знайсці, нарэшце,
але на ecm2001 вам трэба загрузіць, каб прымусіць драйвер, а затым параўнаць два файлы?
ок, файлы і драйвера загружаны. Зараз я іду на 2d-і я бачу графік. Попыт на гэта. Адрасы ў розных раздзелах дзе іх знайсці? я прачытаў у гэтым пасце некаторыя адрасы, якія ты даў, але мне не зразумелыя.
калі вы паглядзіце ў крылатай цэнтральнай знаходзіцеся sctitto адрас-dec-esa практычна, праглядаючы файл, вы павінны reggiungere розных адрасоў, што я напісаў вам, але ў любым выпадку на галоўнай старонцы sw знаходзіцеся ужо карты, выпадаючыя, як турба,ўпырск і г.д.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
вось мой файл врі
ок, я загрузіў мой крычы, што мой mdo з драйвер 449. Я пайшоў пад ціскам турба-і я адкрыў 2d. я графіка падстава " і " вышыня". Вышыня вар'іруецца ад 0 да 4100 і я думаю, што гэта nuero абаротаў рухавіка. Асновай дыяпазоне ад 0 да 255 і не ведаю, што гэта такое. Ў сіні файл крычы, а чырвоным-файл mod. Хто мне дапамагае інтэрпрэтаваць? Scorrendolo кажа мне, што гэтыя крывыя былі павялічаны на 4%. Што азначае, што ціск турбіны і была павялічана на 4%? І фіксаванай павелічэнне на 4%?
іншае пытанне, але чаму на графіцы presione turbo крывыя дасягаюць да 2300, а не да 4000 абаротаў?