але rimonti лапаткі зламаныя, і пакінуць адчыненымі?
Выбачайце, але тыя, палітра маршрутаў з якога матэрыялу зроблены?
Але скончыліся ў рухавіку?
але rimonti лапаткі зламаныя, і пакінуць адчыненымі?
Выбачайце, але тыя, палітра маршрутаў з якога матэрыялу зроблены?
Але скончыліся ў рухавіку?
Добры дзень, брава...лапаткі з'яўляюцца алюміній і...я на маім брава я зняць калектар, і складаецца з двух частак, пластыка і алюмінія, на якім размешчаны ўсе swirl...мае яшчэ не былі заблакаваныя...але не хапала зусім няшмат...я estirpate адзін раз, абцугі і адверткі...сабраў прывад, на яго месца..промывают калектар ў растваральнік, які быў lercio і заткнуты хай смокча...і ўстаноўлены ўсе....розніца адчувацца, чым раней....лінейны прадастаўлення і мне здаецца, што зарабіў quaclosina.
але грошы вы не атрымліваеце нічога...максімум аднаўленні есць? што, з няспраўнасцю, быў страчаны!
Цот я перайду на маю сітуацыю, то я усталяваў на новы precolletore ўсмоктвання з усімі swirl, чаму? на маім 3 былі зламаныя, я сабраў усе са старой сістэмы egr і машына на нізкіх хадзіў лепш? у seghettamento не вы ? зняўallrora паколькі я ўзяў valovola рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў pierburg першапачаткова я ўстанавіў таксама, што думаю, што машына едзе яшчэ горш
![]()
![]()
не добра рэагуе нават на малых абарачэннях цяпер, то hopreso МНС я пабег doagnosi і я бачыў чала клапана сістэмы рэцыркуляцыі ог да мінімуму ? адкрыты на 38% я вас пытаюся ? normlale? што-то падобнае?
нагадаем, што паказваю вам, што я зрабіў у macchian да гэтага часу:
замяніў precollettore ўсмоктвання
замяніў клапан egr
я таксама спрабаваў іншы датчык выдатку паветра ў мяне (дыягназ dibimetro мне паказвае значэння амаль роўныя паміж паветра вымяраецца і аб'ектыў)
замяніў датчык тэмпературы вады рухавіка
замяніў датчык ціску наддува на впускном калектары) - (гэты датчык паказвае мне справы? больш ціск-гэтай мэты я не праверыў са старым, заўтра раблю)
у вас есць прапановы па нагоды?
Дзякуй
адна рэч, я забыўся, у мяне турба, што свішча трохі, і, калі я ускоряю ход і decelero часам я чую шум, металічныя тармажэння, яшчэ інжэктар карэктуе трохі больш? па параўнанні з іншымі, але вельмі хутка, адзінае, як я магу праверыць датчык ў магістралі высокага ціску, калі ен працуе, а заўтра я раблю screen дыягназ
знешні выгляд нейкі намек
не хацелася б мне, бабка, вакол і металічны шум,але для curiosit?,пасля ўсіх саветаў зняць лапаткі і вопыт страціў, бабка, чисс? дзе, што ж вас прывяло назад у калектар з усімі лапаткі, і рызыкаваць зноў??
вы хочаце сказаць, што, можа быць, адна бабка запала ў турба? каб трымаць аўтамабіль у арыгінале
Але што мы ведаем у originalit?.......вазьмі лапаткі ў калектар стары і мацавання,
Гэта ? мае бягучае становішча ў дыягностыцы ціск наддува вымяраецца ? адрозніваецца ад мэты, што вымяраецца ад датчыка які стаіць на впускном калектары?
2013-05-18_105348. jpg