Стар. 6 з 42 PrimaПерад ... 4567816 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 51 да 60 ад 416

Абмеркаванне: Карту Alfa 147 1.9 JTDm 120cv

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    вось мае часы ў 80 мм3, у 1400 прыкладна 1260us, з загадзя 2.8?, можаце ісці ў нумар або рызыка быць бліжэй да пост-ўпырску, павелічэнне ? прыкладна на 19%
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Citazione Першапачаткова Напісаў tidus1985 Visualizza Messaggio
    вось мае часы ў 80 мм3, у 1400 прыкладна 1260us, з загадзя 2.8?, можаце ісці ў нумар або рызыка быць бліжэй да пост-ўпырску, павелічэнне ? прыкладна на 19%
    Прывітанне, я спрабую даць вам мае сціплае меркаванне
    -паспрабуйце падправіць у 2d педаль, raccordarlo нітка лепш...
    -карту адразу пасля педалі...вы ведаеце, што ??
    -1cbcba cos'?
    -лім пара", " прадастаўленне max 46.4 нм...я іх трымаць да канца абаротаў, не зніжаючы
    -1cbd90 cos?
    -карты-lambda...вай вай..памяншае яшчэ...нават да яе каманда ў 1...паглядзець, як сыходзіць салярка
    -qantit? паліва ўпырскваецца...? карта пераўтварэнні, што вы можаце пакінуць крычы.
    -авансавыя плацяжы могуць ісці
    -1d1fdc і ніжэй...а што гэта?xk? modd так?
    -tinj, я partirei ад ціску ў магістралі rail, па меншай меры, 600 бар,...ты партыі ўжо? ад 400bar
    -1dcfb4 так?
    -1e0ee8 так?
    -1E1592 так?
    -лім prex rail, вы зрабілі іх уласны флэш-карту rail...alzali валасы, што нічога не адбываецца

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe1374
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    як ? скончылася гэтая машына на хаду ці не?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    вы машыну нават занадта добра, сення рэтушы карту, як раілі ад марые, але ў любым выпадку, гэта добра,, ? ракета, нават калі заўважае, счапленне, сара **** ці, можа быць ? было слізка, і я нічога не ведаю, узяў з 67000km

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Выдатна!дайце мне ведаць, як ідзе... дарэчы...тыя моды з драйвераў...вы зробленыя вамі, ці вы ўзялі, кій?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Я атрымаў інфармацыю ад coniscente затым глядзім break point, я зразумеў, што яны былі першымі, з'яўляюцца абмежавальнікі крутоўнага моманту апошні ? prex turbo

каб адказаць
    1CBCBA і далей 2 абмежавальнікі крутоўнага моманту
    1DCF9E мне ? сказалі, дадаваць яго трэба, каб расцерці
    1e0ee8 карту prex turbo
    1e1592 ? абмежавальнік turbo max у залежнасці ад абаротаў

вось файлы перагледжаны

цяпер вы павінны мне сказаць, што вы маеце ў выгляду пад "-карты лямбда...вай вай..памяншае яшчэ...нават да яе каманда ў 1", таму што я карты лямбда я вырас на 7%, мне здаецца, не decrementate

пытанне, у мяне csala у rail, якая даходзіць да 60mm3 дызельнага паліва, як ніколі? дзе закон карту для 80 мм3, вядома 90 не ведае, што яны прыходзяць, таму што думае, што з тых часоў яна стала за 80, але ў рэальнасці яна стала 90, шмат, у гэтым выпадкі змены брэйк-пойнт, затым sti break point, іх змене або толькі дадаюцца, я думаю, вы не маглі дадаць правільна?
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 17-04-2013 ў 21:59

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    я хачу зрабіць іншы пытанне, каб убачыць, калі я зразумеў, то ў мяне колькасць дызельнага паліва ўпырскваецца ў памеры 95 мм3 калі ecu думае, увядзіце 80, націсніце на tabello пераўтварэнні дызель "колькасць дызельнага паліва ўпырскваецца", як колькасць, на максімальны крутоўны момант, прыведзены 350 бар я стаўлю 80 мм3, што б 95, улічваючы, што ен, каб выконваць гэтую табліцу варта чытаць у тэрміны, адпаведныя значэнні 80mm3, ок? затым дастаткова ўсталяваць максімальныя значэнні крутоўнага моманту 350 нм, і я ўжо ей 95mm3 дызельнага паліва ўводзяць не збіраецца павялічыць на любы карце на суму больш чым 350 нм максімальнага крутоўнага, і менавіта таму, змяніўшы гэтую карту і працуе на антычныя і ціску турба я ўжо супастаўляецца ў тэорыі, бо ен паказвае, лимитеры і карты педаль у нм, але ў рэальнасці для гэтага? нм заўседы ідзе чытанне табліцы часоў, праўда? бо ў рэшце рэшт ен толькі гэтай табліцы, каб даведацца, колькі нм спампоўваеце на колы, цяпер жа я змяніў, нават брэйк-пойнт dell overbost падымаецца да 80mm3 дызельнага паліва, каб мець кантроль на ўвесь дыяпазон ўпырску. скажыце мне, калі ? проста таму што тады я павінен павярніце шмат непатрэбных карт, таму што я пункту 350 nmdove volgio максімальную магутнасць, і таго ж варта ўжываць для карты педаль, калі я не памыляюся, то цікава, чаму на картах педаль апошніх break point 100.1-100.2-100.3-100.4 і маюць тыя ж значэння, што мае сэнс? яны маглі б scalarli лепш мець modulabilita больш няма? або c'? прычына?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    я мог бы змяніць нават брэйк-пойнт авансавых улічваючы, што аж да 70mm3, і я павінен выкарыстоўваць іх нават у 80 мм3? дзе закон карту дасягненняў, 80mm3 не разумею

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    тады мы ідзем градусаў
    -карты-lambda...спытаеце мяне, xk? я kiesto, каб паменшыць яшчэ...вы ведаеце, як працуе лямбда-карту????
    -bp ціску ў магістралі rail: апошні яго паглядзець у 60mm3...азначае, што для ўсіх IQ вышэй 60mm3, ecu выкарыстоўвае значэння 60mm3...і ? cos? для ўсіх карт...
    -гаворка bp: педаль ? гэтак жа, як вы кажаце, калі c'? прычына, чаму яны пакінулі 4bo канчатковых роўныя..ігнарую...
    абнаўленне бп у карты...? вельмі працяглы і складаны, на edc16...есць незлічонае мноства bp, якія былі раскіданыя ўздоўж файла...і без damos я бачу, moooooolto складана..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    такім чынам, для кожнага апошняга breack point у выпадку, калі неабходная дэталь для іншых карт для наступных выкарыстоўваецца апошні брэйк-пойнт.

Лямбда я ведаю, што выпраўляе igniezione на аснове кіслароду з дрэнажнай адтуліны, я мяркую, што калі пачуе кіслароду ? знак combistione не поўны, для здагадкі, я б сказаў, што, калі адчувае сябе так шмат кіслароду, павелічэнне дызель, калі не пачуеце ? ок, памыляюся?

Стар. 6 з 42 PrimaПерад ... 4567816 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •