або фен з карроцьере сагравае, дзе яго засцерагальнік, што ля вас есць рэзістары і паспрабуйце
або фен з карроцьере сагравае, дзе яго засцерагальнік, што ля вас есць рэзістары і паспрабуйце
Хлопцы, дапамажыце на іншы пост, які я адкрыў для маей праблемы .... есць ВЯЛІКІЯ НАВІНЫ .... дзякуй за вашыя парады
прывітанне,
я змяніць мой scenic II лічбавай, але радыестанцыя не працуе, мой scenic II ? 2004 года, але ? новы лічбавы, можа быць лічбавы ? іншай версіі або c'? трук, каб змяніць ...
Панэлі змяняюцца з scenic не c'? не трук!!
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
Прывітанне ...
..працэс замены mosfet і fuse ад 6А ? ок ... я, адрамантаваны каля 200шт ўжо? у далекім 2004 годзе ..ніколі не заменіце супраціў і кандэнсатары .. ***** і паспрабуйце прадаць якой-то кампаніі ... проста паўтарыць усе зварныя швы групы харчавання, так сказаць тое, вакол трансфарматар ...= l max-кантролера !!
Тое, што тут я не чытаў ( ці, можа быць, я ? бег ) " ? што заўседы ідзе перанесены на 93c56 " ...класічная праблема гэтых карцін ? што з sbalzare напружанасці < выйсці да залішняй страты канфігурацыі ...рама і інш ... таго ? зараз існуе каля 10 розных версій і не менш за 2 з напружанне харчавання дысплея V 5.0 і V6.01 --
напрыклад, калі вы адмяніць канфігурацыю рамкі не вялікай емістасці (і калі ен у вас есьць праблемы, як імгненнага расходу паліва .... і г.д. і да т.п.
Дазволю сабе адказаць-чаму? я сутыкнуўся з той жа праблемай. Дакладна, што я пачатковец у галіны абсалютны, але ў электронікі я зрабіў, на шлях.
Пачала з таго, што як ні дзіўна ў мяне gi? вырашылі і ўсіх " сення па-ранейшаму не ўваходзіць.
Мае дзеянні ? было наступнае: я выкарыстаў дастаткова флюсу, а затым са станцыяй гарачага паветра (я б сказаў, прафесійны) я зрабіў reflow усе кампаненты SMD. Пасля гэтага з дапамогай паяльніка стілус усталяваны ў 245? я ўзяў усе зварныя швы на reofili. Другі крок я замяніў мікра засцерагальнік і кіраванне mosfet.
Апошні крок вельмі важны ? стан гэтай поўнай ачысткі і дакладны флюсу і рэшткаў дэталяў, прыпой, якія змяшчаюцца нулявы сажалка, выкарыстоўваючы мыйныя сродкі, для ачысткі друкаваных плат.
Папярэдняга мая інтуіцыя, я прасвідраваў адтуліны для вентыляцыі кампанентаў, акрамя таго, прызнаюся, што я ставіла, што калі абумоўленыя бы ўсталяваны вентылятар для ўсмоктвання адтуліны ў падпарадкаванні banalissimo датчык тэмпературы, якія ў цяперашні час знаходзяцца нізкія эксплуатацыйныя выдаткі.
Мне вельмі спадабалася, паверце мне.
З павагай
добры вечар усім, я маю на ўвазе, як сказаў наш сябар centrohifi аб памяці, што заўседы павінна быць перанесена, я ўбачыў, што выкарыстоўваецца Dashboard Renault Scenic 2 рэдактара, праграма, што я не магу знайсці ў сеткі. Хто-небудзь ведае, дзе знайсці або якой-небудзь альтэрнатыва?