няма, цікава, калі трэба зняць вечка, каб паставіць дзіму на плаце эбу?ці ты толькі спасылкі на знешнія высновы блока кіравання.
няма, цікава, калі трэба зняць вечка, каб паставіць дзіму на плаце эбу?ці ты толькі спасылкі на знешнія высновы блока кіравання.
Так што вы зменіце ео не хвалюе, nnt
чакаць ён кажа, што не павінен scodificarla, таму што дадзеныя иммо ў e2p, ты кажаш пісаць поўнае рэзервовае капіраванне (значыць, таксама e2p).
супакойцеся!
таму што ў мяне сумневы ў тым, што вы можаце напісаць ТОЛЬКІ ў флэш версіі sw адрозніваецца, цалкам магчыма, што структура дадзеных у e2p змянілася і, такім чынам, не сумяшчальныя паміж сабой.
тады, хлопцы, тут дзве рэчы, ці я не разумею нічога я (і, можа быць, улічваючы ўзрост) або італьянскі быў зменены, salvatoreragonese вышэй кажа "калі трэба КЛАНАВАЦЬ двух блокаў" ТЭРМІН КЛАНАВАЦЬ КАЖА, ШТО ВЫ РОЎНЫЯ, і ў гэтым выпадку прыйдзецца пакласці ўнутр поўную копію flash і e2prom, вядома, што, калі затым пакладзеце ў тую машыну не ідзе ў руху з-за коды, але я рушыў услед яе пытанне, калі ж проста хочаце, каб правесці флэш-змяніць гэта не клон ecu, і ў гэтым выпадку не рэкамендую прайсці флэш, але вярнуць змены на другі flsh крычы.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
Дзякуй вялікі за тлумачэнне.
Тая частка, якая мяне збянтэжыў яго пытанне быў гэты:
Калі вы хочаце выкарыстоўваць рэзервовае капіраванне ecu ўжо прызначаны на іншы аўтамабіль.калі ў мяне два эбу, і трэба кланаваць, таму што і ўжо мод, а іншай няма
Можа быць, я няправільна я?
Добрай Раніцы, Іван. У любым выпадку я меў на ўвазе ўзяць бу ў руінах, і паставіць поўную копію той, што я я , няма, толькі flash, але таксама мікра-і e2p магчыма. Магчыма, мы дрэнна зразумелі адзін аднаго, калі я сказаў, што першапачаткова гэта быў мод.
У любым выпадку мы зразумелі адзін аднаго ад. Добры дзень усім, хлопцы