Старонка 5 з 6 PrimaПерад ... 3456 АпошняеUltima
Вынікі з 54 41-50
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    Выконвайце усе да школы, што не падвяргайце небяспецы для чытання паслядоўнага таксама aliantech ? непадалек ужо ўведзены ў некаторых ecu ў апошні aggiornamento............
    PS
    Самае выдатнае, што нават іх з дапамогай інструментаў, на врі саджаць у ecu і адзін раз пасадзіў, не зрабіць больш, нават у школе былі шпалеры з я antitunig але дае збоі нават у іх................

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    18
    Я чытаў на форуме-за мяжы, што avdi афіцыйнага таму иммо оф на edc17c46 без праблем

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў Iltulipanonero Visualizza Messaggio
    Я чытаў на форуме-за мяжы, што avdi афіцыйнага таму иммо оф на edc17c46 без праблем
    avdi не і дыягностыкі BMW?
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    310
    Citazione Першапачаткова Напісаў sno74 Visualizza Messaggio
    Выконвайце усе да школы, што не падвяргайце небяспецы для чытання паслядоўнага таксама aliantech ? непадалек ужо ўведзены ў некаторых ecu ў апошні aggiornamento............
    PS
    Самае выдатнае, што нават іх з дапамогай інструментаў, на врі саджаць у ecu і адзін раз пасадзіў, не зрабіць больш, нават у школе былі шпалеры з я antitunig але дае збоі нават у іх................
    Не цалкам d згодны, што чытанне ў boot мы ў бочку з жалеза.. Не для чытання ў сябе... Але з-за супраціву, якія вось ад зваркі ў c46... Можа здарыцца шок ацяплення, якія могуць запусціць мікра...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    18
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    avdi не і дыягностыкі BMW?
    Няма, abrites avdi ? у attrezzino вельмі развітога і вельмі дорага, што робіць. Крыху аб усім.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    329
    між тым, для кланаваць, вам патрэбен ecu з таго ж sw і hw,што ўжо ведаеце, у агульным, то паспрабуйце іншы інструмент, акрамя пеўня , кітайская??? затым вы павінны знайсці каго-то, што прымусіць цябе immo off або адабраць у цябе l-antituning , пасля выдалення можна кланаваць.
    калі на працягу 3 разоў і туды пісаць і дзіўна, што тут мае зносіны , па крайняй меры, што вы не маеце рацыю boot і ставім у масы нейкі іншы punto.posta ў beckup, я бачу, калі вы можаце паказаць або immo off або sblcco ecu.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Be кантралюе завод Пеўня, перш за ўсе, перамыкач on-off..
    м? адзін раз вечарам зламаўся прама з EDC17 і ўсе ж я бачыў або дрэнныя моманты..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Аўрэліе Вы разабраліся з ecu??
    Цярпенне і цнота моцных..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    282
    Citazione Першапачаткова Напісаў aurelioweb Visualizza Messaggio
    да 2009 года яны могуць чытаць і пісаць, то версіі з 2010 года з tprot не чытаюць больш? каб праз паслядоўны порт, але ўсе роўна не хапае, таму што новы cmd можа іх прачытаць праз паслядоўны порт
    Прывітанне
    CMD, робіць чытанне віртуальнай, і вы можаце escribire ў бд, ад 15-08-2014, cuasi ўсе ecu reciente grupo vag, edc17, med17 і siemens simos 8.x

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    22
    Хлопцы, прабачце мяне, калі я не іп? але, на жаль, да гэтага часу ў моры ў аперацыі " mare nostrum, то практычна ? поспех гэты эбу я заблакаваны, але асноўная праблема не ? было гэта, але бенс? у отпаяйте я не заўважыў, што fattoun кароткі паміж 3-кантактны мікра-ergo і скокнуў, таму я ўзяў эбу ідэнтычныя, на якіх яны кланавалі мой і выдалілі tprot,у цяперашні час яшчэ не ўсталяваў, як яны ў моры, але толькі я прыходжу ў гора

Старонка 5 з 6 PrimaПерад ... 3456 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •