калі іх крокам толькі 10% l' ecu аўтаматычна вы autoadatta, такім чынам, прадугледжвае толькі
калі іх крокам толькі 10% l' ecu аўтаматычна вы autoadatta, такім чынам, прадугледжвае толькі
я не думаю, лепей
калі ? у edc16 робіць, але з 10% прыросту па часе не думаю, што патрэбны прадбачыць...
калі вы так кажаце
я, ва ўсякім выпадку, палова ідэі, я зрабіў у тым ліку і ў вас час ўпырску і cio? калі да 4000 абаротаў у хвіліну ў мяне есць час ўпырску.
у 795us, каб даведацца, колькі часу, у градусах адкрывае інжэктар я раблю гэты разлік 4000X360?градусаў=1440000 гэтыя градусы у хвіліну, у адпаведнасці з гэтым справіцца? 1440000/60=24000 градусаў у секунду, зараз, каб даведацца, колькі градусаў зрабіць? рухавік у залежнасці ад часу ўпырску маяк 24000/795=30? градусаў... як наконт пу? быць магчымым? я настойліва рэкамендую, не рабіце, што даходы прачытайце і зрабіце ўсе omertosi....
Апошні раз рэдагавалася mcjtd; 30-11-2012 ў 17:20
гэта можа быць магчымым, у якасці разліку, але гэта ставіцца да працягласці ўпырску не калі "частка" з гэтага разліку, напрыклад, можа разлічыць, калі заканчваецца ін'екцыі на аснове загадзя ўпырску cio?:да вмт 21? працягласць-30?> 30-21=9? можа быць, што ін'екцыі заканчваецца на 9? градусаў пасля вмт...? чакаем, што кажуць тыя, хто вывучаў..і я маю на ўвазе, перш за ўсе, у cicciogsr і chris156...мне цікава пачуць, што яны кажуць...
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
я даўно, я пабудаваў табліцу, якая прыблізна дазваляла мне ацаніць, як тэрмін службы, так кут пачатку распараджацца ў поўнай меры пасля некалькіх замераў я зразумеў, што значэння ў карце не вынікалі значэння, выяўленых... так ? добра, пачынаючы ад часопіса крычы, каб зразумець, якія значэння ў табліцы значныя змены... пасля таго, як вы ўсталюеце на iq, якія вы хочаце ўкараніць, і разлічваецца як перад вмт неабходна пачаць уводзіць добра метад размешчаны перад ... я асабіста тыпу карты, што мне прыемна рабіць загадзя, даволі нічога, чаму? я стараюся выкарыстоўваць post ін'екцыі для памяншэння пераходных працэсаў, а таксама не маюць высокіх цісках у нумар.. астатняе кожны чалавек мае свой уласны метад, і з майго вопыту mod дасягненняў для карты стандартны пад 30 л. с. не патрэбныя і нават ствараюць праблемы пры поўнай нагрузцы ... гэта ? мае меркаванне..
Апошні раз рэдагавалася cicciogsr; 02-12-2012 ў 14:28
тое cicciogsr, перш чым гэты пост vengafra зразумела, я прымаю вашы прабачэнні, і я прапаную вам, мае, калі я лічу, што не табе павінны, але якім-то чынам мы прыйшлі да гэтай сітуацыі, чаму ў мяне няма праблем гэта зрабіць..? c'? для?! і я павінен сказаць, што вашы намеры змяніць свой стыль і стаўленне ў пост з вашым напісаў вышэй, толькі што адправіў ? у рэзкі канфлікт з тым, што вас, правадыр, як змяненне адносіны..
каб быць больш зразумелым, скажу, што калі адзін адказвае, маўляў, як вы толькі што зрабілі вы, звяртаючыся толькі вакол пытанняў, але не даючы ніякіх канкрэтных мер або, па меншай меры чаканні, што дакладнае..bh?? мы заўседы l?..ваша стаўленне не мяняецца...і тое, што вы верыце, каб ведаць вас, вы трымаеце яго для сябе і не ставіш яго ў абмеркаванне з іншага боку...
незалежна ад усяго гэтага? ваша меркаванне як такое ? прычына з павагай, але conclaratamente не прыводзіць ні да якога зняволення або ежу для разважанняў дарэчы і канструктыўна, з чым вас просяць у пост...
што-то вы не хочаце адказаць per filo e per segno гэта ? ваша святое права, але, па крайняй меры, у пастах, якія вы пішаце, паспрабуйце быць менш марнатраўныя ў адказ на канкрэтныя пытанні..
для вяртання р? у тэме, і больш на тэхнічны вы пераносіце мой вопыт "пры гэтым, на поле" з помпа тнвд bosch P7100 або падобныя cio? тыя, у лініі з механічнай налады ўсіх параметраў..
добра я заўважыў, напрыклад, што partendoda адной падачы 270cc дызельнага паліва, гэтыя помпы з экскурсіі шафы помпавыя 17mm калі incrementavo ход яно нават да 21 мм максімальны P7100(магчыма, tezzero або lumaracing могуць пацвердзіць) агульная велічыня дызельнага паліва таксама ўзрастае да 350cc, але ўлады, нягледзячы на дызель яшчэ застаецца амаль роўна! усе, што вы атрымаеце ? адзін fumosit? перабольшаная і тэмпературы egt, якія паднімаюцца небяспечна, чаму ? знак відавочна, што ўсе, што дызель яшчэ не зрабіў нічога, каб працягнуць час ўпырску ідзе "за", каб атрымаць уладу і збіраецца пасля згарання...
супраць заўседы на гэтыя помпы, я заўважыў, што, пакідаючы амаль без змяненняў "стойкі з плунжеров" больш ці менш арыгінальны, але мантаж помпавых самыя вялікія або восі, валы помпаў з больш паднята, я заўважыў рэзкае павелічэнне магутнасці і fumosit? амаль irrillevante ancheavendo жа справа? dc дызельнае паліва ўпырскваецца...усе гэта ўвесь час наперад або, як любяць казаць у вас пачатку ўпырску заўседы ідэнтычныя!! гэта павінна прымусіць нас задумацца, нават з улікам што шмат крытыкавалі дакумент дыскусію на гэтую тэму мною апублікавана, а потым выдалена
Апошні раз рэдагавалася манро; 02-12-2012 ў 18:27
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
магчыма, калі я пішу, я не s? выказаць добра, возьмем файл і аналізуем разам, я мяркую, што ў мяне не заўседы есць магчымасць? стаяць на пк месца файла ў маей машыне стары jtd cos? давайце разважаць на час ўпырску і загадзя, вядома, магу адказаць, зыходзячы з майго меркавання і вопыту дакладнай метадалогіі ? цяжка знайсці, чаму? есць занадта шмат зменных і апраксімацыі ў гульні, формулы, якія вы згадалі у апошнім пасце я напісаў, што могуць змясціцца на паперы, затым вы павінны праверыць, калі сапраўды вы ? зразумеў, што есць? што вы ? усталяваны ў карту, у мяне не было намеры застацца на цьмяна спрабую зрабіць вопыт, разам з вамі я не хачу, што вы думаеце, што там? я думаю, што гэта выпраўлена, сапраўды, я даведаўся ад вашых навыкаў...
час ўпырску: 7cd10 7cac8 7c880
загадзя: 7e3f4 7e5f4
здаецца, ecu просты, але ў сваей прастаце? ? мала зразумела, чаму? карты не вызначаны і сфармуляваны з палітыкай, як у edc16 восі прыводзяць у зман... цяпер date вочы і спрабуем знайсці карэляцыю паміж гэтымі двума картамі ігнаруючы наступствы, чым усе іншыя...