ну я адправіў мой вопыт і тых, хто рухаецца і ўсе астатняе аўтамабіля перавышае 5500, не muovendoli спыняецца ў 5500.....
вядома, мы тут, каб даць нам парады ... калі вы заўважылі, побач есць таксама біт абаротаў халастога ходу....рухаемся тыя, alzie лік зваротаў халастога ходу.....
бачыў, што я бачу, вы падрыхтавалі... ы? ззаду я адправіў карту, што на маю думку, такія поспехі вы маглі б даць нам паглядзець і выказаць ваша меркаванне?
дзякуй
asp asp asp...
Ваш 1.3 mjet таму 5500 абаротаў серыі?!?
Чаму? калі серыі гэтыя значэння каштуюць 5500, мне здаецца дзіўным, што тварам 5500 ад золата...
Вы кажаце мне, hw і sw экрана?!? Або па спасылцы з банка дадзеных?
anniver не разумею....
дэні, я толькі кажу, што ад золата не існуе прыбыцце ў 5500 і нават калі рухаюся толькі абмежавальнікі....але калі mappo і таму я раблю ўсе, як трэба, паставіўшы фарсункі, турбіна і г.д. і да т.п. тады я дасягаю вас 5500... і калі я хачу іх, я....затым блок гэтыя біты робяць.....я рабіла тэсты і іх 4000 і працуюць...
серыі стаяць 5500 на 70cv па крайняй меры....калі спыняецца на 5200 і абмежавальнікі знаходзяцца ў 5500 азначае, што трэба пакрыць карту і rescale, што вам неабходна...