Старонка 6 з 7 PrimaПерад ... 4567 АпошняеUltima
Вынікі ад 51 да 60 68
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    48
    Дзякуй за савет, і адзінае, што, безумоўна, зрабіць? чаму? зрабіць fap і egr з праграмай не ? тое ж самае, як зразумець карты .
    калі прыходзіць кліент, матухна заўседы выступу адлюстравання, сказаўшы, што вы можаце? сапсаваць рухавік.
    Я, аднак, sar? магчыма, вар'ят, а ? вельмі цяжка, але змены з карты gi? зроблены, атрыманых на іншых форумах, я іх у Hex і я цалкам самавук.
    Яму прасіць? спадзеючыся, што мяне не пытаюцца, лічбы высокія. У любым выпадку дзякуй за адказ.Прывітанне

Яму прасіць? курсы адміністратара, спадзеючыся, што мяне не пытаюцца, лічбы высокія вы ведаеце, sti перыяды-не працуе na ліра macu, каб убачыць cu lu binoculu. У любым выпадку дзякуй за адказ.Прывітанне[/QUOTE]
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 10-04-2014 да 20:17

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    112
    Citazione Першапачаткова Напісаў Peppino Visualizza Messaggio
    Яму прасіць? курсы адміністратара, спадзеючыся, што мяне не пытаюцца, лічбы высокія вы ведаеце, sti перыяды-не працуе na ліра macu, каб убачыць cu lu binoculu. У любым выпадку дзякуй за адказ.Прывітанне
    [/QUOTE]

Прывітанне,

Я не магу параіць вам, я таксама курсы, адмін! Я скажу адно, што gi? ен даведаўся пра тое, што мала для пачатку толькі дзякуючы ім! Спачатку ўсе было аўтсайдарам! У гэтым месяцы робяць курсы ў Рыме, так што калі вы з гэтых частак, або можна перамяшчацца, спытаеце зараз! Памятаць, што тое, што вы праводзіце ritorner? senpre ззаду!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    48
    і што мне рабіць, і я дзякую табе за параду, па меншай меры, c'? хто-то ўжо? яго зрабілі, каб даць савет.
    у гэтыя дні я вельмі заняты, але як толькі знойдзеце месца пераходзіць? адразу.
    У краіне ад мяне есць mappatori, што есць іх емістасць? але я ніколі не чуў транспартнага сродку адлюстроўваецца іх.
    Дзякуй прывітанне

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    8
    прывітанне у мяне 2 пытання па ECM

1: ? магчыма, калі вы выберыце любую частку ў 2D, мне гэта павінна быць відаць нават у HEX або код Ansi? Калі драйвер ? выбралі і ? размешчаны ў карту ідзе, але ідзе таксама бясплатная?

2: ? на самай справе выкарыстанне pi? агульны да вытворцаў розных версій праграмнага забеспячэння ў кантролер. Часам, па?, маюць прыкладна тыя ж карты, але ў розных месцах.
    І нейкім чынам магчыма, калі два файла з іншым, чым адкласці вобласці, так што накладваецца карты, так што вы можаце параўнаць напрамую?

Спадзяюся, вы разумееце,****** руская, чаму? не магу знайсці руская

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    112
    Можа быць ? лепшае, што вы напішыце на англійскай мове, які вы разумееце лепш!

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    Citazione Першапачаткова Напісаў pitty Visualizza Messaggio
    Можа быць ? лепшае, што вы напішыце на англійскай мове, які вы разумееце лепш!
    абмеркаванне ачышчана, з пастановай ен піша па-руску

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    112
    Прабачце, не думала на гэтую рэч тут!

Для адказу! Вы можаце зрабіць гэта, проста вылучыце дзве карты арыгінальнымі і ўстаўка, як калі б ен быў зменены.
    Пасля таго, як у 2d, вы можаце мяняць карты, як вы заўседы робіце і накласці, каб праверыць, ці адрозненні.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    8
    я ведаю, як параўнаць два файла ў ECM, але ў выпадку двух версіях праграмнага забеспячэння diffrent pi? раз карты на месцах diffrent ..

cos? калі вы chosse драйвер і перайдзіце на карту мы бачым толькі балбатня ў іншы файл, чаму? карту адпаведнасці ? месца адрозніваецца.

Таму павінна быць магчымасць? пакласці абедзве карты, агульныя для адзін аднаго.
    Вы разумееце?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Паведамленні
    250
    У гэтым свеце вы павінны выдаткаваць грошы, калі вы хочаце даведацца што-то, калі вы не ведаеце, куды пакласці рукі, паверце, вы толькі пашкоджанні, а затым пакіньце яго ў спакоі alientech вы іх раб, і вы ніколі не будзеце знаходзіцца ў аперацыйнай, каб не казаць грошы, што яны просяць...першае, што gi? часткі ад тэарэтычнай асновай ? вельмі важна тое, як толькі чытаць файлы, вы будзеце ведаць, дзе і як пайсці і змяніць, улічваючы, што не ўсе пункты, якія вы знойдзеце, будуць зменены...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    8
    * ake85
    калі гэта быў адказ на мае пытанне, я лічу, што вы не разумееце мой пытанне.
    Я ведаю, як вызначыць карты, і ў мяне ведаў, каб modofy іх.

Мой пытанне быў іншы.
    Мой пытанне быў ? можаце перамяшчаць карты злева направа, так што вы можаце пакласці іх адзін вышэй іншага, так што вы можаце параўнаць версіі праграмнага забеспячэння diffrent

Старонка 6 з 7 PrimaПерад ... 4567 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •