-
Для таго, каб падняць SVBL вы павінны зрабіць усе вылічэнні з суадносіны паветра і паліва,павышэнню ціску турба, подавители і затым падняць SVBL...
не іх можна падняць у выпадку, калі вам трэба зрабіць матэматычныя развагі, улічваючы, што дадзеныя пяшчотных...
-
тады, аднак, улічваючы, што я не хацеў бы шкоду я мог бы пакінуць cos? ці я павінен, аднак, mod таксама тыя?
я думаў, што на карту я павінен таксама, пасля змены карты, duration, вы кажаце, іх арыгіналы або пакінуць так? я ведаю, што ў любым выпадку гэтыя карты павінны быць зроблены добра, каб не мець праблем
-
няма, няма, карты duration варта змяніць, вы можаце змяніць карты SOI, але заўседы служыць матэматычны разлік...для SVBL па карце я бачыў, што gi? ? дастаткова высокі 2350 мбар, такім чынам, не трэба яго змяніць...
-
у маей карце я павінен быў зменены, 5 карт duration, хоць я ведаў, былі 6. corregimi калі я кажу, fesserie. карты сой з драйвера?
-
карты SOI ecm не толькі з winols вы можаце знайсці іх, але тыя, што вам трэба зрабіць разлік занадта перабольшаныя...
прыклад:
з 60 мг мы duration 44? і SOI 27 BTDC (да верхняй мертвай кропкі)
у разлікі, зробленыя ў нас будзе час пасля верхняй мертвай кропкі 17?...
цяпер, калі я замест 60 мг я хачу даць 70 мг ? нармальна, што зменіцца? і СОЙ, што карта duration
-
прыгожыя рэчы. Вы што-то гэта я бачыў? я зразумеў, што не з'яўляюцца, вядома, простымі ва ўжыванні і, што, аднак, bisdogna нам шмат увагі. І сапраўды, цяпер я пакідаю стаяць. Магчыма, мне ўдалося знайсці svbl (можа быць), але не дотык пад ваш савет
Я спрабую зразумець, добра гэта ecu.
-
не ? цяжка знайсці, але для змены SVBL трэба змяніць ціск турбо і значэння перавышэння ціску ў рэгулярнай аднастайнай...ідзе вылічаецца суадносіны паміж AFR і мг дызель жаданага і ідзе па параўнанні са значэннем ціску турба менш, чым на ****llo мора...
калі адно з двух значэнняў дызель перавышае turbo, то працуйце з тымі, мг падніміце ціск абмежавальнікі і SVBL...складана, так.
-
ад 30 % я зразумеў!!
Я хацеў спытаць, ці есць сумневы, што я ? прыйшоў, каб прырашчэнне карту педаль. У incrremento IQ павінна ісці рука аб руку ці я трымаю-й? ўніз, як я зрабіў?
-
30% - не, не, вы памыляецеся... вы павінны працаваць з excel і пісаць усе значэння і параўнаць іх, толькі так вы зможаце змяніць карту так, як павінна...максімум, што я магу даць ? 10%
-
няма, няма, на 30% было тое, што я зразумеў, адказваючы на ваша паведамленне ў svbl!!
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума