Старонка 6 з 7 PrimaПерад ... 4567 АпошняеUltima
Вынікі ад 51 да 60 73

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Эмілія R
    Паведамленні
    113
    у тэорыі, калі ж, што МНС не вельмі..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Эмілія R
    Паведамленні
    113
    Obd Alfa працуе праз bluetooth? колькі платных?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    54
    Калі не памыляюся, 30 cucuzze але я думаю, што там будзе..ўжо ў версіі free гэта не дрэнна.., то ці вы прымаеце кабелі, каб увайсці ў body, abs, падушка бяспекі,etc або жа змене l elm

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Эмілія R
    Паведамленні
    113
    добры дзень, Давід, каб змяніць ELM вы маеце на ўвазе змяненне лініі can, якія ідуць у розных пін-кодаў, ці не так? як з сайта МНС

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    54
    Так, каб Kline альфа міф і цела, мне здаецца, 1 9 6 14 c гэта кіраўніцтва, каб увайсці нават у гэтай падушкі бяспекі і abs, але я спрабаваў толькі гэта..я павінен паспрабаваць, нават тры каляровыя кабелі працуюць і не стаяць..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Эмілія R
    Паведамленні
    113
    я сказаў гэта таму, што я павінен змяніць lm327 шляхам спынення ў nterno. не разумею, калі ты падобны на тэрмінатара або да лініі can, якая ідзе, звязаныя ў розных пін-кодаў obd.. ок

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Сакавік 2016
    Паведамленні
    22
    Прабачце, але я не разумець... можна змяніць фізічна elm 327 ў ****llo абсталявання, з usb, каб не прыйшлося купляць перахаднікі розныя блокі і выкарыстоўваць так модуль ложак, а з 3 адаптары?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    54
    Так, калі вы шукаеце ў інтэрнэце есць некалькі накіроўвалых..калі вы паспрабуеце загрузіць альфа obd і раздушыць help c такая схема..я зрабіў толькі што Kline мне прыйшлося зняць супраціў і паставіць перамыкач двухполюсны паміж 1 9 6 14 аднак вы можаце зрабіць, каб усе тыя, якія вы хочаце

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Болга
    Эмілія R
    Паведамленні
    113
    Можна змяніць фізічна, elm 327 ў ****llo абсталявання, з usb, каб не прыйшлося купляць перахаднік
    Я ведаю, вы можаце зрабіць уласны перахаднік, але я не ведаю, калі вы можаце зрабіць так, не трэба мяняць час ад часу...
    змяненне, якое я меў на ўвазе, я ставілася супраціў 120 Ом, які ідзе вырвалася з ELM327 клон, у адваротным выпадку не мець зносіны наогул... (выпрабаванне на Grande punto NP)

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    54
    Ды супраціў ідзе каляды, інакш не ідзе..не, я паставіў перамыкач перамыкач класічныя-з тым, пераход ад нармальнага жоўты провад, каб увайсці ў цела так, што гэта практычна..але калі вы шукаеце c-гэта таксама відэа-кіраўніцтва на трубе

Старонка 6 з 7 PrimaПерад ... 4567 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •