перайсці спакойна, што робіць усе, певень без праблем XD
ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ
але гэтыя 4 памылкі (2 перад выбарам драйвераў і яшчэ пасля 2) як вы думаеце, ад чаго яны залежаць?
Прывітанне pitty,што памер мае файл, які вы чытаеце? Яго, затым размясціць яго тут?
Вядома... вось тут...? цяпер я зразумеў, магчыма ? ложка жудасна... ? 2,5 мб, пу? быць??? мне гэта здаецца дзіўным!!!
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 29-03-2013 ў 22:25
Я падаў на файл, і я думаю, што тое напісаць, выкарыстоўваючы ўсе galletto 2 .У мяне памылка ceksum сыходзіць з-за памеру файла.
Як вы чытаеце?Праз serial?Я гэтыя машыны, я іх у bdm або гэтак жа, я пішу з mpps(калі я не кладуць выходзячы з машыны), тым не менш, здараецца, нават на іншых машынах, што Пеўнік v2 чытае файлы з памерам не тыповыя.
вы можаце запісаць файл ложак з курыцай 2,5 mb я чытаў, і напісана там хоча вечнасці? ? 80 мін, чытанне 40 хвілін запісу, а пры рэдагаванні вы не можаце выкарыстоўваць драйверы, чаму? шмат разоў не центрированы добра, далі іншы памер файла, вядома, гэта ? дарогі-й? доўгі мадэляванне 6f3, mpps лата на муса dobl? і ля..
капуста... так што гэта ідзе зменены ў 2d. я спадзяюся, што ўсе атрымаецца.
але калі я чытаю з mpps я павінен мець на файл у 2 мб, то?
амаль я стараюся тое, каб прачытаць, а потым пішу гэта з Пеўня, хоць ? не рэкамендуецца. ці, калі я спрабую яго перачытаць з Пеўня? у bdm б разборкі эбу. правільна?