Стар. 5 з 11 PrimaПерад ... 34567 ... АпошняеUltima
Вынікі 41-50 з 108

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    117
    гэта я заўважыў, але marelli, калі яны рэбус, замест блокаў кіравання атрымлівалі грошы ў жж... не ведаю, як, ніколі гэтай розніцы.. адзінае меркаванне, якое прыходзіць мне ? што, будучы без лямбда-зонда будзе спасылка? у якой-то іншы параметр ? так ? розныя... то бог!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    226
    але нават скокі, лямбда-зонд. Я паспрабуйце moddare але адрозненні не вядома

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    117
    вы, я ведаю на самай справе, як паведамляецца, да 69cv ў цэлым падыходзіць ? паспрабуйце з дыягназам і зрабіць з часопіса чаму? senn? на вока ? доўжыцца

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Але чорт пабяры тых marelli....у мяне мільганула карту мод, у тым ліку тое, што павінна было быць перамыкач egr off. Вынік?? Машына не заводзіцца, па-любому ori гэты перамыкач, і машына частка. Тады я бяру AES EGR REMOVER загрузіць файл на врі і нічога не кажа мне, сістэмы рэцыркуляцыі ог адключаны. Нагрузкі ori іншай машыны, і мне апрацаваць файл. Я адкрываю ў 2d я гляджу на адрас і плошча карты ў аб'ект, я лічу, камутатар ад 14252 = 47506. Riapro мой файл крычы, і я разумею, што той жа біт ўжо? ад золата ? у 47506.......але ? можна????

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    117
    у файле ў тэме тут ? адрас 61EEE

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Гэта дакладна!! Я апісваю коратка. Мой сябар быў ужо? мод, не спадабалася.Я прачытаў файл і шукаў на форуме, у врі з hw і sw, якія я даваў пеўня, што gi? не адпавядае таблічцы ecu. Таму я думаю, што ў opel яны ў свой час ужо? зрабілі абнаўленне. Цяпер у гэтым выпадку. Або файл ori Opel ўжо? з egr выключана (магчыма, праблемы, якія даваў), або файл ori знойдзены ў базе дадзеных ужо? mod (але ў гэтым выпадку ecm я не распазнаў бы драйверы). Аднак на той адрас меркаванага файл ori запісвае значэнне ў ESA B992. Затым egr зачынены і ў дыягностыцы.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    117
    Але ў шаснаццатковае значэнне ў вас з золата? павінна быць 37ac..., што нованавернутых становіцца b992... па-мойму, ты яшчэ врі з gi? у egr не ўключаецца і апрацоўваем файл ад няправільнага значэння аднак у 47506 ? закрытая

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    226
    я на марелли ла-зачыняю з раз.
    у любым выпадку вы спрабавалі карту ці было што не заводзіўся?

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў dariuccio Visualizza Messaggio
    я на марелли ла-зачыняю з раз.
    у любым выпадку вы спрабавалі карту ці было што не заводзіўся?
    Не хочуць працаваць, чаму? я апынуўся ў 47506 біт, які быў, як значэнне 14252, што, відавочна, не быў камутатар сістэмы рэцыркуляцыі ог, чаму? тое gi? ен у 47506, але я выявіў толькі цяпер!!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    117
    * erre на маю думку, або ў выпадку, калі адзін або больш egr ? зачынены на 100%, а затым ісці ціха першапачаткова я выкарыстаў carsoftware 5.0, і гэта было добра, аднак,

Стар. 5 з 11 PrimaПерад ... 34567 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •