Старонка 6 з 8 PrimaПерад ... 45678 АпошняеUltima
Вынікі ад 51 да 60 72

Абмеркаванне: Думку Карта А4 1,9TDI 131cv

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    *cristiano75 улічваючы, што вы, гэтак дасведчаны і ў курсе, як на ўсе аўтамабілі групы vag і пра ecu і mod ўносіць абгрунтаваныя...
    чаму? не месцы, карты, напрыклад, так, што іншыя могуць studiarci??
    вы ведаеце, сказаць, што я s'я гэта зрабіць і тое, і тое не даказаць, не ? што гэта максімум....
    у рэшце рэшт, калі адзін ?" добры кухар не мае ніякіх праблем, каб даць вам яго рэцэпт і расказаць аб тым, як і якія інгрэдыенты выкарыстоўваць"....
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    118
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    *cristiano75 улічваючы, што вы, гэтак дасведчаны і ў курсе, як на ўсе аўтамабілі групы vag і пра ecu і mod ўносіць абгрунтаваныя...
    чаму? не месцы, карты, напрыклад, так, што іншыя могуць studiarci??
    вы ведаеце, сказаць, што я s'я гэта зрабіць і тое, і тое не даказаць, не ? што гэта максімум....
    у рэшце рэшт, калі адзін ?" добры кухар не мае ніякіх праблем, каб даць вам яго рэцэпт і расказаць аб тым, як і якія інгрэдыенты выкарыстоўваць"....
    Прывітанне манро... тое, што я пішу, не ? без падставы.
    Не трэба пакідаць карту, калі не ЗАЛАТЫХ, сенна? тут вы пандусах водгукі адмоўныя (мы з расіі) і ўсе, калі запампоўваюць, але ніхто правіць згодна з яго логіцы, і адказ.... але судзіць адмоўны і ўцякае....
    Затым, пакуль не ая arriver? у 80-х не маючы магчымасці спампаваць файл тут x убачыць, ці есць мод чужой на маей гіпатэтычнай якая ад гэтага карысць....???
    На жаль, тут я ўбачыў, што паміж alcui членаў форуму нам дапамагае па меры магчымасці, усе іншыя son курэй...... (калі я пішу, перш чым падлучыць мозг з рукамі, і пасля дбайнага аналізу я пішу... Спрабаваў на мяне)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    118
    У рамках справы, і ў маей маленькай веды і змены, і праверце, ці я магу працягнуць руку, калі хочаце.
    Я не эксперт у гэтай галіне будзе зразумела, але мод у рамках механікі акцыі, я думаю, што сее-што, каб справа атрымалася? аб'яднаць...я дапускаю , што, безумоўна, часам здзяйсняюць памылкі.. ? чалавека, але на адзін кажа, што ? няправільна тое, што пошта ці піша ? правільна даць свае рашэнне, ripostando правільны файл, і растлумачыць, чаму? у гэтым модзе зроблена тое.....
    Cos? мы расцем.. адчуваць сябе крытыкаваць без рашэння пасля nn f? яшчэ, што зняць жаданне ўдзельнічаць....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di frantik3
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610
    я думаю, што на гэты пост больш? хто-то даў інфа па-сапраўднаму важных

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe1374
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    мунро ты маеш рацыю, гаворка, што вы робіце, але прабачце, калі я скажу вам, што я да сення і не толькі тут, я бачыў вельмі мала людзей, і мала я маю на ўвазе абапіраліся на пальцы рук размясціць супастаўленне прафесійных, чаму? добра гэта ці дрэнна кожны з нас ? раўнуе сваю працу, і gi? даць важныя парады ? вялікая рэч, то, калі хто-небудзь хоча размясціць што-то важнае, што добра будзе, зрэшты, усе мы тут, каб вучыцца.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    184
    Прывітанне Хрысціянін,я думаю, што не трэба баяцца размяшчаць тут вашы працы, хоць мы ведаем, што крытыка будзе.Адпраўляю ў працу ваш выкажыце уласны шлях.Тым, хто нам падабаецца, дзякуе цябе .І затым, маючы на крытыку po быць, што вы даведаецеся што-то вы таксама.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    118
    Citazione Першапачаткова Напісаў neo Visualizza Messaggio
    Прывітанне Хрысціянін,я думаю, што не трэба баяцца размяшчаць тут вашы працы, хоць мы ведаем, што крытыка будзе.Адпраўляю ў працу ваш выкажыце уласны шлях.Тым, хто нам падабаецца, дзякуе цябе .І затым, маючы на крытыку po быць, што вы даведаецеся што-то вы таксама.
    Gi? я зрабіў гэта ў іншай тэме.... Не прыходзяць у ****..
    Мы робім cos?.. на гэты раз мы робім наадварот..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    184
    Citazione Першапачаткова Напісаў Cristiano75 Visualizza Messaggio
    Gi? я зрабіў гэта ў іншай тэме.... Не прыходзяць у ****..
    Мы робім cos?.. на гэты раз мы робім наадварот..
    Добра ,чакаем, што паступлення за 80 беспарадак.а на месцы майго бізнесу,таму мы гаворым з яшчэ не бывала .Прывітанне цяпер

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe1374
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    калі казаць аб канструкцыі, то ўсе rimappature не маюць, ды добра, што вы кажаце? механіка не трывае тых абаротаў, і l' ўтыліты? вы яна, перамяшчаючы пары

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di puntospeed1.3
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Паведамленні
    150
    ок. але ? адной крывой або карту. або некалькі спасылак для перамяшчэння?
    карты ўпырску прыбывае ў 5355giri.
    сара лушчака ад rescale ў brekpoint абмежавальніка крутоўнага моманту?

Старонка 6 з 8 PrimaПерад ... 45678 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •