Стар. 5 з 18 PrimaПерад ... 3456715 ... АпошняеUltima
Вынікі з 41 па 50 з 178

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe89 Visualizza Messaggio
    прывітанне tranky я, аналізуючы файл, які табе зрабіў, і ў мяне некаторыя сумневы з нагоды наступных карт:
    1D56C0 ў восі АБАРОТАЎ у хвіліну, у той час як у іншай не ведаю...здаецца, абмежавальнік крутоўнага моманту, але я не зусім зразумеў,нават таму, што ты ўстанавіў на 9000 супраць сваіх 7700 крычы.Я думаю, паказвае на IQ, але калі б гэта было так, таму што ты не разабраўся ў 90mm3 калі ваша карта зробленая для 100mm3?
    1D9BB0 знайсці іншы абмежавальнік крутоўнага моманту настроены на гэты раз у 100 мм3, праўда?
    1F4188 я ў восі кручэння і многае іншае, што я не ведаю,ад значэнняў, калі яны былі ў ясна, я думаю, гэта атмасферны ціск?я думаю, lim. Press. turbo, і я бачу, што вы павялічыць ліміт 0,1 бар. гэта правільна?
    1FA59E Я АБАРОТАЎ у хвіліну, і ціску ў рампы, так што я думаю, гэта абмежавальнік ціску ў функцыі я не ведаю, што
    1FA7C8 Абмежавальнік ціску ў рампы настроены заўсёды на вышыні 1700 бар
    1FAF04 іншы абмежавальнік rail.

tranky вядома, што многія вр устаноўлены ў 9000 я іх пакінуў так,не ўплываюць на iq для ін'екцый?потым заўважыў, што я даў максімум 60 ачкоў ціску турба,вы разлічылі гэта павелічэнне, ці ты даў падставу для таго, каб потым адаптавацца пасля магчымага часопіса? здаецца, quizzettone даты незлічоныя пытанні хахаха
    я забыўся, што я бачыў, што падчас вы далі адзін і той жа працэнт, што вы далі ў вр так і робяць, адэкватна 100mm3 у карты ў залежнасці ад старых 90?
    Добры Дзень, Іосіф,
    мод я пачаў для 90mm3 затым, па меры я сказаў.. чаму 90 а не 100 ?
    І я змяніў яго на іншых картах, каб 100, а пакінуў тых, з 90-х для цябе
    Усе абмежавальнікі, якія бачыш жа, што я дакрануўся да я на мой (147 120cv bosch edc16) і ўсе працуе.
    Аб унясенні змяненняў у карты я толькі павялічвацца ў разлік табліц спыніўся на старой iq для новага, не я павялічваецца не больш таго, і ў выпадку, калі вы хочаце, каб даць добры штуршок, трэба разлічыць ўсе на аснове таго, колькі вы хочаце.
    Пошты нейкі вынік і бачым, што робіш.. нават табліцу excel без карты добра, так гэта для тэорыі, а не практыкі на аўто.
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Савет..
    Карту rail змены прадбачыць і топы prx на iq..
    Я растлумачу..
    Прыбыўшы ў 4500rpm напрыклад, сем iq напрыклад, у 1700bar, і пад 4500 гэты бар не дасягае іх, і вельмі probbabilmente не дасягнута дастатковую ціск, каб дабрацца туды, дык, значыць, у вас есць 2 варыянты:
    Ты пакараць BP 100mm3 settings ў 95mm3 захоўваючы топ prex іх так, што трымае 1700 для iq да 4500
    Або з перасадкай iq як топ на 4000 абаротаў у хвіліну і застаецца сталым да 4500..
    Я прапаную табе першае месца..
    я спадзяюся, што даў зразумець,..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    восьMappaTempi.rar у ліст з імем "авансы.ясна," ёсць тыя, якія павінны быць у яснай і думаю, ці правільна...

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    восьMappaTempi.rar у ліст з імем "авансы.ясна," ёсць тыя, якія павінны быць у яснай і думаю, ці правільна...
    Вы нічога не разумееце на гэты файл excel..
    Я тое месца, дзе мне разлічылі мой, глядзіце, калі вы знаходзіцеся ў вярнуць вашы каштоўнасці, крычы пра гэта..
    Без крыўд ды, можа быць, я занадта скурпулёзны, але я не разумею, табліцы, якія вы зрабілі.. але без новых вр, а ?
    File Allegati Файл Ўкладання

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    прывітанне tranky таму прашу 1700 бар ужо для 95 мм3?або, у маім выпадку раблю карту на 90 для 85mm3? я працую на карту, выкарыстоўваючы ваш у якасці кіраўніцтва, і я нават зрабіў табліцу ў excel з авансаў ў ясным.салвэсь і месца

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    прывітанне tranky таму прашу 1700 бар ужо для 95 мм3?або, у маім выпадку раблю карту на 90 для 85mm3? я працую на карту, выкарыстоўваючы ваш у якасці кіраўніцтва, і я нават зрабіў табліцу ў excel з авансаў ў ясным.салвэсь і месца
    Запыт не зрабіць у 1700bar, часткі ад 1650 і veediamo у часопіс, як ідзе.. можа, не трэба ўзяць у топ!
    Хай толькі абмежавальнікі ўстаноўлены ў тую prx і стабілізацыі разлікаў з prx ў 1650, і мы бачым, як яна ідзе да машыны

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    прывітанне tranky на аснове вашых саветаў і вашай карце я стварыў налады на 90mm3...пра гэта ў мяне ёсць сумневы,ў карту педаль, я прасіў, нават больш, чым 90mm3 але я ўсталяваў абмежавальнік на гэтую лічбу,гэта пацягне якія-небудзь праблемы за рулём?я зрабіў гэта для таго, каб плаўна перайсці да 100mm3 ў будучыні, па меншай меры, для таго, каб зрабіць які-небудзь тэст...я аддаў тады 150 кропак на турба(на карце, якую вы закранулі, і я разумею, што тычылася раней няправільныя).Што тычыцца таго, што вы кажаце ў пасце #42, г. зн. гаворка ўласцівая ціску ў рампы, я рэкамендую падняцца на вр precente да 90mm3 г. зн. тое, ад 70, ад мяне усталёўваецца на месца з 60 з iq больш блізкі да 90? тып 85?дае той жа ціск ў рампы, каб пераканацца, што ён дасягне да 90? У гэтай карце я тады прынёс розныя Вр звязаных з IQ да 90 мм3,што ты не зрабіў, каб некаторыя карты тыпу rail,я зрабіў памылку, я гэта ці не трэба гэта рабіць?прыкладаю зараз картуDELTA_ORI_BP90MM3 ад testare.rar

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    прывітанне tranky на аснове вашых саветаў і вашай карце я стварыў налады на 90mm3...пра гэта ў мяне ёсць сумневы,ў карту педаль, я прасіў, нават больш, чым 90mm3 але я ўсталяваў абмежавальнік на гэтую лічбу,гэта пацягне якія-небудзь праблемы за рулём?я зрабіў гэта для таго, каб плаўна перайсці да 100mm3 ў будучыні, па меншай меры, для таго, каб зрабіць які-небудзь тэст...я аддаў тады 150 кропак на турба(на карце, якую вы закранулі, і я разумею, што тычылася раней няправільныя).Што тычыцца таго, што вы кажаце ў пасце #42, г. зн. гаворка ўласцівая ціску ў рампы, я рэкамендую падняцца на вр precente да 90mm3 г. зн. тое, ад 70, ад мяне усталёўваецца на месца з 60 з iq больш блізкі да 90? тып 85?дае той жа ціск ў рампы, каб пераканацца, што ён дасягне да 90? У гэтай карце я тады прынёс розныя Вр звязаных з IQ да 90 мм3,што ты не зрабіў, каб некаторыя карты тыпу rail,я зрабіў памылку, я гэта ці не трэба гэта рабіць?прыкладаю зараз картуDELTA_ORI_BP90MM3 ад testare.rar
    Не на пк, і я бачу, заўтра на працы карту, а калі знойдзеш што-то яшчэ, каб разблакаваць, разблакаваць... Не на вяршыні і што-то яшчэ не ведаю..
    У Rail простых націскаў у залежнасці ад часу, што вы павінны дасягнуць з новым IQ. Цяпер зрабіце часопіс з мнс, і мы бачым, што ён кажа!

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Для ВР, маштабаваць як хочаш, але я разбяруся ў адваротным выпадку выхад розуму

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    ах невялікая промах..
    Усталюйце НА вр абмежавальнікі rail, не трэба мяняць!

Стар. 5 з 18 PrimaПерад ... 3456715 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •