Выдатна, дзякуй за савет, тады толькі магу, спрабую выцягнуць, не ў мяне памылкі, каб ачысціць на дадзены момант, я ствараю нешта, і мне знак, код.
Таму, як толькі на дрэве і dtc на практыцы аўтамабіль не паведаміць аб няспраўнасці, але не пойдзе ні ў recovery, праўда? Такім чынам, можна выдаліць! І ў гэты момант не трываецца прыехаць у рахунак, каб зрабіць разгортванне і мяняць калектар!
Яшчэ я не спрабаваў, каб убачыць, калі я магу адлучыць раз'ем жа зверху, уставіўшы руку, я спадзяюся, што ёсць досыць месцы, але я карыстаюся гэтай магчымасцю, каб задаць яшчэ адно пытанне, чытала, што, магчыма, ёсць нейкая формула, якая выкарыстоўваецца для адключэння dtc, пачынаючы ад кода памылкі, але хто кажа, што гэта не так, і хто замест таго, паказвае, дывідэнды адрозніваецца для кожнага вытворцы эбу, вы ведаеце, скажыце мне, калі гэта правільна? Яшчэ раз дзякуй за інфармацыю.
Прывітанне, MCDJ.
Я зразумеў, што зрабіў некалькі памылак, памылак друку, з-за часу і сну назапашваецца, прашу прабачэння, спадзяюся, што вы разумееце сэнс таго, што я хацеў сказаць, з мабільнага тэлефона не дазваляе мне рэдагаваць, на самай справе, магчыма, гэта проста не магчыма, інакш бы выправілі памылкі.
Яшчэ прывітанне.
Добры дзень, некаторы час таму я прасіў тлумачэнні аб тым, як скінуць dtc, я два кода памылкі, які я хацеў бы выкрасліць, я P2008 і P2014, калі вы можаце apiegarmi, як прыступіць да dividuare правільныя біт modoficare так, каб пачаць лепш разумець адзін аднаго нават на гэта.
У бліжэйшы час і віншаванні.
MCDJ90
Я прыклаў у дыскусіі аб swirl гэтыя мае файлы, ёсць арыгінал, то ёсць той, у цяперашні час у бу (што ён чужы зоне зменены ў рэшце рэшт) і тады ёсць тое, што я пачала выпраўляць, выпраўляць заключная частка.
Я спадзяюся, што спасылка працуе, таму што з мабільнага тэлефона я не рабіў выбару файла, з скрынкі укладанняў.
Тады чакаю ад цябе інфа, дзякуй
Добрае нядзеля
MCDJ90
http://www.professionalchiptuning.ne...4&d=1484924082
Дзякуй вялікі за адказ, я паспрабую сябе сёння, такім чынам, павінен мець завершаны файл, нарэшце.
Але ты, каб зразумець, як вы там? Я чытаў на форуме, накшталт do формула, але і змяняе значэнне (калі не памыляюся дывідэнд) у залежнасці ад вытворцы.
Я хацеў бы даведацца ������