абмежавальнік ? усталяваны ў серыі 5500...так што калі памер перад тым, як трэба змяніць іншае..або лепш, вы павінны падняцца карты, зацікаўленых....чаму? як ен да 5500 мы павінны прыбыць...
я, павярнуўшы ўздоўж і папярок ен карту y70cv.....і адзіная карта, якая мне здаецца, гэтых дасягненняў ? гэта ў дадатку....
BP павінны быць НМ да 240 і абаротаў рухавіка, 4688, як звычайна, на многіх картах...
усярэдзіне з пераўтварэннем іду ад 12 да 25 градусаў наперад ад нізкіх абаротаў на высокія абароты, такім чынам, можа адпавядаць, што вы думаеце?
Або бачыў, калі хочаш, заўтра табе спрабую, што вы маеце на ўвазе coll
ducati83*
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
абмежавальнік ? усталяваны ў серыі 5500...так што калі памер перад тым, як трэба змяніць іншае..або лепш, вы павінны падняцца карты, зацікаўленых....чаму? як ен да 5500 мы павінны прыбыць...
я кажу пра 70cv.....і я думаю, што тое ж 90.....на 75cv яшчэ не атрымалася яго знайсці....але ? толькі пытанне часу....
калі ў вас есць файл 70cv даступна бачыць вас месца....
Пусты мяшок робячы ўсе, гатовы на ўсе, мне здаецца, што не выпадак, даць некаторыя падказкі, я бачу нашмат больш? разумны.
І вочы свае адкрыла я паказаў, не ? на 5500 абмежавальнік, але на 5200, як ты anniver, вы выявілі. Гэта, як гаворыцца, калі ў вас есць 69cv, пошук значэння каля 5200.
Калі ў вас есць 75/90, ей не адказвай, 2, адзін з якіх каля ін'екцыі.