vabb?,c'? неабходна ўлічваць так жа, што пост ? cos? доўга, таму што? не ведаю, на ўсіх картах і па меры таго, як я выявіў, я пісала,што потым якія-небудзь сумневы, мне яшчэ застаецца,хто-то можа даць мне кантраляванай?
vabb?,c'? неабходна ўлічваць так жа, што пост ? cos? доўга, таму што? не ведаю, на ўсіх картах і па меры таго, як я выявіў, я пісала,што потым якія-небудзь сумневы, мне яшчэ застаецца,хто-то можа даць мне кантраляванай?
карту дадаў.машына ў парадку
я толькі змяніў у pi? па параўнанні з апошняй прыкладаецца 3 карты часоў
які ты загружаны? традыцыйны з dw і lim moddati, альбо з адзіным conversion map moddata??
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
але я паспрабаваў абодва, па праўдзе сказаць,яны вельмі падобныя,крыху менш, чым з картамі пераўтварэнні
але зараз працуе з картай традыцыйнай так??
так,цяпер працуе з стандартным
але магчыма, што яшчэ вадаспады на гэтыя памылкі? што зменіцца, калі вы зменіце карты elaboratrici пара або канвертаваць ?
ну, добра...на колькі градусаў яшчэ вы далі ўпырску?
У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму
avro' я няправільна што-то, чаму? логіка ? pi? што правільна,толькі тое, што я не так шмат, каб паспрабаваць, чаму? мой сябар ? партыі,а я даў 120 балаў, як consigliatomi,амаль 3 градусаў да 3 duration maps і так да 5 карт, якія пасля і пакажыце, таксама, як і працягласць
дарэчы,3-соі, а другі вз? або што?
le soi ў edc 15-16 групы vag есць 9-10...duration або вз 4...і siceramentesta тое, што не здарыцца?....відавочна, для? я думаю, што, як карту выбару соі ў залежнасці ад тэмпературы рухавіка, есць нават карта выбару вз, які спалучае ў сабе гэтыя 13-14 карты паміж імі...упэўнены, што справа ўскладняецца,....
таму ў вз-тыя да і soi тыя пасля? boooo я блытаючы яшчэ больш?
але мы не можам адкрыць карту і даць адрасы?