Старонка 59 з 111 PrimaПерад ... 949575859606169109 ... АпошняеUltima
Вынікі ад 581 да 590 у 1107
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    163
    prova1.rarPROVA2.rarгэтыя дзве карты, якія я спрабаваў з breack point цягне лепш, на высокіх можа быць або толькі адчуванне? я не змяніў rail і турбонаддувом чаму цяпер мяне цікавіць толькі паспрабуйце забраць адтуліну ніжэй 2000 абаротаў, і ўжо магу сказаць, што з гэтых выпрабаванняў пачынае цягнуць на 1700 абаротаў, хоць па-ранейшаму не тое, што шукаю

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў mjet10 Visualizza Messaggio
    prova1.rarPROVA2.rarгэтыя дзве карты, якія я спрабаваў з breack point цягне лепш, на высокіх можа быць або толькі адчуванне? я не змяніў rail і турбонаддувом чаму цяпер мяне цікавіць толькі паспрабуйце забраць адтуліну ніжэй 2000 абаротаў, і ўжо магу сказаць, што з гэтых выпрабаванняў пачынае цягнуць на 1700 абаротаў, хоць па-ранейшаму не тое, што шукаю
    Ты зразумеў, што дакрануўся да lim.крутоўны момант у 700 і 900giri вы?
    потым убачыў, што для мяне і есць дасягненне? растлумачце мне рэчы 08FF42-08FF80?
    улічваючы, што гэта GPunto 90cv ў махавік bi-маса, і я раю вам, каб не патрабаваць занадта нізкія..
    затым я хацеў бы, каб ўвага персаналу не толькі ў файл, але многія, што я бачу..
    як вы можаце даць больш? 2000 кропак росту, і тут?
    іх расстаўце з дакладны крытэр або паглыбленага вывучэння ўносіцца ў гэтых ****lli?
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Ты зразумеў, што дакрануўся да lim.крутоўны момант у 700 і 900giri вы?
    потым убачыў, што для мяне і есць дасягненне? растлумачце мне рэчы 08FF42-08FF80?
    улічваючы, што гэта GPunto 90cv ў махавік bi-маса, і я раю вам, каб не патрабаваць занадта нізкія..
    затым я хацеў бы, каб ўвага персаналу не толькі ў файл, але многія, што я бачу..
    як вы можаце даць больш? 2000 кропак росту, і тут?
    іх расстаўце з дакладны крытэр або паглыбленага вывучэння ўносіцца ў гэтых ****lli?
    Прывітанне cinqueturbo, каб мой выбар не на працягу калі-небудзь пра mod файлаў, часта? я спыняюся паглядзець і бачу, што ў многіх выпадках разважаюць пра марелли такія як bosch, вы, верагодна, каэфіцыенты пераліку marelli мала вядомыя.......Я зразумеў вашую заўвагу і дыпламатычна вам адказаў.....

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў запал рухавікоў Visualizza Messaggio
    Прывітанне cinqueturbo, каб мой выбар не на працягу калі-небудзь пра mod файлаў, часта? я спыняюся паглядзець і бачу, што ў многіх выпадках разважаюць пра марелли такія як bosch, вы, верагодна, каэфіцыенты пераліку marelli мала вядомыя.......Я зразумеў вашую заўвагу і дыпламатычна вам адказаў.....
    Я б хацеў, каб значна больш? што каментаваць, дыпламатычна.. павер мне..
    каб прышчапіць простыя правілы, заснаваныя на картах, што, магчыма, не жадаючы, я не магу зразумець..
    напрыклад, я бачу карты, якія кажуць, вадино, на беразе мора моцны з лім.пара, адзін пераходзіць у шляху, а дзве іншыя ў іншы..
    але блокі кіравання з яго файлаў свет ў нашых руках ........... для дзяцей?
    s? адзін вы робіце 1200giri, а другі-ад 900 пу? ніколі не адказаць добра на гэты аўтамабіль?
    але давайце 2000 2500 балаў, і тут, што лепш, чым раней, андрэ??
    датычацца фазы ўпырску, калі, сапраўды, і бескарысна на рухавік сцек,
    драйвер хачу і педаль вы ідзяце, адпаведным запыце крутоўнага моманту, але ў дадатак не трэба,
    і як скараціць паскаральнік што такое?
    ход акселератара, я, напрыклад, ідзе ад 0.10.20.30.40.50.60.70.80.90.100 правільна?
    цяпер што трэба зрабіць, гэта 0.20.40.60.80.100?
    вы sembrer? ісці-й? моцны, чаму? вы скарацілі рэакцыі на педаль, але, экскурсійнае коней заўседы тыя..
    я мог бы працягваць вельмі і вельмі доўга..
    тое, што я спрабую растлумачыць, і што вы перайшлі на логіку, на мой погляд..
    і добра ведаюць, што інжынерамі Марелли або Бош, што яны не з'яўляюцца лушчака розуму..
    аднак яны вымушаныя трымаць рухавікі на пэўнае правіла, забруджвання і надзейнасці?,
    таксама кошт можа дадаць праблем, такіх як fap egr swirl..
    тады запал рухавікоў каэфіцыенты пераўтварэння з'яўляюцца важнымі, але непатрэбнымі, калі выкарыстоўваць логіку, няма?
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    163
    Мой, і толькі тэст, каб зразумець рэакцыю рухавіка, я не ведаю, зарэгістраваны, але толькі энтузіяст, і я хацеў бы зразумець, ecu маей машыны.

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў mjet10 Visualizza Messaggio
    Мой, і толькі тэст, каб зразумець рэакцыю рухавіка, я не ведаю, зарэгістраваны, але толькі энтузіяст, і я хацеў бы зразумець, ecu маей машыны.
    Паглядзіце, што я казаў у увогуле..
    тады s? дазволіць нават я прафесіянал у галіне..
    калі паглядзець на даты рэгістрацыі і ад іх або пачалося мае выпрабаванне з chiptuning..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    163
    Разумею, усе мы тут, каб вучыцца :-)

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    109
    [QUOTE=cinqueturbo;89259]Пост я хачу зразумець, што

IMG-20140412-WA0002.jpg так не паскарэння ўласнага

IMG-20140412-WA0001.jpg так паскарэння і спыняецца

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    але па-сапраўднаму ў таблічнай зразумець, што вы робіце?

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    [QUOTE=anniver;89379]
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Пошта я хачу зразумець, што

IMG-20140412-WA0002.jpg так не паскарэння ўласнага

IMG-20140412-WA0001.jpg так паскарэння і спыняецца
    Замест таго, каб прывесці да 0 толькі частка абмежавальнік і між іншым,толькі адзін, калі вячэру 3 гэтай сям'і.
    (і тое, што вам прыносіць у той зыход) Дыферэнцыяльныя....

Старонка 59 з 111 PrimaПерад ... 949575859606169109 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •