Стар. 54 з 54 PrimaПерад ... 444525354
Вынікі з 531 па 540 з 541

Абмеркаванне: EDC16C - давайце вучыцца!

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    114
    Citazione Першапачаткова Напісаў MCDJ90 Visualizza Messaggio
    Я не мяняў ніякіх параметраў на экране праграмы, толькі выбраныя драйвера, ложкамі дадзеных ecu, загрузіў файл і націснуў на "напісаць", калі не памыляюся, то экран мне не даваў, нават магчымасць выбраць што-небудзь, то я не праверыў у наладах.
    Хоць здаецца, што ён напісаў добра, сістэмы рэцыркуляцыі ог не ад няспраўнасці, і клапаны swirl на карце заўсёды застаюцца на працэнт 4,996%, так што павінна быць ок.
    але ў дадатак да egr і swirl off ты зрабіў яшчэ?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    67
    Няма больш нічога! Не думаю, што ёсць яшчэ fiuste навыкі, каб паспрабаваць зрабіць павелічэнне магутнасці

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    114
    Няма больш нічога! Не думаю, што ёсць яшчэ fiuste навыкі, каб паспрабаваць зрабіць павелічэнне магутнасці
    прыгатуйце damos і пачаў вывучаць убачыш, што ты

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    67
    Я пачаў шукаць у сеткі, я не знайшоў нічога для майго эбу, адзін раз teovato мне здаецца, што павінен быць выкарыстаны з праграмным забеспячэннем для чытання і рэдагавання, праўда?
    Вам парады аб тым, дзе я магу яго знайсці?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    114
    Я пачаў шукаць у сеткі, я не знайшоў нічога для майго эбу, адзін раз teovato мне здаецца, што павінен быць выкарыстаны з праграмным забеспячэннем для чытання і рэдагавання, праўда?
    Вам парады аб тым, дзе я магу яго знайсці?
    Damos магу запосціць, бяры версію winols, што функцыі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Вось і дэйман, якая ўласціва сумневу. Для вашай карты гэта лепш, чым адкрыць тэму ваш, калі няма-гэта становіцца казіно
    File Allegati Файл Ўкладання

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    67
    Дзякуй за шашкі, але, на жаль, я пакуль не магу спампаваць! былі адноўлены і winols, ок, ок, я apriró, як толькі я ўсё, што трэба, тады!
    Пакуль тут застануся, магчыма, для таго, каб спытаць агульную інфармацыю аб вядучых edc16c39
    Менавіта ў сувязі з гэтай, трохі пастоў таму я рабіў тэсты, звязаныя з dtc, калі ў вас ёсць attiko часу *errecinque скажы мне што ты думаеш? І калі я разумею, дзе пачынаюцца табліцы dtc?
    Дзякуй усім, як заўседы, за дапамогу!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    67
    Можа быць, я аднавіла версію winols, я ўсе яшчэ павінен паспрабаваць, калі працуе, усярэдзіне былі нават шашкі, але я не ведаю, калі тое, што я бачу на 147, калі гэта дакладна, у адваротным выпадку спампаваць і ваш як мага хутчэй, і тады пачынаюцца эксперыменты з праграмным забеспячэннем!

Стар. 54 з 54 PrimaПерад ... 444525354

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •