Стар. 5 з 8 PrimaПерад ... 34567 ... АпошняеUltima
Вынікі з 71 41-50

Абмеркаванне: погляд карту альфа GT 1.9

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    229
    Citazione Першапачаткова Напісаў jovandj Visualizza Messaggio
    Глядзіце, калі чытаць добра ў форуме, і было сказана сотні разоў...а ў soldoni вазьмі абаротаў у хвіліну і памножыць на 0.000006 напрыклад 4000?0,000006=0,024 потым атрымаць тэрмін у зша, што вам трэба, напрыклад, 80 мм3 з rail-крычы іх впрысните у 968 і памножыць на 0,024 = 23,23 градусаў тэрмін службы кутняй....цяпер, калі тут ад 22 градусаў загадзя вам 22 градусаў да вмт і 1.23 пасля вмт...я растлумачу? ?

pi? ці не, што вы, не і гэтак жа, легка зразумець, cos? але я паспрабую

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Але якія значэння загадзя, аптымальных для правільнага згарання? C'? справаздача\правілы, захаваць як падымаецца цы і rpm-пакетаў? Разлік часоў ? карысна, дзякуй, дзякуй.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Глядзіце, калі чытаць добра ў форуме, і было сказана сотні разоў...а ў soldoni вазьмі абаротаў у хвіліну і памножыць на 0.000006 напрыклад 4000?0,000006=0,024 потым атрымаць тэрмін у зша, што вам трэба, напрыклад, 80 мм3 з rail-крычы іх впрысните у 968 і памножыць на 0,024 = 23,23 градусаў тэрмін службы кутняй....цяпер, калі тут ад 22 градусаў загадзя вам 22 градусаў да вмт і 1.23 пасля вмт...я растлумачу? ?
    прабачце, я jovandj

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    прабачце jovandj я, пляснуўшы нават я з разлікаў розных....пытанне часу, у зша не трэба канвертаваць іх х 0.976 мець тэрмін службы кутняй рэальныя? І тады адзінае, што мне не хапае, каб інтэрпаляцыяй ўсе дадзеныя ? ведаць, ставіцца да Prail часу, каб даведацца, q.т? на выхадзе з фарсункі. Cio? у парытэт? ціску і ў розны час, колькасць? змяняецца, але з часам гэтак жа, але prail рознымі зменамі. Я не ведаю, калі ясна...дзякуй

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    хто-то тлумачыць мне 10 карт кантролер PID, і калі дакрануцца да іх паляпшае паводзіны
    Гэтыя невядомыя.....таксама мне хацелася б пачаць разумець гэтыя....якія 10 карт PID??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Я l я заўседы разлічваецца ў парадку, паказаным вышэй за іншых спосабаў не ведаю іх, але я гатовы абмяркоўваць
    Магутнасць і нічога без кантролю

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Тут я з сотавы што б я адрасы да руцэ, а зоны 1e3220 каля іду па памяці, есць 8 карт запар, а затым 2 іншых-кантролю вытворнай прапарцыйнае кіраванне і таго, інтэграл, калі я не памыляюся....для адказу вышэй, відавочна, што павышэнне p-rail панізьце працягласць краевугольны ін'екцыі, але не колькасць? тыя modd з tinj

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Тут я з сотавы што б я адрасы да руцэ, а зоны 1e3220 каля іду па памяці, есць 8 карт запар, а затым 2 іншых-кантролю вытворнай прапарцыйнае кіраванне і таго, інтэграл, калі я не памыляюся....для адказу вышэй, відавочна, што павышэнне p-rail панізьце працягласць краевугольны ін'екцыі, але не колькасць? тыя modd з tinj
    Працягласць краевугольны ін'екцыі, здараюцца на прагулкі і ў часы inj. Cio? 4000 rpm я 0.024 ? на Us. у карту часу ўпырску я часы, якія адносяцца да prail, а не абаротаў. Калі inietto за 900 US 4000 rpm час ўпырску ? у 21.6 ?. Але 21.6 ? калі prail ? 1000 q.т? ? X калі prail ? 1400 q.т? ? X1....зразумела, я палю, я не машына...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    prov пескароў
    Паведамленні
    392
    Але і часу сара ніжэй, калі ласка, праверце карту часу большасць канферэнц-p-rail яшчэ і кароткая l inj у парытэт? паліва

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Але і часу сара ніжэй, калі ласка, праверце карту часу большасць канферэнц-p-rail яшчэ і кароткая l inj у парытэт? паліва
    Гэта я ведаю, але я хацеў бы знайсці табліцу, каб даведацца емістасць? фарсунак, prail і часу. Вы ведаеце, абрэвіятура фарсунак на 140 рэзюмэ, што шукаю што-то ў сеткі?

Стар. 5 з 8 PrimaПерад ... 34567 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •