Старонка 6 з 8 PrimaПерад ... 45678 АпошняеUltima
Вынікі ад 51 да 60 79

Абмеркаванне: Зварных сажалка

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    84
    Не смець паўтараць "Сажалка-кітайску" чаму? ? што-пачварным.
    Як сажалка, у доме ў мяне Philips, у лабараторыі не памятаю, але ? вельмі добра. Затым лічыце, што я бассеина срэбра, якія я выкарыстоўваю для аўдые-прыкладанняў, а мне давялося купіць спецыяльна для кліента, які ламаўся і хацеў, што б швоў на раздымы ўсе з гэтага сажалкі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    84
    Які? Аднак GBC думаю, што philips " або "заўседы" сажалка "Добра". Сажалка срэбра я ўзяў на байя + знакаміты, што c'?... XD

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    52
    Як сказаў, Fedex, прадухіляе сажалка кітайскі. Купіць сажалка брэнда 60/40 (60% - волава 40% свінец), Philips ? вельмі добры і знаходзіцца. 60/40 ? pi? простая ў выкарыстанні, і выходзяць зварных швоў-й? чыстыя ў свеце. Сплаў волава срэбра ? патрабуецца, і ? pi? цяжка выкарыстоўваць з зваршчыкаў low cost.

Для ачысткі наканечніка мокрай губкай, гэта добра, ідзі спакойна.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    84
    Citazione Першапачаткова Напісаў spatullo Visualizza Messaggio
    Як сказаў, Fedex, прадухіляе сажалка кітайскі. Купіць сажалка брэнда 60/40 (60% - волава 40% свінец), Philips ? вельмі добры і знаходзіцца. 60/40 ? pi? простая ў выкарыстанні, і выходзяць зварных швоў-й? чыстыя ў свеце. Сплаў волава срэбра ? патрабуецца, і ? pi? цяжка выкарыстоўваць з зваршчыкаў low cost.

Для ачысткі наканечніка мокрай губкай, гэта добра, ідзі спакойна.
    Згодны ў поўным аб'еме. То срэбра я згадаў толькі ў якасці інфармацыі, скажу, што avr? пункту зваркі вельмі высокая (тэмпература), і толькі з паяльнікам, здольны падтрымліваць тэмпературу высокай пу? выкарыстоўваць.
    Як таўшчыня атрымаеце тое, што вас натхняе?, у рэшце рэшт, калі вы manualit? ідуць так жа добра, як тыя, што мэтай тых, хто менш мэтаў. Цяпер тут, у мяне пазнака разбурана, але павінна на 0,5 мм або 0.75 мм.
    Апошні раз рэдагавалася Fedex; 06-09-2013 да 09:25 Прычына: дадатак адказу

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    52
    Я выкарыстоўваю 1мм для PCB through hole і 0.5 мм для SMD. Вам ніхто не забараняе выкарыстоўваць 0,5 мм, каб усе, ці нават 0,8 мм зварваюць ж добра.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    49
    Citazione Першапачаткова Напісаў spatullo Visualizza Messaggio
    Я выкарыстоўваю 1мм для PCB through hole і 0.5 мм для SMD. Вам ніхто не забараняе выкарыстоўваць 0,5 мм, каб усе, ці нават 0,8 мм зварваюць ж добра.
    У вас цярпення, для таго, каб выкарыстоўваць волава і пасты для smd

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    133
    Я выкарыстоўваю 0,5-і я казку трохі triellina і затым пасты і зварных швоў ад бомбы

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    52
    Няма, няма. Цеста цвердае пакідае слядоў і акісляе зварных швоў, па меншай меры, калі вы кажаце дробязі. Сажалка 0,5 si pu? выкарыстоўваць паток вадкасці NO CLEAN, сажалка з 1мм не выкарыстоўвае нічога, чаму? гэты паток знаходзіцца ўжо? у душы провада.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    0
    хлопцы, сажалка 40/60 ? вельмі добра тое дарога ў крэм , метр для ачысткі перад triellina але калі на плаце есць? смалы павінен даць таксама растваральнік, калі няма triellina не бярэ і добра, драпіны на перад кампанент, як зняць і падрыхтаваць piazziola, перш чым прылітаваць усе oviante калі справа даходзіць да зваркі нармальны .

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    L важна пры зварцы і тэмпература выканання гэтых матэрыялаў зварных швоў (халодныя) выходзяць часта міжволі вочы да тэмпературы зваршчыка
    Магутнасць і нічога без кантролю

Старонка 6 з 8 PrimaПерад ... 45678 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •