Старонка 6 з 7 PrimaПерад ... 4567 АпошняеUltima
Вынікі ад 51 да 60 63

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў pitty Visualizza Messaggio
    хлопцы, улічваючы, што пост ? на агульны сумневы запісу, прашу вас:
    я чытаў, Fiat punto 2004 года 1.3 mjet 70cv. калі я адкрываю карту з ecm мне дзве памылкі кантрольнай сумы, як толькі я адкрываю файл, затым просіць мяне зарэгістраваць яго ў базе дадзеных і пасля трапляе ў драйвера мяне пазбавіцца? яшчэ два разы памылка разліку кантрольнай сумы.

мае сумневы ?: я магу рэдагаваць і пісаць карту, а так вылічэнне кантрольнай сумы мне б Певень?
    што вы думаеце пра гэта?
    вы можаце зрабіць гэта і легка, тым да мяжы перапісаць зыходны файл, у якім кантрольная сума ? безумоўна, маеце рацыю!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di explode82
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПАЛЬ(ЗНАХОДКІ)
    Паведамленні
    395
    перайсці спакойна, што робіць усе, певень без праблем XD
    ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    112
    але гэтыя 4 памылкі (2 перад выбарам драйвераў і яшчэ пасля 2) як вы думаеце, ад чаго яны залежаць?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    184
    Прывітанне pitty,што памер мае файл, які вы чытаеце? Яго, затым размясціць яго тут?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    112
    Вядома... вось тут...? цяпер я зразумеў, магчыма ? ложка жудасна... ? 2,5 мб, пу? быць??? мне гэта здаецца дзіўным!!!
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 29-03-2013 ў 22:25

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    184
    Я падаў на файл, і я думаю, што тое напісаць, выкарыстоўваючы ўсе galletto 2 .У мяне памылка ceksum сыходзіць з-за памеру файла.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    184
    Як вы чытаеце?Праз serial?Я гэтыя машыны, я іх у bdm або гэтак жа, я пішу з mpps(калі я не кладуць выходзячы з машыны), тым не менш, здараецца, нават на іншых машынах, што Пеўнік v2 чытае файлы з памерам не тыповыя.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў neo Visualizza Messaggio
    Як вы чытаеце?Праз serial?Я гэтыя машыны, я іх у bdm або гэтак жа, я пішу з mpps(калі я не кладуць выходзячы з машыны), тым не менш, здараецца, нават на іншых машынах, што Пеўнік v2 чытае файлы з памерам не тыповыя.
    Я адчуў, што паміж усімі інтэрфейсамі mpps ? што больш? не рэкамендуецца для гэтага віду ECU... з пеўня прачытана і напісана паслядоўны без праблем, і я не чытаў, каб хто-то меў сучка і задзірынкі, а з mpps, проста зрабіце пошук па ******.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    вы можаце запісаць файл ложак з курыцай 2,5 mb я чытаў, і напісана там хоча вечнасці? ? 80 мін, чытанне 40 хвілін запісу, а пры рэдагаванні вы не можаце выкарыстоўваць драйверы, чаму? шмат разоў не центрированы добра, далі іншы памер файла, вядома, гэта ? дарогі-й? доўгі мадэляванне 6f3, mpps лата на муса dobl? і ля..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    112
    капуста... так што гэта ідзе зменены ў 2d. я спадзяюся, што ўсе атрымаецца.

але калі я чытаю з mpps я павінен мець на файл у 2 мб, то?
    амаль я стараюся тое, каб прачытаць, а потым пішу гэта з Пеўня, хоць ? не рэкамендуецца. ці, калі я спрабую яго перачытаць з Пеўня? у bdm б разборкі эбу. правільна?

Старонка 6 з 7 PrimaПерад ... 4567 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •