ах, я хацеў бы дадаць некалькі рэчаў,
прачытаўшы ўсе размовы, я зразумеў, што
што тычыцца рэдагавання ВР вы не скончылі
калі лепш паведаміць аб гэтым ecu або менш, pe ril маім сціплым меркаванні
лепш адпусціць, я таксама заўважыў, што не звычайныя эфекты.
Што тычыцца карты ўпырску пілот, і пасля ін'екцый:
вас хай врі і зменены толькі main? так як я рабіў тэст
і змяніўшы іх, спрабуючы сачыць за ходам main, ідуць усе пасля вмт,
я павінен прызнаць, аднак, што я не ведаю, калі тэрмін іх дзеяння фіксуецца або няма (галоўнае, вядома, няма)
Для адлюстравання кантраляванай затым з ЧАСОПІСА, вядома, гэта лепш зрабіць дакладныя разлікі ўзыходжанне па вр адэкватна на iq, падманваючы, вядома, у часопісе яно вам шматлікія бачныя вынікі, пра часы больш да сказаць, што разлічыць правільна, я магу сказаць, што лепш зрабіць часопіс і праверыць ход фактычнага.. многія разлікі прыводзяць да градусаў, што аўтамабіль, магчыма, не выкарыстоўвае і сцен..
Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !
Не просты павялічыць электрычныя машыны.
некаторыя курсы было б добра, але не Alientech. НЕ рэкамендуецца!
Яны няякасныя.
Абмежавальнікі ставяцца да 535d (файл маецца ў банку дадзеных), аднак, абмежавальнікі IQ не ўпэўнены, што ўсё, замест таго, абмежавальнікі Rail ўпэўнены на 100%.
Тое, што я хацеў сказаць, ступеняў, калі вы трымаеце звычайныя прапорцыі паміж ціскам у іншай, напрыклад, у маім выпадку паміж main і папярэдняга ўпырску ёсць 6 градусаў цяга ў першых абаротаў/нагрузак, замест гэтага паміж main і пасля амаль 9 градусаў, асабіста я б хай врі толькі пост, preiniezione я ўсё яшчэ вучуся. Што вы думаеце?
Прывітанне,
вось спасылка: http://www.professionalchiptuning.ne...3&d=1473518892
У любым выпадку, я не паклаў яго па меры таго, як агульная канцэпцыя, улічваючы, што EDC16C ў агульных рысах аднолькавы для ўсіх версій
Усім прывітанне, бачу, што ultiko пост ўзыходзіць да даволі трохі часу таму, але паспрабуйце спытаць тое ж самае, я таксама EDC16C39 883 006, у прыватнасці, alfa romeo 147 1.9 jtdm 16v 150cv.
Я збіраюся адключыць віхурай, і вучуся на фатаграфію я знайшоў плошча круга абавязкаў, які кіруе адкрыццём/закрыццём, і я ачышчаны, цяпер у чаканні замяніць впускной калектар з алюмініевай я хачу, каб выдаліць усе рэалізаваць, але тут узнікае сумнеў, як я магу выдаліць гэта кіраванне? Калі я правільна зразумеў, я павінен ачысціць dtc, звязаныя з наяўнасцю прывада, але як я магу яго знайсці?
На жаль, я нават не ведаю код памылкі, калі я нейкім чынам адключыць і стварыць памылку мне знак!