Стар. 6 з 11 PrimaПерад ... 45678 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 51 да 60 107
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    80
    Добра, што і' аднаго.... фламастэры трохі, калі гэта быў старонні чалавек, што б не здарылася!! Але вы ведаеце, часам усе гэтыя "глупства", якія кажуць, што пасля супастаўлення машыны былі з-за вельмі невуцтва людзей і выкліканы, а таксама ад людзей, якія кажуць так, як наступ, да тых, хто карту не ведаючы нічога!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    хлопцы, вы пайшлі да OT велізарным!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    112
    gi? gi??? hi hi hi......

вернемся да O. T.!!!! ды ды ды! Я ў маю першую карту іх modificher? і паспрабуе? так і не трэба змяняць.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў sportknight Visualizza Messaggio
    мне адзін сябар сказаў мне, што зламаўся турбіны пасля таго, як я зрабіў defap на 159,паколькі мне яму нават перапрызначэньне, але ў мяне не было часу, і, такім чынам, не я я б яшчэ дадаў ен лічыў таксама rimappatamolto дружна я і паслаў цябе, як заўседы аддадуць!!
    я адчуваеце сябе нашмат 159-croma 150cv, што пасля толькі defap ў першым раўндзе ламаюцца турбіны.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    112
    вы, тыя законы Мэрфі, якія не памыляюцца ніколі! ды ды так!

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    я адчуваеце сябе нашмат 159-croma 150cv, што пасля толькі defap ў першым раўндзе ламаюцца турбіны.

прыемна гаварыць праўду? і тое, што турбіна не зламаўся адразу, але пайшла' рухавіка самазагаранне і, на шчасце, riusc? адключыць яго....
    пашанцавала, а ? было, што ў рэальнасці? за некалькі дзен да defap яго такая ж праблема....

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    11
    Турбіна ? рэчы, якія вы можаце? зламаць....аднак, і c'? заўседы, што людзі, якія, калі так жа ламаецца кандыцыянер ? вінаваціць карту!

Аднак не для змены boost.....асабліва GT1749V ламаюцца занадта легка....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    я, я ў негатыве, з выкарыстаннем аўтамабіля змянянай геаметрыяй часта слабее, а затым пік ? занадта шматколерных gi? ад золата, асабліва калі вы дадаеце дызель (багатыя пасля вмт) тое, што ідзе па-за дыяпазону выкарыстання... паспрабаваў на маей былой турбіны. Цяпер з турбіны мод ? неабходна было ўмяшацца ў гэтыя карты, у адваротным выпадку ціск не падымалася зусім. Я, аднак, прыйшлося змяніць кантролер PID, чаму? у адваротным выпадку турбіна piccava на 1.6 (як я хацеў), а потым вяртаўся ў 1.4, generandomi адтуліну для падачы, кожны раз, калі premevo на педаль.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    80
    Я ніколі не спрабаваў змяніць ўзмацненне ў мінус!!! Nn я разумею толькі тое, што перавагі, вы можаце мець!!! Хоць я сумняваюся, што ў вас есць!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    таго, каб доўжыцца турбіны, я лічу перавага...

Стар. 6 з 11 PrimaПерад ... 45678 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •