Стар. 5 з 18 PrimaПерад ... 3456715 ... АпошняеUltima
Вынікі 41-50 з 175

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Андрэй, справядлівасці дзеля палітыкі сайта, мы пераканаўча просім вас прыбыць у 80 msg, па меншай меры, мы можам зрабіць каталог на сайце укладанняў, і не размяшчаць спасылкі ext, што пасля некалькіх месяцаў прыходзяць у заняпад.
    Я кажу гэта, так як мне гэта заўсёды адбывалася ў іншых частках выконвайце прамовы, напісаныя, магчыма, у 2012 годзе, знешнія спасылкі больш не сапраўдныя, і атрыманая інфармацыя часткова без візуальнага пацверджання (na ***** кіравання, у рэшце рэшт).
    Іосіф для ідэнтыфікацыі BP дызельнае паліва, вы павінны пайсці, напрыклад, на карту, вызначаецца з драйверамі як "галоўная карта ўпырску - да ін'екцый" з'яўляецца 16x16, калі вы бачыце, незадоўга да карта вы свайго ВР, які вызначае, з першай хваляй абаротаў рухавіка ў АБАРОТАХ у хвіліну (я думаю), і другі mg injectable. Давайце пакінем першая хваля цяпер, што нас цікавіць не змена адзінак па восі X (па гарызанталі), але мы павінны вызначыць тое, Y (па вертыкалі) для прырашчэння (папраўце мяне, калі я скажу, адчувае капялюшны бум).
    bp1.jpg
    Ці над мышкай і, адпаведна, перамяшчаючы вось ўяўленні аб ID 1dafa6 дае дзесятковы значэнне, роўнае 7000, які з каэфіцыентам пераўтварэння ад 0,01 павінна быць 70, што ад таго, як я прачытаў тут, і іх суадносіны мг на мм3 складае 1=0,85mm3 значыць, ты цяпер з ціскам максімум (7000*0.01*0.85) 59.5mm3 дызельнага паліва, усталяваны на bp на гэтай карце.
    У гэты момант я блок наогул любыя іншыя дзярмо, і чакаю зваротнай сувязі.
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    110
    Добра ..ніякіх знешніх спасылак... Але сачу з задавальненнем...наколькі я ведаю, вашыя развагі цалкам дакладна....паглядзім...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    110
    Так што калі на першай восі мы маем абароты рухавіка на другі ў нас ёсць аб'ём ўпырску максімальная, што ECU можа чытаць..., Змяніўшы кропку супыну, мы можам прымусіць чытаць на блок кіравання, для розных значэнняў колькасці ін'екцый і, такім чынам, надаць на самай справе больш... Але ёсць праблема, трэба, як кажуць на жаргоне "падняцца на breakpoint", што да гэтага часу не зразумеў, як вы робіце.... Правільна, tranky?

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Я, напрыклад, нават не ў рэальным часе, каб здагадкі:
    BP АБАРОТАЎ у хвіліну: 500 - 800 - 1000 - 1500 - 2000 - 2500 - 3000 - 3500 - 4000 - 5000 - 6000
    ВР IQ: 500 - 1000 - 2000 - 3000 - 4000 - 5000 - 6000 - 7000
    на дадзены момант у мяне ёсць ВР, які кажа: максімум абаротаў на 6000rpm вы можаце надаць максімум 59.5mm3 (каэфіцыент пераўтварэння як было сказана раней).
    Акрамя таго, каб не ведаць, на колькі абаротаў трэба ўсталяваць колькасць паліва, што я лічу, што пэўны максімум паветра, які усмоктвае рухавік і зрабіць іх стаўленне зваротна прапарцыйна з паліва з фактарам 1:14.7, а затым ўсталяваць першапачаткова карты турба і ад іх рэгулявання і туеву хучу карт (маленькія дужкі), цяпер мы хочам падняць парог IQ, напрыклад, у 100mm3 (na вар'яцтва бачыў ****llo, да якіх мы, але гэта толькі адзін прыклад).
    Цяпер падлічым, колькі мг адпавядае 100mm3:
    100/0,85=117,65mm3, што пераўтворыцца з 117,65/0.01= 11765mg каля (я спадзяюся, правільна, што я даю колькасці)
    У гэты момант мы прымаем BP IQ і пачнем падзяляць значэння, уведзеныя з ГАДЗІН, каб дабрацца да 11765 рабіў так (я думаю):
    ВР IQ: 1000 - 2500 - 4000 - 6000 - 8000 - 10000 - 11765
    у гэты момант крывая на карце будзе мець гэтыя значэння і прырашчэння, якія паступаюць да тых часоў, як мы ўсталявалі (вядома, инкременты будуць звязаныя выбраных кропак, тыпу ад 2500 да 4000 мы больш не можам паставіць 3000, я думаю.. тут я не ўпэўнены).
    І гэта правільна, па-вашаму?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    110
    Нават не можам паставіць 3000?

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    чаму ў interscala вам ФІКСАВАНЫЯ кропкі, якія ідуць як усталяваць з ВР (я думаю..)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    110
    Зразумеў....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    За тое, што я ведаю, каб надаць жаданую суму, трэба ўсталяваць яго на карту afr, што гэта той, які кіруе ў тым сэнсе, што вы таксама можаце папрасіць 1000 з педаллю ад карту пераўтварэнні нм-iq, але карта afr заўсёды абмяжоўвае колькасць, што закон на карце
    І тут бярэ на сябе ў гульні, працоўны аб'ём рухавіка. Зараз не памятаю дакладную формулу, але ведаючы працоўны аб'ём/ колькасць цыліндраў у нас максімальны аб'ём паветра, які можа ўсмоктваць рухавік. Ператвараецца ў мг з дапамогай гэтай формулы, і праз afr, што мы хочам, каб трымаць нас колькі кубічных міліметраў дызельнага паліва можа пераварыць наш рухавік. На жаль, я не магу быць на пк, і спадзяюся, я не памыляюся, я кажу тое, што думаю, я ведаю.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Таму, па мне, вы павінны пачаць ад таго, што карта стэрэа кол, чым вы хочаце надаць

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    Таму, па мне, вы павінны пачаць ад таго, што карта стэрэа кол, чым вы хочаце надаць
    затым мне пацвердзілі, што ёсць макс-паветра на ўпуску + IQ-гэта неабходна для таго, каб пачаць стварэнне карты ?

Стар. 5 з 18 PrimaПерад ... 3456715 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •