PrimaПерад ... 646545556575866 ... АпошняеUltima
Вынікі з 551 па 560 з 1107

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    anniver я даў адзін погляд на карту і зыходзячы з таго, што ? няпоўная і адсутнічае шмат рэчаў, якія.....я не думаю, што вы атрымаеце з гэтага файла....
    затым ен прыбыў на 5100 абаротаў і з штуршком ritieniti пашанцавала....відавочна, што я не зорка, каб спытаць адрасы, я кашу, прыгожай і гатовы я не мела, але я вывучаў адправіў і атрымаў дапамогу ? тое, што фер? калі я магу, і калі вы па-ранейшаму будзеце studiarti файл....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Ragazii, або 75 ? іншы, або 69 на крыніцу, а не таму 5500.
    У 69 адзін, памеру 5200, але два біта stnno ў 5500....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    глядзець не значыць нічога, што да памеру, будучы іп? высокі абмежавальнік...на іншых аўто ў вас есць абмежавальнік, вышэй, але не атрымаеце яго, нават не аддалена ад арыентацыі на пэўных абарачэннях....
    затым вы абмяркоўвалі абмежавальнік абаротаў, але з той карце, што рабіць?я кажу пра anniver....мы не хочам, да таго, як праблемы абаротаў....можа быць, дабрацца да 5200, як павінна.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Так, але сэнс ? што 69-я адзін, спыняецца, незалежна ад арыентацыі,якія адбываюцца ў 5200. Гэта-тое, чаму? я не магу прымусіць мяне пераканалі. Я павінен выканаць пробныя

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    ну, зноў жа, не ведаю, карта ў вас як ? было зроблена, але калі, як anniver, дзе адсутнічае ўсе, практычна ? нармальна, што не ўзносілася.....абмежавальнік абаротаў не ? адзіным спыніць абаротаў рухавіка....pr гэта кажу, што ў адзіночку практычна бескарысна...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Так, але на карце падобна на тое, што на 75, я заўседы спыняюся ў 5200. Разблакаваць абмежавальнік, прыбыцце ў 5550... :/ і Вось чаму.
    Для?, спачатку я скончу вучобу, тое месца, я не хачу даваць ілжывыя "ілюзіі" і паняцці...

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    109
    У першую чаргу я пачатковец машына ў turina delta 120 л.з. 1600, што я далека ў абмежавальнікі covvia вы думаеце, я не перабольшыў, я spigho лепшае, што вы можаце faree хоць, на самай справе, машына перадач залы .....не таму, што сані .....

acetto любое меркаванне....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў anniver Visualizza Messaggio
    У першую чаргу я пачатковец машына ў turina delta 120 л.з. 1600, што я далека ў абмежавальнікі covvia вы думаеце, я не перабольшыў, я spigho лепшае, што вы можаце faree хоць, на самай справе, машына перадач залы .....не таму, што сані .....

acetto любое меркаванне....
    Я не ў крыўду, я б парэкамендаваў вам звярнуцца ў службу online або прафесіянал зон, чаму? ты вельмі далека..
    я не разумею логікі, або палітыка, што любіў рабіць карту, што апублікавана..
    кварт, што прапусціў яшчэ 4 абмежавальнікі крутоўнага моманту і іншых карт, з драйвера..
    паўтараю, не ў крыўду.
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    А астатнія... З дыскусіі, чытанне ў спакоі і галавы, вы можаце атрымаць значна больш. Cos?, ідзе met? як можа... І я лічу, трохі дыму....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    Anniver не хвалюйцеся, тут вас ніхто не абвінавачвае, толькі, што мне дзіўна, што вам не растлумачыць, як гэта ніколі не падымаюцца абароты звыш таго, які вы ўказалі,калі для мяне карту ? амаль арыгінал....мала адрозніваецца....вось і ўсе...выконвайце за савет, перачытайце больш за 50 старонак, як я і зрабіў, і вы ўбачыце вынік....паверце...

дэні, мы вяртаемся заўседы, як правіла, прамовы, трэба праверыць карту на карту розніцу паміж 75 і 70 рэзюмэ, напэўна, мы знойдзем прычыну, па якой падымаецца да 5500, а другі-няма, як сказалі абмежавальнік толькі і робіць мала, мы павінны падняцца ўсе карты, як сказана вышэй, да anniver і што, што па-ранейшаму не зрабіць....вось і ўсе....калі мы станем па-мойму, мы знаходзім прычыну....мы павінны прымаць на разгляд два файла і параўнаць іх...толькі што ? доўгі, як тое, што так мала ў дзень, чаму? c'? трэба праводзіць працу.

PrimaПерад ... 646545556575866 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •