненасцю мець больш коней і без замены ecu для маловажной прычыны...гэта значыць, не ? што чаму? няспраўны блок кіравання і іншае абсталяванне ? лепш ці горш іншага...абсталяванне і толькі разам электронны ўсей ecu ? нармальна, што на іншы ecu адрозніваецца ад врі аўтамабіля есць нумар, hw-рознаму...калі вы ідзяце ў узломам, каб сказаць вам, вы купіце экю вашага аўтамабіля, што, відавочна, мае нумар hw розных работ, як вы павінны, і горы, і нават не даючы нам карты і машыны не ідзе больш ці менш толькі таму, што абсталяванне і іншую... cio? гэта я хацеў бы зразумець..
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
Прывітанне, код IMA кожнага інжэктара праглядзе з ISTA D, у, з легкасцю, калі вы не ведаеце, як гэта зрабіць, і вы ISTA D добра пісаць у лічку, што я вам пакажу.
Прабачце за OT, калі каго-то цікавіць, ці есць DDE прадукцыйнасці ў мяне есць на продаж.
З Павагай, Давід.