Андрэй, справядлівасці дзеля палітыкі сайта, мы пераканаўча просім вас прыбыць у 80 msg, па меншай меры, мы можам зрабіць каталог на сайце укладанняў, і не размяшчаць спасылкі ext, што пасля некалькіх месяцаў прыходзяць у заняпад.
Я кажу гэта, так як мне гэта заўсёды адбывалася ў іншых частках выконвайце прамовы, напісаныя, магчыма, у 2012 годзе, знешнія спасылкі больш не сапраўдныя, і атрыманая інфармацыя часткова без візуальнага пацверджання (na ***** кіравання, у рэшце рэшт).
Іосіф для ідэнтыфікацыі BP дызельнае паліва, вы павінны пайсці, напрыклад, на карту, вызначаецца з драйверамі як "галоўная карта ўпырску - да ін'екцый" з'яўляецца 16x16, калі вы бачыце, незадоўга да карта вы свайго ВР, які вызначае, з першай хваляй абаротаў рухавіка ў АБАРОТАХ у хвіліну (я думаю), і другі mg injectable. Давайце пакінем першая хваля цяпер, што нас цікавіць не змена адзінак па восі X (па гарызанталі), але мы павінны вызначыць тое, Y (па вертыкалі) для прырашчэння (папраўце мяне, калі я скажу, адчувае капялюшны бум).
bp1.jpg
Ці над мышкай і, адпаведна, перамяшчаючы вось ўяўленні аб ID 1dafa6 дае дзесятковы значэнне, роўнае 7000, які з каэфіцыентам пераўтварэння ад 0,01 павінна быць 70, што ад таго, як я прачытаў тут, і іх суадносіны мг на мм3 складае 1=0,85mm3 значыць, ты цяпер з ціскам максімум (7000*0.01*0.85) 59.5mm3 дызельнага паліва, усталяваны на bp на гэтай карце.
У гэты момант я блок наогул любыя іншыя дзярмо, і чакаю зваротнай сувязі.