Але затым, калі абмежавальнікі ідуць ложка, наадварот, на 90 л. з. можа быць, гэта зроблена адтуліна, то я растлумачу, у зоне высокіх абарачэнняў у нас пара амаль 0, а затым, калі вы закон, наадварот, сапраўды, мы на нізкіх абарачэннях, дакладна?
Але затым, калі абмежавальнікі ідуць ложка, наадварот, на 90 л. з. можа быць, гэта зроблена адтуліна, то я растлумачу, у зоне высокіх абарачэнняў у нас пара амаль 0, а затым, калі вы закон, наадварот, сапраўды, мы на нізкіх абарачэннях, дакладна?
Cinqueturbo дзякуй за саветамі! я не ведаў, што тры абмежавальнікі купалы пойдуць ложка наадварот
Хто-то ў стане зрабіць экран карты наадварот?
Хто-то змог выдаліць яго цалкам?
Хлопцы!! ці ведаеце вы, што ці толькі паведамілі, што напісана ў гэтым пасце 57 Старонак?
вам падабаецца каша гатовая ці не любіце чытаць?
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
Я ведаў пра існаванне гэтых карт!я не толькі ўпэўнены ў сэнсе чытання.
Вяртаючыся да прамовы авансаў, хто бачыў мой файл excel выклаў некалькі старонак таму маглі б даць мне яго меркаванне? Асабліва пра тое, што ін'екцыі скончыцца нават 4? перад ВМТ, у некаторыя моманты, і ў любым выпадку не павінен перавышаць, ? нармальны гэта што?
anniver месцаў ці не той файл, ці я не ведаю....ты ў карту не разблокируете ne абмежавальнікі turbo ne абмежавальнікі rail і не робіце нават карту rail, як лічыш сябе, што ідзе ў доўг?
не лічачы таго, што карты ад дыму і дасягненняў, як мне здаецца, не бачыць зробленыя....і няма ВР ? быў падняўся, то на якой падставе вы кажаце, што адкрываючы абмежавальнікі не падымаецца?калі не ? напісана, што мы павінны прыехаць, як нам прыедзеце?
Пяць turbo згодны, што закон, наадварот, але .. (ці я зрабіў наступнае выпрабаванне, калі ва ўсей lacolonna ад 3000 да 4500 я tabbellare усе значэнне 0 машыны, паскарэння і спыняецца 3000
калі я раблю наадварот, т. е. на 700 абаротаў да 1000 абаротаў заўседы ў tabbellare пазней я не accellerea
такім чынам, я павінен зразумець, што 1-абмежавальнік крутоўнага моманту вы карту ў правільным кірунку
затым першы абмежавальнік варта чытаць у правільным кірунку ......