Старонка 6 з 6 PrimaПерад ... 456
Вынікі ад 51 да 59 59

Абмеркаванне: Карэкцыя Фарсунак

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di mikyrace82
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    146
    залежыць ад мадэлі і камплектацыі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    266
    Нават датчык дэтанацыі, калі не памыляюся, павінна дапамагчы ecu зразумець няспраўнасць.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    10
    Хлопцы, але ў вас есць ідэя, дэзінфармацыі, якую вы даяце ? Mmaahh . То есць, але тое, што пішаце вы чытаеце на diabolik, ці на што яшчэ giornaletto ? Карэкцыя-гэта толькі і escusivamente код ima . Усе тое, што вы пішыце ? чыстай тэалогіі, што хто-то ў невуцтве, ен зрабіў павярніце як балбатня ў бары . cio? карэкцыя адбываецца праз хуткасць вуглавога ? Але ведаць, як працуе датчык абаротаў і які імпульс і колькі разоў у раўнд ? Raggionate і вывучаны ... выпраўлення, мае 2 восі , мс і ціску ў рампы ... у выніку Z ? у qt у мм3 дызельнага паліва на выхадзе . Вымярэнне выконваецца ў 5 prex rail 300, 600, 800, 1200 і 1400bar .. і ў 7 тыпах выкарыстання ... ад кожнай з 7 крывых вы бераце факт, які пераўтворыцца ў іншы код ima . Тое, што мы чытаем у дыягностыцы, і не іншыя, што робіць хібнасць дазавання, што кожная фарсунка мае, чым патрабуецца ад ecu . Я кідаю выклік любому, каб даказаць адваротнае, але не з балбатні, ад бар, як кутняя хуткасць або высілак, што робіць інжэктар ( што то я vrder як ecu разумее, намаганняў, улічваючы, што яна кіруе толькі разрад кандэнсатара x для дадзенага часу intenrompendola tramita транзістар прыйшоў час stabbilito) або іншых падобных рэчаў. вы не верыце ў падарожжа ад бара, але распрацаваныя для таго, каб не быць ахвярай teoligia неадукаваных . Не ў крыўду ? проста савет

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Турын
    Et
    54
    Паведамленні
    101
    Citazione Першапачаткова Напісаў egreis Visualizza Messaggio
    Хлопцы, але ў вас есць ідэя, дэзінфармацыі, якую вы даяце ? Mmaahh . То есць, але тое, што пішаце вы чытаеце на diabolik, ці на што яшчэ giornaletto ? Карэкцыя-гэта толькі і escusivamente код ima . Усе тое, што вы пішыце ? чыстай тэалогіі, што хто-то ў невуцтве, ен зрабіў павярніце як балбатня ў бары . cio? карэкцыя адбываецца праз хуткасць вуглавога ? Але ведаць, як працуе датчык абаротаў і які імпульс і колькі разоў у раўнд ? Raggionate і вывучаны ... выпраўлення, мае 2 восі , мс і ціску ў рампы ... у выніку Z ? у qt у мм3 дызельнага паліва на выхадзе . Вымярэнне выконваецца ў 5 prex rail 300, 600, 800, 1200 і 1400bar .. і ў 7 тыпах выкарыстання ... ад кожнай з 7 крывых вы бераце факт, які пераўтворыцца ў іншы код ima . Тое, што мы чытаем у дыягностыцы, і не іншыя, што робіць хібнасць дазавання, што кожная фарсунка мае, чым патрабуецца ад ecu . Я кідаю выклік любому, каб даказаць адваротнае, але не з балбатні, ад бар, як кутняя хуткасць або высілак, што робіць інжэктар ( што то я vrder як ecu разумее, намаганняў, улічваючы, што яна кіруе толькі разрад кандэнсатара x для дадзенага часу intenrompendola tramita транзістар прыйшоў час stabbilito) або іншых падобных рэчаў. вы не верыце ў падарожжа ад бара, але распрацаваныя для таго, каб не быць ахвярай teoligia неадукаваных . Не ў крыўду ? проста савет
    пасля гэтага я магу спаць спакойна. Тады ў вас два рухавіка аднолькавых, адзін з фарсункі новыя, а другі-з инжекторами не з максімальнай эфектыўнасцю. Аб тым, з инжекторами у вас новыя значэння карэкцыі ўсіх значэнняў, блізкіх да нуля, у другой дзве фарсункі, значэнне 2,8 і 3. Я гарантую, 1000 х 1000, што з дапамогай гэтых значэнняў рухавік цяжка паставіць сябе на матацыкле, асабліва на холадзе, паліць, белы, стартар не круціцца рэгуляваць ад холаду і спажывае больш? па параўнанні з іншай.... і я спыняюся тут шмат, вы добра вывучылі lezioncina. Табе вы ніколі не sporcate на рукі .

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    10
    Ну я б сказаў, так . Кадоўкі усе фарсункі, той жа код, а затым вы кажаце мне, што чытаць.я іх magiorati змяняецца сопла ад 6x0.150 7x0.165 . У адпаведнасці з логікай, што прапануеце вы, робіце так, выпраўлення dobrebbero ісці ўсе ў мінус, улічваючы, што gasolii-адзіны, адкрыцця і quasibil 50% больш. А correzionu restani нязменнымі . Затым ognuni і ****** du прытрымлівацца ўласных cinvinzioni.я проста хачу зразумець, ад дзівы ecu б убачыць, як выправіць

Старонка 6 з 6 PrimaПерад ... 456

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •