Старонка 5 з 19 PrimaПерад ... 3456715 ... АпошняеUltima
Вынікі з 41 па 50, з 181

Абмеркаванне: Step By Step Fiat Bravo 1.9 Mjtd 120Cv

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў andreap Visualizza Messaggio
    уяўляў сабе, занадта шмат, каб спытаць, для? я не разумею, чаму? усе кажуць, што хочуць падзяліцца etc....відавочна, што не кожны скажа сакрэты гандлю, для? я не думаю, што гэтая інфармацыя-гэта выкрут гандлю, ці я памыляюся?
    Андрэй, не гэта, не жадаючы дапамагчы ці не падзяліцца,справа ў тым, што вы павінны зразумець, што ўсе маюць працу і вялікую частку сям'і, а затым убачыў, што ты прасіў учора дапамогі, на тое экран пачакайце attimino,у любым выпадку, як вы і сказалі, і пераймальнік дызель,хачу спытаць вас, чаму? кругі ўскладняе сабе жыцце, з карты з драйвера, калі з карты, што вы маеце на ўвазе, але змененыя належным чынам, вы можаце ўжо ісці моцным, то ўсе астатняе гэта проста для ўдакладнення.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cicciogsr
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Паведамленні
    428
    Citazione Першапачаткова Напісаў Chris156 Visualizza Messaggio
    на жаль, прасіць дапамогі і чакаць адказы ? есць цяжкі выбар з вашым боку..
    У любым выпадку ? абмежавальнік дызель.
    так ? есць lim дызель... вам савет, перш чым зразумець, карты fondamanentali, а затым перайсці да канцэпцыі й? складаныя... можа быць, вы бачылі закрануў дзе-то і вы ? прыйдзе curiosit? спытаць?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Паведамленні
    432
    паколькі ў вас a2l або пераўтварэнні фактараў, не ў вас спасылкі на гэтую карту.
    Таму вам не рэкамендую яго змяніць.

Як і для іншых, я далучаюся, а я, націснуўшы на адпаведным чынам карты з вас вядомыя, можна атрымаць здавальняючы вынік.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    я напісаў, што, магчыма, не маглі мне дапамагчы, чаму? адзін карыстальнік мне сказаў, што падумаў, занадта, толькі, каб qst, я ведаю, што кожны чалавек мае жыцце.
    мяне заінтрыгаваў гэтай карты, чаму? у драйвер для ecm 6.што-то passatomi ад карыстальніка было гэтай карты.
    я спрабаваў, крануўшы карты драйверы, вынікаючы радам, якія вы мне далі, але я не атрымаў шмат, каб qst я вырашыў праверыць больш

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    калі, крануўшы карты ў драйверах не атрымалі шмат, то павялічваецца працэнт прыросту, які вы далі ў карты на дызельнае паліва
    калі аўтамабіль пачынае курыць, то вы далі занадта шмат дызельнага паліва па параўнанні з масай паветра, то гульні з карты turbo шляхам павышэння яго фінч? у машыне не курыць-й?
    відавочна, што ўсе з палітыкай, лагічна, cio? калі вы далі 0,2 бар і больш? у карту turbo вы ўжо? мяжа, такім чынам, не ісці далей з гэтай карты і паніжае дызель
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    0k дзякуй, я не я даў дызель, чаму? хто-то не рэкамендуе, паспрабуе? cos? вялікі дзякуй за дапамогу, тут мы сапраўды па-рознаму ад іншых форумаў, у вас есць савет, як даць дызель, або ne do працэнт пастаянна?я спрабую зрабіць гэта ў прапорцыі з крокам, які я даў на турба.
    Апошні раз рэдагавалася ecuboost; 11-10-2012 да 15:45

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў andreap Visualizza Messaggio
    я напісаў, што, магчыма, не маглі мне дапамагчы, чаму? адзін карыстальнік мне сказаў, што падумаў, занадта, толькі, каб qst, я ведаю, што кожны чалавек мае жыцце.
    мяне заінтрыгаваў гэтай карты, чаму? у драйвер для ecm 6.што-то passatomi ад карыстальніка было гэтай карты.
    я спрабаваў, крануўшы карты драйверы, вынікаючы радам, якія вы мне далі, але я не атрымаў шмат, каб qst я вырашыў праверыць больш

Паверце мне, што толькі з карты драйвера, што машына можа пайсці сапраўды моцны.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    ll driver wish nn c'? сярод вадзіцеляў тытана, але я знайшоў яго ў іншым драйвера, але як разлічыць колькасць? уводзіцца?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    тады мне зрабілі вялікую ласку, ! яны далі мне драйвер, ручной працы, дзе c'? qst карту, з чаго пачаць х ведаць qst bk. X першае, на што яны?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    372
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    тады андрэй пры праглядзе любога 3d-карту "бакоў куба" якая адлюстроўваецца карта і знакамітыя восях x-y-z, калі адлюстроўваць карту ў 2d, і вы ўбачыце, што перад кожнай карце рэальнай, і менавіта вы знойдзеце dell крывой вы атакуете да яе раз у значна больш буйных, якія паказваюць восі x-y, якія таксама называюцца break....? p? difficle растлумачыць словамі, значна прасцей з выявамі пошты экранная карты, якія вы ведаеце, так нават яшчэ больш дасведчаны, чым я думаю, дапамогуць...
    Мы можам выкарыстоўваць экран ke я ўжо? апублікавана, пры nn я магу жыць інш! з smart

Старонка 5 з 19 PrimaПерад ... 3456715 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •