Але якія значэння загадзя, аптымальных для правільнага згарання? C'? справаздача\правілы, захаваць як падымаецца цы і rpm-пакетаў? Разлік часоў ? карысна, дзякуй, дзякуй.
прабачце jovandj я, пляснуўшы нават я з разлікаў розных....пытанне часу, у зша не трэба канвертаваць іх х 0.976 мець тэрмін службы кутняй рэальныя? І тады адзінае, што мне не хапае, каб інтэрпаляцыяй ўсе дадзеныя ? ведаць, ставіцца да Prail часу, каб даведацца, q.т? на выхадзе з фарсункі. Cio? у парытэт? ціску і ў розны час, колькасць? змяняецца, але з часам гэтак жа, але prail рознымі зменамі. Я не ведаю, калі ясна...дзякуй
Я l я заўседы разлічваецца ў парадку, паказаным вышэй за іншых спосабаў не ведаю іх, але я гатовы абмяркоўваць
Магутнасць і нічога без кантролю
Тут я з сотавы што б я адрасы да руцэ, а зоны 1e3220 каля іду па памяці, есць 8 карт запар, а затым 2 іншых-кантролю вытворнай прапарцыйнае кіраванне і таго, інтэграл, калі я не памыляюся....для адказу вышэй, відавочна, што павышэнне p-rail панізьце працягласць краевугольны ін'екцыі, але не колькасць? тыя modd з tinj
Працягласць краевугольны ін'екцыі, здараюцца на прагулкі і ў часы inj. Cio? 4000 rpm я 0.024 ? на Us. у карту часу ўпырску я часы, якія адносяцца да prail, а не абаротаў. Калі inietto за 900 US 4000 rpm час ўпырску ? у 21.6 ?. Але 21.6 ? калі prail ? 1000 q.т? ? X калі prail ? 1400 q.т? ? X1....зразумела, я палю, я не машына...
Але і часу сара ніжэй, калі ласка, праверце карту часу большасць канферэнц-p-rail яшчэ і кароткая l inj у парытэт? паліва