толькі восі x варта чытаць наадварот. Па восі y-няма, чаму? да росту IQ растуць, час ўпырску і, такім чынам, трэба больш загадзя.
толькі восі x варта чытаць наадварот. Па восі y-няма, чаму? да росту IQ растуць, час ўпырску і, такім чынам, трэба больш загадзя.
З tele, я не магу, пасля праверкі, як толькі вы вернецеся дадому.
Аб тым, абмежавальнік абаротаў, 69cv, што я зрабіў, я ўсе яшчэ ў 5200 абаротаў ? гэта, што я не растлумачу
дэні postami файл нейкі 69cv, і я бачу, верагодна, што мы гаворым аб тым жа, што і, што на самой справе прылады, 5200 абмежавальнік на 70 ? мне вопыт
нагадаем, што рыкарда: асобныя крывыя ідуць злева направа, як павелічэнне абаротаў рухавіка, і асобна ў крывых градусаў наперад, гляджу на іх ад dx да sx на самай справе павышаюць cos?.
цяпер я хацеў бы зразумець, як разлік агульнай працягласці ўпырску і sottraggo то авансы?
гэта, відавочна, каб зразумець, на колькі градусаў, у канчатковым выніку надаць DPMS
дзякуй
тады, скіраваўшы абаротаў і IQ вы ідзяце і бачыце, колькі бар ціску ў магістралі rail ўказаны ў карце rail, а затым перайсці, каб убачыць, колькі зша доўжыцца ін'екцыі з карты, час, нарэшце, вы можаце канвертаваць зша ў градусах коленвала і параўнайце іх з градусамі загадзя.
калі пу? быць карысным, я накідаў на excel табліцу
Табліцы tempi,pressioni,anticipi.rar
Яшчэ некалькі дзен, і на 75 я павінен паспрабаваць розныя рэчы..
Але калі я магу, на гэтым тыдні, effetuo выпрабаванняў на p351 адной кропкі classic.
Асабліва пра тое, абмежавальнік абаротаў, xk? што-то мне incuriosendo.
ок дзякуй ? як для edc16 карацей...я зрабіў схему дасягненні ў гэтым....у uninca, што я хацеў бы ведаць, калі ў цэлым, як для 1,9 мы авансаў, што ў іх заўседы ў канцы ўпырску пасля ВМТ, або ў 1,3 есць некалькі фаз, у якіх мы ў канцы ўпырску перад ВМТ.
anniver do паглядзіце на файл, каб зразумець, як ніколі не знаходзіцеся ў гэтым абмежавальнік...
Ок, для дасягнення, бачанне з невялікім зум, я быў уведзены ў зман.
Аб тым, абмежавальнік абаротаў, я проста gurdato файл, і па-мойму, памер у 5200 абаротаў прыкладна...
Я карту ад карроцьере
я ўжо зрабіў файл робім пошук значэння 5200 пераўтворыцца мяне сыходзіць дыяграмы супадае апублікавана да мовы я павінен толькі чакаць, што ты вернешся аўтамабіля
magneti marelli 1065y154MJD6JFHE01C mod.rarвось файлы, што або зараз вышэй, які спыняецца на 5100 абаротаў
http://www.professionalchiptuning.ne...ll=1#post72079
выконвайце добра абмеркаванне
Цярпенне і цнота моцных..