спытаеце, у мяне няма праблем...
але, калі не памыляюся, для marelli там ужо tread адкрыў, што без костачак падрабязна гэты ecu..
спытаеце, у мяне няма праблем...
але, калі не памыляюся, для marelli там ужо tread адкрыў, што без костачак падрабязна гэты ecu..
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
Вы маеце рацыю, на самай справе я чытаў і перачытваў па некалькі разоў, каб вывучыць, што ecu...
Я хацеў зрабіць з Marelli тую ж працу, што я рыхтую з гэтым Bosch, каб зрабіць яго даступным для ўсіх карыстальнікаў (заўсёды з згоды адміністратара) і з дапамогай спецыяліста, як ты... толькі ўдалося гэта зрабіць, але няпоўнае...
Прывітанне Errecinque, я напісаў у паслядоўны з дапамогай блок харчавання стабілізаваных адрэдагаваныя, якая гарантуе мне 14, і максімальны ток паглынання 200W...
Кожны раз, калі скрещу пальцы, адлучыць раздым вентылятара радыятар і ўсё праходзіць гладка ў каля 3 запісу, нават калі вы уключыце помпа нізкага ціску ў баку.
Што вы ведалі, да тых часоў, колькі мм3 дызельнага паліва я магу падштурхнуць з турбінай...?
час ўпырску разлічваецца ад bmw да гэтага 85mm3...
калі ты хочаш рухацца далей, табе трэба змяняць, breaking point і пералічыць усе часы, наколькі вы хочаце надаць з новай маштабаванне часу
я на нейкі аўтамабіль падобны я прыехаў, каб надаць 100mm3 з 1,8 прэс-turbo...
толькі, што, калі, як ужо сказаў, свой збірае turbo mitsubishi праз некаторы час я пачуў, як свіснуў трохі занадта, але нічога больш..яны досыць моцныя...
На самай справе я хацеў бы атрымаць, па меншай меры, 100/105mm3.... затым маштабаваць восі рэйкі, па меншай меры, да тых часоў, 1700Bar і IQ, па меншай меры, да 100mm3.
На маё пытанне, а як разлічыць час, калі не ведаць характарыстыкі фарсунак...?
скажы мне коды фарсунак, паглядзім, калі я магу зрабіць што-то ведаць на далёкасць інжэктараў..
у любым выпадку, калі не хочаш зрабіць занадта шмат вылічэнняў, дадаць 17,7%(85mm3+на 17,7%=100,045mm3) больш ці менш па часе ўпырску і ўпырску, як хочаш...
па логіцы, калі павялічваецца rail(ты абавязаны, бачыў, павелічэнне) гэта адсотак павелічэння мяняецца..
на форуме вы знойдзеце формулы па разліку часу/ціску ў рампы... калі не знойдзеш я дапамагу з задавальненнем...
Такім чынам, мы працягваем малымі крокамі...:
- Карту пераўтварэнні Нм>IQ
Модынг усё да 100mm3
- Карты педаль
Павялічце, каб мець запыт ад 500 да 2500 аб / мін
- Карты абмежавальнікі крутоўнага моманту
Павелічэнне за 500 ад 2250 да 3500Rpm
- Абмежавальнікі IQ
Павялічваюцца да 100mm3
Карты пераўтварэнні да 100mm3 на маштабаванне з прыпынку пара або зрабіце карту "падмануў"?
Ідзем далей..:
- Карты rail
Павелічэнне да 1750Bar
- Абмежавальнікі rail
Прымацаваныя да 1800Bar
- Час ўпырску
Я мод у працэнтах, а для дакладнасці да 15%
- Карты turbo
Выдатак да 2800mBar абсалютныя
- Абмежавальнікі turbo
Да 2850mBar абсалютныя
- Карта Swirl
Цалкам адкрыты
У мяне засталося некалькі сумневаў...
- як сказаў Франка, я павінен падправіць break або яны падманы...
- я павінен даць па крайняй меры можа загадзя ў схемы прамежкавыя (хоць я думаю, што з 100mm3 няма неабходнасці)...
- я заўважыў, што гэтая машына працуе ў сярэднім з лямбда 1.35 (у пераліку на адзін stechio ў 19.6), можа быць проста прымусіць працаваць cun лямбда-1.25 і, такім чынам, каэфіцыент 18.1