ах раз s? быць вельмі ўпарты!!
пакуль ніхто не адказвае, ці вы мне, каб пацвердзіць, што разлік зрабіў пу? нармальна развівацца, захоўвацца? да "uppare" у гэтай тэме да канца маіх дзен.....
не ? пагроза....
? абяцанне!!!![]()
ах раз s? быць вельмі ўпарты!!
пакуль ніхто не адказвае, ці вы мне, каб пацвердзіць, што разлік зрабіў пу? нармальна развівацца, захоўвацца? да "uppare" у гэтай тэме да канца маіх дзен.....
не ? пагроза....
? абяцанне!!!![]()
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
забыўся.....з новым годам ўсіх вас і вашых блізкіх....
што новы год можа прынесці з сабой усе, што вы хочаце....
ад усяго сэрца вам aguro ўсе добра.....
ПЕРАПІСКА!!!!
я магу сказаць, што карты DURATION, не роднасных паміж сабой , але ecu выкарыстоўвае іх у залежнасці ад ціску ва впускном
прабачце,я ? прыйшоў ў гэтым сумневы,калі я час у залежнасці ад абаротаў рухавіка, тэмпературы рухавіка,калі працоўная тэмпература рухавіка ? 90 градусаў..чаму? я павінен змяніць час на крывой вялікі, калі мяне цікавіць толькі біт 90?
у гэты момант я мяняю толькі тое, што біт ад 1500, то няма?
што вы разумееце пад крывой шырокі???
манро проста ў мяне есць трохі часу, мы імкнемся прыйсці да**** гэта ваш дылема... што sinceramnnte не падзяляю..вы хочаце, каб дакладна ведаць, колькі впрысните на гэтыя ecu, але на іншых (напрыклад, cr) ці ведаеце вы падлічыць, колькі впрысните калі sfori ў b.point часоў?
У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму
я не зразумеў, bewne пытанне.....
што вы хочаце сказаць, "калі sforo i breackpoint часоў"??
не пачаць з прыкладамі!?....
калі няма, вы рукі ў capitonate!!!!
мой пытанне ? чаму вы accanendo на гэтыя ecu, а не на іншых?
мы кажам, што, як разважанне элементарна і без вялікіх прэтэнзій на рэальнасць? можа пайсці ваш разлік..
на жаль, сення знаходзяцца ў эксплуатацыі, і, акрамя таго, я не маю права розуму, каб адкрыць файл і зрабіць разлікі!!!!!! гэтыя святы я знясілены...
У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму