Старонка 6 з 22 PrimaПерад ... 4567816 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 51 да 60 221

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di bravosport150
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    73
    але rimonti лапаткі зламаныя, і пакінуць адчыненымі?
    Выбачайце, але тыя, палітра маршрутаў з якога матэрыялу зроблены?
    Але скончыліся ў рухавіку?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Добры дзень, брава...лапаткі з'яўляюцца алюміній і...я на маім брава я зняць калектар, і складаецца з двух частак, пластыка і алюмінія, на якім размешчаны ўсе swirl...мае яшчэ не былі заблакаваныя...але не хапала зусім няшмат...я estirpate адзін раз, абцугі і адверткі...сабраў прывад, на яго месца..промывают калектар ў растваральнік, які быў lercio і заткнуты хай смокча...і ўстаноўлены ўсе....розніца адчувацца, чым раней....лінейны прадастаўлення і мне здаецца, што зарабіў quaclosina.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў mariodarkblue Visualizza Messaggio
    Добры дзень, брава...лапаткі з'яўляюцца алюміній і...я на маім брава я зняць калектар, і складаецца з двух частак, пластыка і алюмінія, на якім размешчаны ўсе swirl...мае яшчэ не былі заблакаваныя...але не хапала зусім няшмат...я estirpate адзін раз, абцугі і адверткі...сабраў прывад, на яго месца..промывают калектар ў растваральнік, які быў lercio і заткнуты хай смокча...і ўстаноўлены ўсе....розніца адчувацца, чым раней....лінейны прадастаўлення і мне здаецца, што зарабіў quaclosina.
    вы ? праўда, калі чысціце ўсе, машына зноў пачынае дыхаць, як я гэта заўважыў я таксама
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Вербания
    Паведамленні
    286
    але грошы вы не атрымліваеце нічога...максімум аднаўленні есць? што, з няспраўнасцю, быў страчаны!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    109
    Цот я перайду на маю сітуацыю, то я усталяваў на новы precolletore ўсмоктвання з усімі swirl, чаму? на маім 3 былі зламаныя, я сабраў усе са старой сістэмы egr і машына на нізкіх хадзіў лепш? у seghettamento не вы ? зняў allrora паколькі я ўзяў valovola рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў pierburg першапачаткова я ўстанавіў таксама, што думаю, што машына едзе яшчэ горш не добра рэагуе нават на малых абарачэннях цяпер, то hopreso МНС я пабег doagnosi і я бачыў чала клапана сістэмы рэцыркуляцыі ог да мінімуму ? адкрыты на 38% я вас пытаюся ? normlale? што-то падобнае?

нагадаем, што паказваю вам, што я зрабіў у macchian да гэтага часу:
    замяніў precollettore ўсмоктвання
    замяніў клапан egr
    я таксама спрабаваў іншы датчык выдатку паветра ў мяне (дыягназ dibimetro мне паказвае значэння амаль роўныя паміж паветра вымяраецца і аб'ектыў)
    замяніў датчык тэмпературы вады рухавіка
    замяніў датчык ціску наддува на впускном калектары) - (гэты датчык паказвае мне справы? больш ціск-гэтай мэты я не праверыў са старым, заўтра раблю)

у вас есць прапановы па нагоды?

Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    109
    адна рэч, я забыўся, у мяне турба, што свішча трохі, і, калі я ускоряю ход і decelero часам я чую шум, металічныя тармажэння, яшчэ інжэктар карэктуе трохі больш? па параўнанні з іншымі, але вельмі хутка, адзінае, як я магу праверыць датчык ў магістралі высокага ціску, калі ен працуе, а заўтра я раблю screen дыягназ

знешні выгляд нейкі намек

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    не хацелася б мне, бабка, вакол і металічны шум,але для curiosit?,пасля ўсіх саветаў зняць лапаткі і вопыт страціў, бабка, чисс? дзе, што ж вас прывяло назад у калектар з усімі лапаткі, і рызыкаваць зноў??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    109
    вы хочаце сказаць, што, можа быць, адна бабка запала ў турба? каб трымаць аўтамабіль у арыгінале

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    Але што мы ведаем у originalit?.......вазьмі лапаткі ў калектар стары і мацавання,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2013
    Паведамленні
    109
    Гэта ? мае бягучае становішча ў дыягностыцы ціск наддува вымяраецца ? адрозніваецца ад мэты, што вымяраецца ад датчыка які стаіць на впускном калектары?

2013-05-18_105348. jpg

Старонка 6 з 22 PrimaПерад ... 4567816 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •