Старонка 6 з 7 PrimaПерад ... 4567 АпошняеUltima
Вынікі ад 51 да 60 62

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Брэшыя
    Паведамленні
    251
    але не ? што я іду вакол, каб адкрыць ўвесь час... а потым біў яго, толькі калі націскаю пад пара
    але ў той раз, што я не адкрываю пу? сказаць, што яны не прыносілі вам задавальнення

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di matech
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Et
    41
    Паведамленні
    353
    i 3.0 TDI прыбывае ў 290cv прыкладна без неабходнасці датыкацца абмен

TTS прыходзіць у 420cv, каб пачаць праслізгваць счаплення DSG

S3 ідзе ціхая крыху вышэй за 300, і не трэба нам нічога на абмен.

Гэтыя тры прыкладу, якія прыходзяць у галаву на лета.

Дадам дзве рэчы:

1 - Я бачыў, як DSG cos? як яшчэ падвойным счапленнем супастаўленыя, але я бачыў іх на гонкі на машынах, а не на дарогах. і не для таго, каб праблемы абмежавання максімальнага крутоўнага моманту запазычанасці. Вядома, ідуць вельмі добра і хутка, але я не ведаю, калі на дарозе аўтамабіль варта rosicare жыцця сінхранізатараў на курс, які ідзе ўжо? вельмі добра!

2 - Што вы кажаце Delta Integrale або рухавік TFSI апошняга пакалення, усе захапляюцца фантомнага botta. Я не аднаго папярэджання па розных прычынах. Спачатку на любым адлюстравання ўсіх здольныя выцягнуць "стукаць" крутоўнага моманту, можа быць, нават па памылцы, але што ? добра яшчэ, цяжка зрабіць ? знайдзіце і краніце карты правільна, якія кіруюць поўнай нагрузцы рухавіка. Па-другое, сапраўдныя коні выйшлі толькі за кошт добра высокіх абарачэннях з поўнай нагрузкай, і не праз "шыпы" крутоўнага моманту. Па-трэцяе, вы едзеце яшчэ і з рухавіком, які падаўжае добра на ўсіх абарачэннях, чым з рухавіком ад "стукаць", чым пу? вырабіць ўражанне толькі адзін, які падымаецца ў машыну ў першы раз...

Досыць разгледзець edc16c39, каб убачыць, што ў 95% выпадкаў, тыя карты, якія змяняюцца не ставяцца да поўнай нагрузцы. Гэта азначае толькі, што вы збіраецеся перапампоўваць грузаў, калі вы ідзяце, каб дзейнічаць моцна на gasi вы avr? часовае "накачкі" dar? пікавы крутоўны момант, але толькі не ў ecu на малюнках усе відаць? карты поўнай нагрузкай працуе наш любімы "pompamento" будзе? моцна абмежаваны.

прабачце dilungamento, але гэтая легенда метро botta ўніз, існуе з 80-х гадоў, а ў 2014 г. яшчэ менш сэнсу існаваць гледжання складанасці? дыспетчараў электронныя, аб якім мы гаворым.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Толькі адно: ты казаў Л.С., калі ліміт DSG з sw акцыі з'яўляюцца НМ....

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Et
    41
    Паведамленні
    353
    І за тое, што я сцвярджаю, што важна добра вышмараваць пара. Калі на TTS вы атрымаеце тыя сілы, што яшчэ вы можаце? папрасіць зрабіць абмен?!?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Tts і s3 маюць той жа рухавік. Tts engine акцыі, 420 л.с., чыстая ўтопія.

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Et
    41
    Паведамленні
    353
    Выбачайце, TTRS!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Брэшыя
    Паведамленні
    251
    улічваючы, што мая я не супастаўляецца я, на самай справе ў некаторых адносінах у мяне сумневы ў тым, што не зроблена проста выдатна
    у любым выпадку, каб botta я маю на ўвазе сітуацыі, ракавіна паскаральнік пад пара, скажам, у 1500 аб / мін.
    план, паднімаючыся абаротаў, турбіна пачынае ўваходзіць у ціск і машына пачынае ісці р? pi? фінч? раптам прыходзіць у пары такім чынам, досыць хутка, затым добра адціснуць і ўвесь час, амаль да абмежавальніка
    вы кажаце, што гэта паводзіны і ўвайсці ў пару, не ? нармальна?

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Et
    41
    Паведамленні
    353
    О, божа, трэба паспрабаваць разам (увесь форум :-D), каб зразумець, добра!

У любым выпадку, я заўважыў, што гэта тычыцца бензінавых рухавікоў з наддувом, электронныя развіваліся шмат, што тычыцца рэгулявання нагрузкі і наддува, паклаўшы ў гульні стратэгіі вельмі складаная.

Тое, як добра вы будзеце ведаць, вы не можаце? казаць-й? толькі ціск наддува, але таксама, як яна апрацоўвае адказ, педаль адкрыцця дросельнай засланкі (што ? адрозніваецца ад рэакцыі на педаль...), Перепускной клапан, загадзя, і кіравання PID перепускного клапана.
    Тое, што я заўважыў ? усе гэта працуе ў сімбіезе, каб стварыць ўздым ціску значна больш кантраляванай, чым адзін раз, нават, калі c'? сказаць, што тады сістэма кантралюе значна лепш, чым час нават пастаяннае ціск!

Напрыклад, карты, якія выкарыстоўваюць на трафей mini cooper turbo не мае скокаў ціску ў дыяпазоне, у якім turbo можа даць, бенс? ўздым ціску салодкі да дасягнення 1.2 бар паміж 4000 і 5500 абаротаў у хвіліну. Рухавік ? вельмі верхавога і эфектыўна, pi? адзін, які робіць, магчыма, максімум на 1.3, а затым паступова падае па меры павелічэння абаротаў...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Болга
    чивитавеккья
    Паведамленні
    3
    я супастаўляюцца некалькі дзен таму 2.0 TFSI з DSG k03, на роликовом выпрабавальным стэндзе даваў 248CV ў 4688 аб/мін

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Брэшыя
    Паведамленні
    251
    у машыне я адзін інструмент obd, пік я бачыў ледзь больш 1,8 але ўвесь час я яшчэ не глядзеў
    як толькі ў мяне магчымасць, пазіраю, нават, чаму? мне пу? зрабіць графік, як калі б гэта было rullata

Старонка 6 з 7 PrimaПерад ... 4567 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •