Пасля месяца я магу шчыра сказаць, што гэта працуе, вы мелі праблемы з sw дачыненні да lancia musa 1.3 mjet? Мне здаецца, што іншыя маюць defappato 1.3 mjet з гэтай sw без праблем.
Я патэлефанаваў кліент, не сумняваючыся, пытаючыся, як ідзе аўтамабіль.
Зараз усе ок, < шляхоў ад змены 500/600.
Гэта-тое, чаму? я казаў, што не ? доказаў. Занадта шмат у некалькіх кіламетрах.
Але, можа быць, чисс? таксама можа працаваць defap
Можа быць, s?, ці, можа быць, няма. Справа ў тым, што пасля 500 км вы не можаце прыйсці і сказаць, што праўка працуе на 100 %.
Вы няспраўнасцяў выпадку, калі чытаць тэмы пачатку, я не адзіны, хто сцвярджае, што муза 1.3 mjet 90 л. з., без праблем, але я адзіны, да якога вы кажаце, што я не магу быць упэўнены змены.
Ведаеце, што-то не ведаю? Тыпу, іншыя сцвярджаюць, што выкарыстоўваць гэта ў sw, але ў рэальнасці?, вы ўпэўненыя, таксама зрабілі змены ўручную? Нават калі гэта і так? гэта было, гэта было б вельмі несправядліва.
Я толькі паведаміў мой вопыт, 600 км не succifienti? У наступны раз, перш чым вярнуць вопыт aspetter? што гэта было, па меншай меры, год, так? avr? упэўненасць!
Выбачайце, не было спрачацца.
Аўтамабіль ? у асноўным, выкарыстоўваецца ў інтэрнэце?, і ? гэта прычына, чаму ен хацеў, каб выдаліць dpf, кожныя тры-два прыйшлося змяняць алей.