Выбачайце, калі я адкрыў яшчэ адзін пост падобныя, я нават гэта.
Вы думаеце, карты педаль патрабуюць пары або IQ?
Выбачайце, калі я адкрыў яшчэ адзін пост падобныя, я нават гэта.
Вы думаеце, карты педаль патрабуюць пары або IQ?
Я хацеў бы пачаць рабіць прыклады. Нагрузкі малюнак cos? усе могуць бачыць.
Я звычайна пачала з абмежавальнікам крутоўнага моманту ( або абмежавальнікі у дадзеным выпадку), а потым я астатняе, як я зрабіў абмежавальнік.
Што скажаце? ? факт, правільна?
Павелічэнне max амаль на 20%
Uploaded with ImageShack.us
Я думаю, што вы партыя занадта рана пад тысячу, і не будзе вам нічога,
і ў любым выпадку-гэта абмежавальнік, які затым можна было modare таксама пра іп? высокія..
Можа быць, з'? нейкае непаразуменне.
Адразу пасля супыну, мы маем значэнне крутоўнага моманту пры 4500rpm, ісці наперад, туды, дзе я пакінуў крывой крычы, што значэння крутоўнага моманту на 900rpm і 300rpm. Мод пачынаецца на 1200rpm з 5% - ы? каб дабрацца да амаль 20% росту да канца
Мне падабаецца гэтая даведка, хлопцы, я спрабую, на мой swift mjd+...
Я не магу? прымусіць яе ісці на высокіх абарачэннях...ніжэй ад 2000 да 4000 ідзе даволі добра, з fumosit? прымальным (не ? безумоўна, добрая карта, я пачатковец), у верхняй? сцены.
З нагоды карты педаль, што ecm выклікае, аднак, абмежавальнікі крутоўнага моманту? Робіць іх інтэрпрэтаваць правільна?
Але паглядзець, што і 1,3 Дызель а не бензін..
аднак на panda 1,3 ці зрабіў да 4500giri цягне выдатна, потым сцены, яна таксама..
На Турбо Дызель, вы павінны скарыстацца момантам, не абароты рухавіка...
можа быць, пошце Файл, які хто-то "брава" вы зможаце? безумоўна, дапамагчы, калі праблема ў карце..
Вядома, Пяць, я ведаю,? сцены ў 4000, а не 4500..З модулем, які займаўся толькі prex цягнулі пі?... Але тое, што спорт паказаў як дасягненні, так? вельмі розныя, паміж 75 і 90?
Карты лямбда-якія яны?