Старонка 6 з 6 PrimaПерад ... 456
Вынікі ад 51 да 53 53

Абмеркаванне: bmw120d 177cv kit performance edc17

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК L'avatar di salo76
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    Сардзінія
    Паведамленні
    17
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    cio? на практыцы прымушаюць вас плаціць ecu новы, каб зарабіць бездапаможныя 20 puledrini???грошы, якія ен выдаткаваў бы, каб аплаціць камплект вы можаце ўзяць тур у пілігрымку ад лепшых mappatori еўропы..***** prensivo кожны рахунак можна ? мажлівыя выдаткі вам
    На самай справе каштуе столькі ж камплект, але яны забяспечваюць магутнасць і, акрамя таго, вы правілаў, так і з законам, і гарантыя.
    Тады вы свабодны? кампаненты відаў, bmw плацяць блізкіх.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    дарэчы, каб зрабіць рэчы, якія вы павінны bmw павінны зрабіць абнаўленне на паперы, наклад новай кавалерыі дасягнута...
    што ў перакладзе азначае больш грошай, каб плаціць гербавы збор,страхаванне і г. д...
    я не разумею, чаму чалавек павінен марнаваць bang грошай больш, каб мець тое, што калі спытаць у вас, хлопцы тут, на форуме, напрыклад..яны, безумоўна, лепш...я маю на ўвазе адлюстраванне...і з упэўненасцю мець больш коней і без замены ecu для маловажной прычыны...гэта значыць, не ? што чаму? няспраўны блок кіравання і іншае абсталяванне ? лепш ці горш іншага...абсталяванне і толькі разам электронны ўсей ecu ? нармальна, што на іншы ecu адрозніваецца ад врі аўтамабіля есць нумар, hw-рознаму...калі вы ідзяце ў узломам, каб сказаць вам, вы купіце экю вашага аўтамабіля, што, відавочна, мае нумар hw розных работ, як вы павінны, і горы, і нават не даючы нам карты і машыны не ідзе больш ці менш толькі таму, што абсталяванне і іншую... cio? гэта я хацеў бы зразумець..
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    22
    Прывітанне, код IMA кожнага інжэктара праглядзе з ISTA D, у, з легкасцю, калі вы не ведаеце, як гэта зрабіць, і вы ISTA D добра пісаць у лічку, што я вам пакажу.
    Прабачце за OT, калі каго-то цікавіць, ці есць DDE прадукцыйнасці ў мяне есць на продаж.
    З Павагай, Давід.

Старонка 6 з 6 PrimaПерад ... 456

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •