ll reader і writer вас у курсе яны працуюць?
ll reader і writer вас у курсе яны працуюць?
прабачце, але што за пытанне?????што postavo што-то фальшывы..?
упэўнены, што працуюць
тады трэба было напісаць, што вы вы ў іх ужо і не ты ўдалося прымусіць іх работать.не думаю, што хто-то на форуме, што пошта не працуе, не мае сэнсу,а калі хто-небудзь хоча проста пісаць паведамленні непатрэбных....
з якой кабель?што параметры кабеля ў вас?што ecu і які ровар вы спрабавалі чытаць?
ummammia як вы спрачацца.........дзякуй, аднак ўказанні на тое, што я павінен ці не павінен быў напісаць больш? ясна, зорка? pi? ўважлівыя ў будучыні
.
Дапусцім, што я з улікам тваіх адказаў відаць, што вы не далі ніякіх указанняў, нават не максімальнай, як і тое, што вы чыталі.![]()
тут спрачацца часам на форуме, я, здаецца, справа з людзьмі, якія вам deridano або за межамі рэальнасці.
а акрамя гэтага, нават для m999: writer/reader павінны быць выкарыстаны або на xp або рэжым? xp sp3, з высокай хуткасцю і дакладнасцю? зносіны мінімальная, па-магчымасці, на com1; дзіўна, што менавіта 15m вы далі вялікіх праблем, на мой беверлі-15p там ідзе ціха, не праблема, толькі часам 59м у мяне не было праблем сувязі, але я дазваляю павароту ключа і хутка, падлучыўшы reader/writer.
калі выкарыстоўваюцца іншыя інтэрфейсы, драйверы FTDI, тыпу вяз, праблем шмат, асабліва ў пісьмовым выглядзе, нават калі гэтыя праграмы таксама экю заблакаваны прымушаюць пісаць....
Я спрабаваў reader і writer "Guzzidiag", каб убачыць, што combinavano: некалькі разоў хадзілі спакойна, іншыя-няма, як з 5.9, 5AM, што 1.5 М. я Не ведаю чаму менавіта? здарылася. Праблема аказалася, як у запісе, што чытання. Паўтараю: некалькі разоў працаваў гладка, іншыя, наадварот, не мог проста зарэгістравацца: дапамажыце з блокам кіравання. Шчыра кажучы, я не ўнікаў-й? так, былі доказы, каб паспрабаваць густ, што-то яшчэ. У прыватнасці, для 1.5 М, што было па-сапраўднаму складанай і для запісу я змог толькі на эбу Guzzi праграмнае забеспячэнне, матацыкл, арыгінал.
Я выкарыстаў класічны ККЛ, што вы можаце? выкарыстоўваць з Ducatidiag і Guzzidiag, без спецыяльных налад або драйвераў, у прыватнасці, выкарыстанне класічных драйвераў FTDI) злучаюць адаптар EOBD (3-pin) і звычайныя высновамі для падлучэння "школы" блок кіравання.
M999
Не крок files, і іншае!! Пішыце вашы запыты на форуме.
З таго, што файлы працуюць? ddg, як стары Ducatidiag або .bin?
паглядзіце, працуюць з файламі .бэн? я заўважыў, што памеры адрозніваюцца, напрыклад, ад пеўня і ад piasini....напрыклад, beverly 500 файлаў bin 64kb, з piasini я быў адным з 256kb, як 59м ducati.
затым савет ? змяніць, у выпадку, калі файл ложку reader.....
дайце мне ведаць, у выпадку, калі названыя памылкі, які вяртае....давайце паспрабуем разабрацца разам, як ніколі не ідуць....нават я магу іх выкарыстоўваць з win8, ці што ? аперацыйная сістэма іншая планета....
Выкарыстоўваю XP SP3 арыгінальная ясна ? доказ бомба!! Паспрабуе? ўсталяваць парты/хуткасць? як вы кажаце, можа быць, гэта было менавіта тое, праблема. Будучы праграмы вельмі простыя, часта рэчы-й? простыя, якія могуць даць драбнюткіх... паспрабуе? і хай? ведаць!!
Працуюць з файламі .bin
M999
Не крок files, і іншае!! Пішыце вашы запыты на форуме.