ведаю, калі певень закон! не ў спісе!
ведаю, калі певень закон! не ў спісе!
Вось я зноў тут праз некаторы час... калі б я хацеў павялічыць падачу паліва, без падаўжэння часу ўпырску адзіны спосаб ? каб падняць ціск ў магістралі высокага ціску?
Цікава, чаму? пры параўнанні файлаў, крычы розных дзяржаў мяне тыя ж часы, але адрозніваецца ціску ў магістралі rail
нават калі падніміце ціск у чыгуначныя магістралі ecu ў карту час пойдзе выбіраюць сабе bp, ціск больш нізкае, каб даць вам той жа дызель, якой вы абмежаваныя іншых карт...
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
Але калі павелічэнне расходу, напрыклад, ад 130 да 135 мг і рэгулюючы розныя абмежавальнікі эбу ведае, што павінен надаць дынаміку? больш дызель правільна.
Калі хацець пакінуць карту часоў (1C6552) што ? у залежнасці IQ і ціску, калі, каб надаць новую дынаміку? дызельнае паліва ў тэрміны, арыгінальныя і не доўжацца доўга дастаткова, я павінен, такім чынам, павелічэнне ціску дакладна?
Як тады?
Дыягназ я бачу, што гэтыя значэння ціску ў PSI, а не ў бар і ператвараецца ў бар, я атрымліваю, што ў мяне ціск ў магістралі высокага ціску каля 1100 бар... што мне здаецца некалькі... Але тым не менш іншых трактароў гэтай серыі з магутнасцю менш маюць ціск яшчэ больш? нізкі і часы роўныя
я не разумею, што вы хочаце сказаць...вы прама цяпер вы абмежаваныя 70mm3 дызельнага паліва....
карты часоў і ўжо разлічваецца ад мамы бош за 1700 бар rail і 90mm3 калі я не памыляюся...
калі не адпавядаць аб'ему нататкі свае абмежавальнікі і карты rail не впрысните вышэй...
калі павялічваецца толькі прэс-rail і яго абмежавальнікі без адаптацыі ўсе іншыя абмежавальнікі экю не пойдзе, ніколі не выбіраюць сабе bp 1600 бар і 800us напрыклад, каб даць вам 70mm3 але пойдзе выбіраюць сабе breack point 1100 бар і 980us....
і ў любым выпадку 130-135mg ў рэальнасць 152-158mm3 дызельнага паліва....калі цяпер з 70mm3 вы 225cv з 158mm3 ен вам, як мінімум, у два разы больш...
памятаеце, што мы гаворым пра edc16c39, дзе менавіта c common rail, а ў гэтых ecu ў iq павінны чытаць senmpre у мм3, нават калі дыягназы або сканеры выдаюць iq у мг....
Карту абмежаванні IQ у залежнасці ад абаротаў 1D428C мае каэфіцыент пераўтварэння 0.02 і, такім чынам, павінны абмежаваць да 123 мг.
Карту часоў 1C6552 ? узыходжанне да 180 мм3 (каэфіцыент 0.02) і 1700 бар.
Гэта hex і a2l...
Факт застаецца фактам, што ціск у rail дыягназ мяне ў psi і ператвараецца ў бар адпавядае прыкладна 1100 бар
націсніце "p"? як вы лічыце патрэбным....
? маючы два ****lli магутнасці cio? 225cv і ў рэжыме? boost (транспарт вышэй за 18 км/г, з адборам магутнасці пад нагрузкай) 251cv я павінен мець дзве карты, няма?
Бачыў карту часоў ? gi? узыходжанне на IQ да 180 мм3 і да 1700 бар я не думаю, служанку яе ў тым, што, калі рост розныя абмежавальнікі IQ і абмежавальнікі крутоўнага моманту, калі avr? запыт на дызельнае паліва вышэйшыя, чым у бягучым ecu мне, андрэ? выбраць час ўпырску ў залежнасці ад новы IQ і ціску, правільна?
Абмежавальнікі крутоўнага моманту, якія робяць абмежаванне, ва ўмовах памылка рухавіка, я нават не дакранайцеся да іх, дакладна? Cio? калі ідзяце ў recovery па нейкай прычыне ? pi? правільна, што ен на значэнні, устаноўленыя вытворцам?
Я спрабаваў зрабіць дзве карты, і ў мяне напісана, да прыблізна 10 дзен назад, другой пару дзен таму, але я яшчэ і не быў спосаб праверыць яго ў поўным аб'еме.
Я, есць пытанне:
1. Ціску 1F205A, pi? што яшчэ ход... cio? я што 1400/1500/1600 абаротаў ціск ? pi? нізкай, што на меншых хуткасцях, то узыходжанне абаротаў, то ціск павышаецца. Гледзячы на карту іншага трактара-й? нядаўна (з мачавінай, але ж рухавік Iveco NEF N67 ENT), а таксама аказаць ціск 1600 бар мае тэндэнцыю лінейнае ціск пры павелічэнні абарачэнняў і iq
2. Крывыя 1D0B6E, 1D0BC0, 1D0C12, 1D0C64, але я не чапайце, таму што я разумею, ад damos з'яўляюцца абмежавальнікі крутоўнага моманту ў розных выпадках памылка рухавіка. Я зрабіў добра? У рэжыме? для правільнай працы не павінны паўплываць. А 1D390A крутоўны момант-speed curve ? абмежавальнік крутоўнага моманту, які я змяніў.
3. Карту Лямбда 1D665C не ведаю, калі я змяніў, добра....
Прыкладаю файлы, cos? калі хто хоча зірнуць і меркаванне.
Дзякуй.
T7070 mod.rar