хлопцы, але ў адрозненне ад? з mpps вы можаце пісаць без праблем, з іншымі прыстасаваннямі, якія Gallo2?
хлопцы, але ў адрозненне ад? з mpps вы можаце пісаць без праблем, з іншымі прыстасаваннямі, якія Gallo2?
Перш за ўсе, быў 70cv? 75 або 90? 70 чытае з mpps але 75-90 і 105 закона, але і няправільны файл.. Так што або вы чытаеце ў bdm паказана знаходзяцца зыходныя файлы, але я рэкамендую першы.
Дадам: я 75cv з v12 я чытаў. У запісе заблакаваў ecu з mod файламі і врі ложак mpps. Мне давялося выкарыстоўваць рэзервовае капіяванне скараціць bdm, які быў ідэнтычны файла ложак mpps, карты і шануеце, але розныя і ў заключнай частцы.
Відавочна, перапісаўшы з mpps.
Прабачце, што так шмат паведамленняў, але я не разумею, чаму? якое-то час я не f? рэдагаваць мае паведамленні.
Есць клоны і клоны. Я не ведаў, c'? mpps v12 чытае flash з marelli 75-90cv ... я заўседы запісаныя, і ніколі ніякіх праблем.
Mpps або не чытае ці чытае файлы, няправільныя, ці што ? як быццам не прачытаў. Лепш пачаць з файла ложку з BDM.
Пеўнік таму virtual read, то не чытае файл, які на самай справе c'? на ECU, але атрымлівае ад сваей унутранай базе дадзеных.
Але калі закон у віртуальны файл ідзе добра, у любым выпадку??